Přejít na obsah

Revue Thommen Diver Professional

martar

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Martare, to Tvoje nadšení je tak nakažlivé (a článek úžasný), že už jsem podlehl a jeden exemplář je na cestě....doufám, že z nich budu tak nadšený, jako Ty. Samozřejmě dám vědět jak jsme si sedli...už aby bylo úterý! :frusty: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recenze a mé nadšení je jedna v?c, ale podle mě největší reklamu t?mhle diverskám dělá fakt, že je sir Farky od podzimu stále má :D Přitom před Revue nebyl Farky zrovna monowatchní ( navíc má skoro před nosem příklad wizarda ) ;)

Odkaz ke komentáři

Tak dorazily o den dřív :guitar: . První dojmy jsou super - masivní kus hodinek, dost dobře udělaných, čiší z nich jakási "opravdovost"  (já vím..., ale bavíme se cenové relaci 10K). Když je porovnám s Steinhart O1 Black, tak ty vedle nich vypadají jako oblekovky (bez urážky, mám je rád a nosím je často...)  RT jsem koupil s aftermarket tahem Insignum, všechny články šroubované, je to snad čtvrtkilový kus železa - s hodinkami dohromady je to dost slušný závaží...bohužel mi chybí jeden šroubek, abych nastavil potřebnou délku, snad ho brzo seženu. Guma je (jak už na začátku napsal Martar) strašná, působí velmi lacině a nejhorší je asi ta povrchová úprava - "bordelolapka". Stejně se mi nejvíc líbí na kůži, takže jdu něco objednat... :cool02: . Zatím jedna rychlá mobilovka s gumou (moje) a jedna od původního majitele s tím pekelným tahem....post-37091-0-43847200-1432579931_thumb.jpg

post-37091-0-70440600-1432580422_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Začíná to tady být jako ve sněmovně lordů! :D Paráda! Uvidíš, že k těmhle hodinkam jde skoro všechno, kůže všech typu a barev, nato, mesh, tah...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Ahoj Farky, dobrý je tři, takže u mě výborný:) nosil jsem asi tři dny, teď dávám pauzu, na tý origo gumě se to nedá nosit, tah mám u watchmakera na prodloužení (předchozí majitel poztrácel šroubky, články naštěstí ne) a další řemeny na cestě... (jsou to moje první s lug 24 mm, takže doma nic nebylo)  Počítám ale, že příští týden je nesundám z ruky:)

Re Grovana: souhlasím s Tebou, není to ono....Lord Diver je prostě jen jeden:)

Odkaz ke komentáři

Lorde Farky, nemám rád nato řemeny, ale tohle se fakt povedlo! Jsem sice "trochu" ujetej na oranžovou a v kombinaci s černou je to přesně trefený a vyvážený....dobrej krok! Samotná oranžáda už by fakt asi byla moc, ale co kdyby...:) A taky to potvrdilo dříve vyřčenou skutečnost, že tyhle časomíry jsou schopný pobrat jakýkoliv řemen a díky tomu se dají nosit úplně ke všem příležitostem. Já bohužel pořád čekám, tah ještě není a ty tři řemeny co mám objednaný, jdou asi přes Austrálii nebo co....Ale inspiroval jsi mě, zkusím je dát na oranžoý silikon, jen tak na zkoušku, bo mám jen dvaadvacítku....samo dám vědět, jak to dopadlo!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...