Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi či dámy, nemáte někdo jednu na prodej? Seriózní jednání vítáno. Koupil jsem bráchovi ke 40-nám PRIM Diplomat a rád bych mu k ní pořídil tuto knihu. Kdyby náhodou, tak prosím na ondrys@seznam.cz Narozeniny má dříve než bude dotisk. Zatím díky a přeji hezký víkend. 

Odesláno

Chlapi či dámy, nemáte někdo jednu na prodej? Seriózní jednání vítáno. Koupil jsem bráchovi ke 40-nám PRIM Diplomat a rád bych mu k ní pořídil tuto knihu. Kdyby náhodou, tak prosím na ondrys@seznam.cz Narozeniny má dříve než bude dotisk. Zatím díky a přeji hezký víkend.

K tem diplomatum mu tu knihu nekupuj, aby se z nej nestal znalec :)

Uz dosly?

Odesláno (upraveno)

Vzhledem k tomu, za kolik jsem knihu koupil, nebudu jí nabízet dál, ale nové vydání kůli budíkům  si koupím určitě od  accutrona také.   Jirka

Upraveno uživatelem Jiří9
Odesláno

Poslal jsem ti mail,čekám odpověď.

Odesláno

Odpovezeno :)

Tvl,teď se dívám,že seš z Třinca.To bude asi problém :-) 

Odesláno

Dnes mi psala pani z knihkupectvi, kde mam objednanou "Primbibli"....

Dobrý den,

Píši Vám ohledně Vaší objednávky. U titulu ?Hodinky Prim 1954-1994? EAN 9788074912634 nám dodavatel oznámil, že zrušil dotisk. Nicméně k dispozici máme rozšířené vydání za stejnou cenu (EAN 9788075775849), vyjít by měl 26.10.2018. 

......

Odesláno

Tož to asi mají lepší informace, než všichni okolo, obzvláště mají-li již k dispozici rozšířené vydání, jež má vyjít v říjnu...

Odesláno

Dobrý den,

Píši Vám ohledně Vaší objednávky. U titulu ?Hodinky Prim 1954-1994? EAN 9788074912634 nám dodavatel oznámil, že zrušil dotisk. Nicméně k dispozici máme rozšířené vydání za stejnou cenu (EAN 9788075775849), vyjít by měl 26.10.2018. 

......

Mládenci,

někdo s vámi hraje nečestnou hru. To, že kniha vyjde  přesně 26. 10. 2018 musí znát jen jasnovidec, jinak si to neumím vysvětlit. Ohledně ceny mohu říci jen tolik. Bude rozhodně o několik stovek vyšší než u knížky z roku 2014. Být na vašem místě, tak si počkám až vydavatelství zveřejní ediční plán pro druhé pololetí a bude tam uveden nejen pravděpodobný termín vydání, ale i doporučená prodejní cena.

Odesláno

Dobrý den,

......

Taky stejnej mail -> potvrzeni zameny a nasledne potvrzeni zmeny objednavky ze strany obchodu. Tak uvidime co bude.

Odesláno

Ja se divim, ze si to nekoupite u accutrona primo tady na foru. Prvni vytisk tu nabizel a predpokladam, ze to udela znovu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...