Přejít na obsah

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

541 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      12

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zatím Archimedy, Trasery i řemeny = vždy vše na jedničku s hvězdou. Při posledním nákupu nebyla ani platba předem, čehož si fakt cením. Co se týče hodinek a všeho kolem, vždy kupuju a budu i dál jen od Jakuba :smile_anim:

• po měsíci...
Odesláno
  M-72 napsal:
Absolutní rychlost při zaslání řemene od kubsona :D

Souhlasím, taky mám stejnou zkušenost. :speak_cool:

Yvaine napsal:
Teď si Kubson trochu vymýšlí, respektive si nepamatuji kdy by někomu nepomohl. :cheers:

I mě sehnal, co jsem chtěl a neměl to. (Kovový tah ke Traserům)

Jinak stoprocentní spokojenost. Nákupy, reklamace, vše více než OK! Díky Mr. Kubson.

Odesláno

Ješte do nedávna jsem při čtení tohota fóra měl podezření,že si ho Mr.Kubson snad píše sám,samá kladná odezva.Avšak hned při mém prvním nákupu,jsem vlastní vinou zmastil objednávku.Stačil jeden telefon a výměna byla rychle a kladně vyřízena.Proto hluboce smekám před tímto profesionálním vystupováním :thumbsup_anim:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dostal jsem chuť na "tuňáka".

V mžiku ležel na stole i s oblohou!

Je vynikající,doporučuji ochutnat!

A k tomu perfektní obsluha.Rychlá,stručná.

Prostě vše ok.

Návštěvník YPO
Odesláno

no jo, halt je to o přístupu, který je skvostný a vím o čem mluvím

živě si pamatuji svůj první nákup u kubsona /to ještě neexistoval chronoshop/ x každý říkal - "objednej to u kubsona - sežene a koupí všechno :) " - a já si říkal "ty vole pošleš nějakýmu individuu 7t a jsou v řiti" - HE HE - myslím že v podobném nedůvěřivém duchu jsem i požádal o nákup a místo poslání do prdele přišla vstřícnost = poslal jsem polovinu peněz a druhou polovinu až po převzetí (a od té doby se stydím :D )

*podotýkám, že to bylo v pionýrských dobách a byl jsem na chronomagu asi měsíc = s 0 feedbackem

**kubsona JSEM UŽ CHVÁLIL, ALE TOHO NENÍ NIKDY DOST :D = 1*

• po 3 týdnech...
Odesláno

Možná je to nošení dříví do lesa, ale ještě než jsem znal nějaký Choronomag, tak jsem nějakou čirou náhodou narazil i na Chronoshop. Posílal jsem mu několik dotazů ohledně různých hodinek a vždy mi bez problémů a ochotně odpověděl a vysvětlil. A to bez náznaku nějaké arogance nebo něčeho, že už mám těch dotazů nějak moc...

Takže já říkám: tak to má být. :thumbsup_anim:

Odesláno
  V 17. 6. 2010 v 15:14, 'YPO' napsal:

.... to bylo v pionýrských dobách a byl jsem na chronomagu asi měsíc = s 0 feedbackem....

0 byla ještě pořád dobrá :D

Ale nejvíc jsem se pobavil, když sis jednou (rok nebo dva zpátky) "stěžoval", že Ti Kuba v noci, když jsi byl trochu pod vlivem, odmítl na něco v aukci šíleně přihodit nebo cosi za hrozný prachy koupit. Už si to tak moc nepamatuju, jen ten dojem zůstal. :D

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 8. 7. 2010 v 21:46, 'lib' napsal:

0 byla ještě pořád dobrá :D

Ale nejvíc jsem se pobavil, když sis jednou (rok nebo dva zpátky) "stěžoval", že Ti Kuba v noci, když jsi byl trochu pod vlivem, odmítl na něco v aukci šíleně přihodit nebo cosi za hrozný prachy koupit. Už si to tak moc nepamatuju, jen ten dojem zůstal. :D

někdo musí mít rozum - a vzhledem k tomu, že už trochu ví tak mi šetří peněženku :D ( je fakt, že už jsem se zklidnil a nepíšu mu každý den)
  • Dát hlas 1
Odesláno

Přispěju svou troškou do mlýny a uděluji Kubovi jednu velkou 1*.

Pro skvělého kolegu, který po osmi letech opouští firmu jsem objednal Arcadie a aby to Kuba neměl jednoduché, tak včetně vyrytí věnováním na dýnku.

Zvládl to skvěle!

Díky. Mé velké doporučení Kubových služeb & Compliment :-)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dnes mi z Chronoshopu dorazili mé první pořádné hodinky, naprostá spokojenost.

Na hodinky jsem se těšil jako malé dítě - na e-maily byla prakticky okamžitá odpověď, navíc jsem k mému překvapení v balíčku našel (kvůli mírnému zdržení) přiložený náhradní řemen zdarma, který mě dojal skoro k slzám :crying_anim02: :thumbsup_anim:

Takže 1*.

Odesláno

Moje skúsenosti - výborné! Môžem len doporučiť! Dodávka do Bratislavy - rýchlo a bez problémov. Trasery mi už robia radosť. Nakazil som tým už aj ľudí v mojom okolí a tak teraz jedny Trasery pribudnú v susedstve. Z celej tej stránky aj prístupu mám pocit, že to robí niekto, koho to baví (alebo je aspoň tak dokonalý profesionál, že ten pocit dokáže vzbudiť). Keď zresucitujem domáci rozpočet zdevastovaný rozvodom, pokazeným autom a sťahovaním tak už sa teším na nejaké jednoručky k novému obleku do novej opernej sezóny.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...