Beet Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Před pár dny prodáno na Aukru za 7k. https://aukro.cz/kniha-hodinky-prim-1954-1994-libor-hovorka-6911884481No to si děláš pr... Asi prodám tu svoji a koupím nějaké hodinky.
špelda66 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 i když nechápu, tady "jenom" za 5t., ale inzerát už možná není aktuální https://knihy.bazos.cz/inzerat/78048980/Libor-Hovorka-PRIM.php
stenly Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 na Vánoce to půjde asi ještě nahoru, ale kde je strop nikdo neví. Já si počkám na nové vydání za tři rok:)
colommbo Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Na aukru jsem na to koukal a zvažoval. Jenže když cena začala lézt přeš čtyři tisíce, raději jsem to pustil z hlavy. Tohle je masakr...P.S. S tím chystaným novým vydáním je to fakt nebo jen těšínská jablíčka...?
stenly Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Psal jsem paní Gilbertové do Technického muzea v Brně a napsala mi: je mi to líto, ale Hodinky Prim jsou u nás již vyprodané a pokud by se dělal nějaký dotisk, tak nejdříve za dva roky.
Harwey Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 vlani boli na aukre este za 1500 Kc cca
stenly Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 jo a příští rok budou za 15000kč a přespříští za 850kč no nekup to za ty prachy nebo se nikdy nedotisknou a za deset let budou za 50k
accutron Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 (upraveno) na Vánoce to půjde asi ještě nahoru, ale kde je strop nikdo neví. Já si počkám na nové vydání za tři rok:) Tak dlouho to trvat nebude. Pracuji na druhém rozšířeném vydání. Kromě hodinek se bude kniha týkat i budíků a hodin značky Prim. Pokud půjde vše podle plánu, tak k dostání by měla tato nová kniha být na konci roku 2018. Upraveno 16. srpna 2017 uživatelem accutron
Effe Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Tak dlouho to trvat nebude. Pracuji na druhém rozšířeném vydání. Kromě hodinek se bude kniha týkat i budíků a hodin značky Prim. Pokud půjde vše podle plánu, tak k dostání by měla tato nová kniha být na konci roku 2018.Tož to je ale vskutku dobrá zpráva Odesláno z mého FRD-L19 pomocí Tapatalk
Shakur Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Nemůžu se dočkat. Doufám, že bude vydána v nějakém rozumném nákladu. Ten přetlak poptávky u tohoto vydání se mi zdá značný.
mazzi Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 A já blbě dal jednu bráchovi. Aspoň zůstala v rodině Nemůžu se dočkat. Doufám, že bude vydána v nějakém rozumném nákladu. Ten přetlak poptávky u tohoto vydání se mi zdá značný. První vydání si za plnou cenu koupilo pár nadšenců a po čase se kniha válela za pár stovek v Levných knihách apod. Jak se asi zachová trh, až vyjde druhé vydání? Jaká je šance, že se celé vydání prodá za plnou cenu?
accutron Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Aspoň zůstala v rodině První vydání si za plnou cenu koupilo pár nadšenců a po čase se kniha válela za pár stovek v Levných knihách apod. Jak se asi zachová trh, až vyjde druhé vydání? Jaká je šance, že se celé vydání prodá za plnou cenu? S tím válením se v Levných knihách nesouhlasím. Vydavatelství HOST spolupracuje nejen s kamennými obchody, ale i s internetovými. No a ty se spokojí s podstatně nižší marží než kamenných obchod, který musí držet knihy skladem. U internetového prodeje je to tak, že teprve v případě objednávky si provozovatel e-shopu objednává knihu u vydavatele a přeposílá ji zákazníkovi. Divím se majitelům kamenných obchodů, že tuto obchodní politiku vydavatelů akceptují, ale asi jim nic jiného nezbývá.
Shakur Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 (upraveno) AD: Jak se asi zachová trh, až vyjde druhé vydání? Jaká je šance, že se celé vydání prodá za plnou cenu? U této knihy věřím, že velká. První vydání se nyní na Aukru prodalo za téměř 7000 a bylo nějakých 60 přihazujících. Vydavatel na tomto přeprodeji nevydělal.Proto jsem se vyjádřil ve smyslu, že doufám ve větší náklad než minule. Nicméně je to práce nakladatele/investora odhadnout optimální počet výtisků, aby vydělal, co nejvíce. Já se do nějakých analýz a průzkumů trhu pouštět nebudu.Toto vydání bude rozšířené (a co čtu, tak nepůjde jen o korektury a drobná doplnění) a myslím si, že spousta lidí z těch pár nadšenců, co už knihu mají, si ji koupí znovu. Plus za dobu od prvního vydání několik "párů nadšenců" sběratelů Primek zase přibylo. Dále přibudou zákazníci "budíkáři" a "hodináři". Proto doufám ve větší náklad, abych si nakonec nemusel za pár let kupovat tuto knihu za 20.000 na Aukru. Upraveno 16. srpna 2017 uživatelem Shakur
colommbo Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Tož budu muset ten rok a kousek ještě vydržet, platit sedm tisíc se mi moc nechce. A děkuju za příznivou zprávu, Accutrone!
stenly Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Tak dlouho to trvat nebude. Pracuji na druhém rozšířeném vydání. Kromě hodinek se bude kniha týkat i budíků a hodin značky Prim. Pokud půjde vše podle plánu, tak k dostání by měla tato nová kniha být na konci roku 2018.děkuji za nečekanou odpověď, pro mě je to super zpráva. Konečně se dostanu k informacím z prvního vydání a ještě tam bude něco navíc.
Lukyna Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Zdravím Vás. Potřebuji radu....rád bych Prim Sport II. a Prim Traktor....odpovídáají tyto ceny..? http://www.nejpanskehodinky.cz/products/prim-sport-ii-humberto-1980-1993-ocelove-pouzdro-kompletni-renovace-plna-zaruka/ https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-traktor-4002.html
colommbo Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Špatný dotaz (ptát se na posouzení ceny je vždy ošemetné) ve špatném vlákně, příteli, tady je to o knize pana Hovorky...
Lukyna Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Špatný dotaz (ptát se na posouzení ceny je vždy ošemetné) ve špatném vlákně, příteli, tady je to o knize pana Hovorky... Jsem zcela nový. Vybírám dle pocitu...vzhledu co se líbí mě a také ceny popravdě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se