iparlesak Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Tak to je slušnej arzenál! Farky díky, tah už je na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Tak odted jiz jen Lorde Sluniqu, vy chuligani ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Pekny hodinky, pekny fotky a pekny cteni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 :-) vitej mezi lordy ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 si je asi taky budu "muset" koupit. k dokonalosti (v ramci moznosti) jim chybi tah 22mm, ale na to ma urcite kazdy jiny nazor. mne tam nesedi proporcne. opticky my to ty hodinky dela jeste vice masivni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Martare, to Tvoje nadšení je tak nakažlivé (a článek úžasný), že už jsem podlehl a jeden exemplář je na cestě....doufám, že z nich budu tak nadšený, jako Ty. Samozřejmě dám vědět jak jsme si sedli...už aby bylo úterý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Teda už by mi z Revue mohli něco poslat, za odměnu alespoň nějakou knihu nebo katalog! Tak ať z nich máš dlouho radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 to jo Martare to uz by bylo při 30% provizi na nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Recenze a mé nadšení je jedna v?c, ale podle mě největší reklamu t?mhle diverskám dělá fakt, že je sir Farky od podzimu stále má Přitom před Revue nebyl Farky zrovna monowatchní ( navíc má skoro před nosem příklad wizarda ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 no, já bych řekl, že recenze je na 100b ze 100. vážně! protože jsem v ní našel odpovědi, které u prodejců ne. například potvrzení AR, regulerní fci lupy a "pravé" fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Presne tak za vsechno muze Martar :-). Jsem u te recenze a supr fotek dosel k vaznemu zivotnimu rozhodnuti ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 No no... ale hodinky jsou to pěkné- zvláště na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Tak dorazily o den dřív . První dojmy jsou super - masivní kus hodinek, dost dobře udělaných, čiší z nich jakási "opravdovost" (já vím..., ale bavíme se cenové relaci 10K). Když je porovnám s Steinhart O1 Black, tak ty vedle nich vypadají jako oblekovky (bez urážky, mám je rád a nosím je často...) RT jsem koupil s aftermarket tahem Insignum, všechny články šroubované, je to snad čtvrtkilový kus železa - s hodinkami dohromady je to dost slušný závaží...bohužel mi chybí jeden šroubek, abych nastavil potřebnou délku, snad ho brzo seženu. Guma je (jak už na začátku napsal Martar) strašná, působí velmi lacině a nejhorší je asi ta povrchová úprava - "bordelolapka". Stejně se mi nejvíc líbí na kůži, takže jdu něco objednat... . Zatím jedna rychlá mobilovka s gumou (moje) a jedna od původního majitele s tím pekelným tahem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Začíná to tady být jako ve sněmovně lordů! Paráda! Uvidíš, že k těmhle hodinkam jde skoro všechno, kůže všech typu a barev, nato, mesh, tah... Upraveno 26. května 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Panove. Na gemnation je hovadska akce na Grovanu. Tedy i na divery. Ano, neni to uplne to ono, ale ty slevu jsou dost zasadni. Konkretne : Divery : http://www.gemnation.com/watches/Grovana-Diver-1571.2135-25759.htmlGMT divery http://www.gemnation.com/watches/Grovana-GMT-Diver-1572.2137-21687.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 tak jak Ponorko dobry ? Ja jsem porad maximalne spokojeny :-).K tem Grovanam ...Revue Thommen to proste neni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Ahoj Farky, dobrý je tři, takže u mě výborný nosil jsem asi tři dny, teď dávám pauzu, na tý origo gumě se to nedá nosit, tah mám u watchmakera na prodloužení (předchozí majitel poztrácel šroubky, články naštěstí ne) a další řemeny na cestě... (jsou to moje první s lug 24 mm, takže doma nic nebylo) Počítám ale, že příští týden je nesundám z ruky:) Re Grovana: souhlasím s Tebou, není to ono....Lord Diver je prostě jen jeden:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Pánové, mám proste rád oranžovou, gumu jsem zatím ještě nekoupil, možná by asi byla už moc, takže na léto zatím takto :-). ps. Lorde de Ponorko jsem zvedav :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Lorde Farky, nemám rád nato řemeny, ale tohle se fakt povedlo! Jsem sice "trochu" ujetej na oranžovou a v kombinaci s černou je to přesně trefený a vyvážený....dobrej krok! Samotná oranžáda už by fakt asi byla moc, ale co kdyby... A taky to potvrdilo dříve vyřčenou skutečnost, že tyhle časomíry jsou schopný pobrat jakýkoliv řemen a díky tomu se dají nosit úplně ke všem příležitostem. Já bohužel pořád čekám, tah ještě není a ty tři řemeny co mám objednaný, jdou asi přes Austrálii nebo co....Ale inspiroval jsi mě, zkusím je dát na oranžoý silikon, jen tak na zkoušku, bo mám jen dvaadvacítku....samo dám vědět, jak to dopadlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Nato a Zulu jsem od pohledu nasnasel a nechapal proc to nekdo kupuje. Bohuzel se jedno 24 mm zulu objevilo v prodejnim vlaknu za mrzky peniz. Koupil jsem zkusil jsem ...a uz chapu a nosim :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se