Přejít na obsah

Revue Thommen Diver Professional

martar

Doporučené příspěvky

Clovece Farkyostrava, ten mesh ty ale fakt sedne, gratuluji ke krasnemu darku, zkus vic fotek. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Ty jsi taky dobrej experimentátor :) Líbí se mi to. Hardware u zulu je pískované? Netluče se to s pouzdrem?

Mně se na Revue líbí i to, že když si člověk najde novou lásku, nevyšilují... naopak - hned se s ní skamarádí a sladí si s ní outfit :)

post-30813-0-35394100-1421324206.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Krásné hodinky s historií a za pěknou cenu, ale především mě zaujala kvalita článku včetně snímků. Autor je velmi objektivní, nic nezakrývá a čiší z něj nadšení. I jeho precizní čeština a sloh jsou inspirativní. U takto napsaných článků je délka naopak žádoucí. Krásně se to čte a jako naprostý začátečník jsem se dozvěděl zase něco nového včetně terminologie apod.

Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Teda pánové, vy mi dáváte :helpsmilie:. Krásnej článek - vydržel jsem až do konce (kdy chystáš další počteníčko a foceníčko s něčím novým???). Vypadá to, že se zařadím mezi testovací jezdce a zkusím je pořídit také - na tom meshi, na origo tahu, ale i ten isofrane a hnědé kůže ... to se nedá odolat (neplatí Tě firma jako reklamního agenta??? :lol2: ). A na rozdíl od některých kolegů nemám nic proti kyklopu - my starší co už hůře vidíme a občas nevíme co je za den - nám se hodí!!! R.

Upraveno uživatelem Ronny21
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...