tano Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Clovece Farkyostrava, ten mesh ty ale fakt sedne, gratuluji ke krasnemu darku, zkus vic fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Vypadá to hodně dobře, těším se na nějaké wrisrshoty. Ježíšek umí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 (upraveno) na mesh je přece jenom zima .. tak jen takové to domácí nošení Upraveno 31. prosince 2014 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 přidám ještě pár fotek řemen od zekona ... labůžo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Ten origo tah je stejně nejlepší. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 (upraveno) dnes dorazil zulu, měl jsem obavy, ale vypadá to dobře :-) Upraveno 15. ledna 2015 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Ty jsi taky dobrej experimentátor Líbí se mi to. Hardware u zulu je pískované? Netluče se to s pouzdrem? Mně se na Revue líbí i to, že když si člověk najde novou lásku, nevyšilují... naopak - hned se s ní skamarádí a sladí si s ní outfit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Je to dobrý, být to naopak, asi by to nefungovalo ale.. je to dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 na pštrosu od zrna ..nad mé očekávání :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 a ještě takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Na tom ptákovi to nevypadá zle...a když bude zle můžeš z toho strapu udělat žrádlo dle receptu Chefa Hrušky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Farky, tenhle řemen jim sakra sekne. Jen ta korunka je najednou nějak moc tool a málo luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 (upraveno) Pár dalších informativních fotek... Upraveno 20. února 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dor Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Krásné hodinky s historií a za pěknou cenu, ale především mě zaujala kvalita článku včetně snímků. Autor je velmi objektivní, nic nezakrývá a čiší z něj nadšení. I jeho precizní čeština a sloh jsou inspirativní. U takto napsaných článků je délka naopak žádoucí. Krásně se to čte a jako naprostý začátečník jsem se dozvěděl zase něco nového včetně terminologie apod.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Se červenám Díky. (Článek jsem dával dohromady v krátkém období, kdy jsem nebyl v časovém presu, takže mě psaní bavilo a neodbyl jsem to)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 napsal to tak, že jsem je musel koupit !! a něco přídám, plácl jsem se přes kapsu :-) na ruce je to parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny21 Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 (upraveno) Teda pánové, vy mi dáváte . Krásnej článek - vydržel jsem až do konce (kdy chystáš další počteníčko a foceníčko s něčím novým???). Vypadá to, že se zařadím mezi testovací jezdce a zkusím je pořídit také - na tom meshi, na origo tahu, ale i ten isofrane a hnědé kůže ... to se nedá odolat (neplatí Tě firma jako reklamního agenta??? ). A na rozdíl od některých kolegů nemám nic proti kyklopu - my starší co už hůře vidíme a občas nevíme co je za den - nám se hodí!!! R. Upraveno 13. března 2015 uživatelem Ronny21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 na koženém zulu ... a to jsem nechápal co na těch nato/zulu vidíte, teď nosím jenom tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafakpo Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Nadhera, myslim hodinky aj zulu Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se