Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na aukru jsem na to koukal a zvažoval. Jenže když cena začala lézt přeš čtyři tisíce, raději jsem to pustil z hlavy. Tohle je masakr...

P.S. S tím chystaným novým vydáním je to fakt nebo jen těšínská jablíčka...?

Odesláno

Psal jsem paní Gilbertové do Technického muzea v Brně a napsala mi: je mi to líto, ale Hodinky Prim jsou u nás již vyprodané a pokud by se dělal nějaký dotisk, tak nejdříve za dva roky. 

Odesláno

jo a příští rok budou za 15000kč a přespříští za 850kč :clap: no nekup to za ty prachy :wacko:  nebo se nikdy nedotisknou a za deset let budou za 50k  :eek:

Odesláno (upraveno)

na Vánoce to půjde asi ještě nahoru, ale kde je strop nikdo neví. Já si počkám na nové vydání za tři rok:)

Tak dlouho to trvat nebude. Pracuji na druhém rozšířeném vydání. Kromě hodinek se bude kniha týkat i budíků a hodin značky Prim. Pokud půjde vše podle plánu, tak k dostání by měla tato nová kniha být na konci roku 2018.

Upraveno uživatelem accutron
Odesláno

Tak dlouho to trvat nebude. Pracuji na druhém rozšířeném vydání. Kromě hodinek se bude kniha týkat i budíků a hodin značky Prim. Pokud půjde vše podle plánu, tak k dostání by měla tato nová kniha být na konci roku 2018.

Tož to je ale vskutku dobrá zpráva

Odesláno z mého FRD-L19 pomocí Tapatalk

Odesláno

A já blbě dal jednu bráchovi.

Aspoň zůstala v rodině :)

Nemůžu se dočkat. Doufám, že bude vydána v nějakém rozumném nákladu. Ten přetlak poptávky u tohoto vydání se mi zdá značný.

První vydání si za plnou cenu koupilo pár nadšenců a po čase se kniha válela za pár stovek v Levných knihách apod. Jak se asi zachová trh, až vyjde druhé vydání? Jaká je šance, že se celé vydání prodá za plnou cenu?

Odesláno

Aspoň zůstala v rodině :)

První vydání si za plnou cenu koupilo pár nadšenců a po čase se kniha válela za pár stovek v Levných knihách apod. Jak se asi zachová trh, až vyjde druhé vydání? Jaká je šance, že se celé vydání prodá za plnou cenu?

S tím válením se v Levných knihách nesouhlasím. Vydavatelství HOST spolupracuje nejen s kamennými obchody, ale i s internetovými. No a ty se spokojí s podstatně nižší marží než kamenných obchod, který musí držet knihy skladem. U internetového prodeje je to tak, že teprve v případě objednávky si provozovatel e-shopu objednává knihu u vydavatele a přeposílá ji zákazníkovi. Divím se majitelům kamenných obchodů, že tuto obchodní politiku vydavatelů akceptují, ale asi jim nic jiného nezbývá.

Odesláno (upraveno)

AD: Jak se asi zachová trh, až vyjde druhé vydání? Jaká je šance, že se celé vydání prodá za plnou cenu?

U této knihy věřím, že velká. První vydání se nyní na Aukru prodalo za téměř 7000 a bylo nějakých 60 přihazujících. Vydavatel na tomto přeprodeji nevydělal.

Proto jsem se vyjádřil ve smyslu, že doufám ve větší náklad než minule. Nicméně je to práce nakladatele/investora odhadnout optimální počet výtisků, aby vydělal, co nejvíce. Já se do nějakých analýz a průzkumů trhu pouštět nebudu.

Toto vydání bude rozšířené (a co čtu, tak nepůjde jen o korektury a drobná doplnění) a myslím si, že spousta lidí z těch pár nadšenců, co už knihu mají, si ji koupí znovu. Plus za dobu od prvního vydání několik "párů nadšenců" sběratelů Primek zase přibylo. Dále přibudou zákazníci "budíkáři" a "hodináři". Proto doufám ve větší náklad, abych si nakonec nemusel za pár let kupovat tuto knihu za 20.000 na Aukru.

Upraveno uživatelem Shakur
Odesláno

Tož budu muset ten rok a kousek ještě vydržet, platit sedm tisíc se mi moc nechce. A děkuju za příznivou zprávu, Accutrone! :notworthy:

Odesláno

děkuji za nečekanou odpověď, pro mě je to super zpráva. Konečně se dostanu k informacím z prvního vydání a ještě tam bude něco navíc.   

Odesláno

Špatný dotaz (ptát se na posouzení ceny je vždy ošemetné) ve špatném vlákně, příteli, tady je to o knize pana Hovorky... :)

Odesláno

Špatný dotaz (ptát se na posouzení ceny je vždy ošemetné) ve špatném vlákně, příteli, tady je to o knize pana Hovorky... :)

Jsem zcela nový. Vybírám dle pocitu...vzhledu co se líbí mě a také ceny popravdě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...