Radek Cigi Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2024 Gratuluji Helveti.cz k ORIS. Tohle se opravdu povedlo !!!! 1
Jiří Štencek Odesláno 12. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2024 Ano, z ORISu máme velkou radost Stále ho na eshop přidáváme a první hodinky na sklad dorazí dnes / zítra. Takže ladíme, ale venku už to je! Díky za postřeh a snad budete mít stejnou radost, jako máme my. Je to pro nás takový malý předvánoční dárek
KralJan Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2024 Ahoj, díky za vánoční dáreček 2
Lucca Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Občas jezdím v Holešovicích kolem. Tak snad mi to brzy vyjde a budu mít chvilku se zastavit. Stále hledám inspiraci na hodinky k narozeninám 1
Pilfour Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února V 2. 2. 2025 v 15:59, Lucca napsal: Občas jezdím v Holešovicích kolem. Tak snad mi to brzy vyjde a budu mít chvilku se zastavit. Stále hledám inspiraci na hodinky k narozeninám Rozšířit Rozhodně se stavte, rádi vám poradíme.
Lucca Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února V 3. 2. 2025 v 0:03, Pilfour napsal: Rozhodně se stavte, rádi vám poradíme. Rozšířit Díky 1
Návštěvník adampu Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Ďakujem Helveti. Som rád že som sa rozhodol pre 45mm. Mám z nich radosť
Pilfour Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 8. 4. 2025 v 17:07, adampu napsal: Ďakujem Helveti. Som rád že som sa rozhodol pre 45mm. Mám z nich radosť Rozšířit Rádi vidíme, že vám pilotky dělají radost. Vypadají parádně!
bacil.357 Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Jeden malý dotaz. Otevírací doba v pátek a sobotu 2./3. května bude standardní? Díky.
Jiří Štencek Odesláno 28. dubna Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna Ahoj, ano V Pátek 2.5. budeme mít otevřeno 9:00 - 16:00 a to stejné v sobotu 3.5. 9-16 1
vraby Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Dárek k synovo pětadvacerinám je tady. Děkuji Jiřímu a kolektivu Helveti 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se