wizard-ov Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Zulu je skvělé k mohutným hodinkám. Jakmile jsou na klasických NATO strapech, tak vypadají jako na niti...
iparlesak Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Zdravím sněmovnu lordů! Konečně mi dorazil originální RT tah-je to pořádný kus železa, ale sedí perfektně i na mém kostnatém zápěstí. Už ho asi nesundám
martar Odesláno 10. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Paráda, Ivane, tak se konečně toho tahu dočkaly, když už jsem jim ho nedopřál já....
farkyostrava Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 jo tak jsem ho taky dneska nahodil
Ronny21 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Origo tah jim sluší . Momentálně je mám také na něm, ale kousek pěkné kůže handmade from ZRNO ...(omlouvám se za foto, to mi fakt moc nejde )
Sluniq Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 aj s novou kosili je to v cajku, ne ? (to predchozi prosim smazte)
ponorka9 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Zdravím sněmovnu lordů! Tak mám konečně všechny (všechny?? ) řemeny pohromadě a začínám testovat...Bohužel nemám origo tah (gratulace a pochvala to Iparlesak), ale na šroubovaném tahu Insignum je to taky docela dobý a hlavně maso ( tah + časomíra= 263 gr.). Momentálně jsem je nechal na modrém krokoušovi, čeká mě veletrh a počítám, že v týhle kombinaci půjdou k saku nejlíp...
Ronny21 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 ... "modrá je dobrá"PS: jaké máš sako???
farkyostrava Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 (upraveno) Univerzály jak sviňa a víte jak to vypadá pod pokličkou ? Upraveno 11. června 2015 uživatelem farkyostrava
ponorka9 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 V 11. 6. 2015 v 17:42, Ronny21 napsal: ... "modrá je dobrá"PS: jaké máš sako??? Proužkovaný
martar Odesláno 11. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2015 V 11. 6. 2015 v 18:39, farkyostrava napsal: Univerzály jak sviňa a víte jak to vypadá pod pokličkou ? 20150611_151856.jpgTeda Farky, ty jsi vážně zvídavý hošík no, asi je dobře, že hodinky nemají průhled, tohle je základ, který esteticky zrovna neohromí. Alespoň že rotor je signovaný. Ale spolehlivé, robustní a obyčejné strojovny jsou na práci, ne na koukání, takže je to v pořádku.
farkyostrava Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 ale jsem rozdurdeny. V patek jsem nechal revicka doma nasadil gecka a byly po dlouhe dobe chvilku o samote :-). Do te doby sly do 4 vterin za den a od nedele najednou +16 az 18 vterin.Tak jsem to sel zmerit na ryzograf a nic prej max +5 sek. Stejne jsem hodinkodoktorovi prikazal lecit do minusu a nejsem presvedcen... ale tak uvidime. No a u doktora jsem fotnul miminko ;-). Taky me potesilo signovani....
martar Odesláno 11. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Cos čekal, když jsi dal přednost jinejm? Podle mě se s Tebou snaží komunikovat.... a jestli vezmeš příště na víkend zase jiné... schválně si urvou rotor, slepí vlásek, prdne jim sklíčko a demonstrativně odhodí lupu v dál.
farkyostrava Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 :-) hele na hystericke sceny a projevy jsem zvyklej, takze vsechno vyse popsane bych zvejknul. Ale chlapi kua 18 sekund .... 18 ! to NE nervy mam jenom jedny no ni ? :-)
nickolas Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Jsou to histerky! Mi to same udelaly Orisky...tak lezi v supliku, dokud je to neprejde
farkyostrava Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Uz je to přešlo zase jsme kamarádi...tak jsem je blejsknul na tahu a večer
martar Odesláno 14. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Farky, na tý zrcadlový fotce je vidět, že na Ti na ruce seděj dokonale... Tyhle hodinky jsou Ti asi souzený.
farkyostrava Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 No jo za chvilku to bude rok co jsem je poridil :-). Popravde mam k nim gecka do comba a strasne rad bych jeste tocil neco, ale proste neni proc. Tyhle " Lordy " proste obsahnou vicemene vsechno a co ne tam mam gecka (sport a brutality jako stipani dreva zahrada). No a to me trochu sere :-). Seika 007/009 jsou mensi a Monstra Maka Raye neni duvod je kupovat . Takze tapu uz pul roku co k nim a nic me nenapada. Mozna Bulovy 98b168 modre velke a kvarcy protoze se mi nechce kupovat vinder ale maj plynuly pohyb vterinovky a cena do 5 ti co vic si prat ze... ale vim ze je nosit nebudu tak zas se na ne vyprdnu. A tak se tocim furt dokola az mam kolikrat chronodepku. Rada zni nekupujte dokonale hodinky :-).
iparlesak Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Farky, pod to se podepíšu. Jako novopečený majitel RT mám podezřelý klid na duši a pohled do nabídky v prodejní sekci mne nechává naprosto chladným...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se