Přejít na obsah

www.chronoshop.cz

African

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

540 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Včera pozdě odpoledne jsem měl na Kubsona dotaz, jestli má skladem Archimede Arcadia. A on že jo a dají se objednat i emajlem, abych se nemusel prokousávat na jeho stránkách registrací a nakupováním. No a na svačinu už jsem měl emajl, že jsou na poště. A dnes na oběd je mám na ruce. Tak tomu říkám obchodník. :smile_anim:

Mimochodem se mi zvědavostí klepaly ruce a pro tyto případy Kubson přibaluje gumové medvídky na uklidnění. :speak_cool:

To je servis!!!

Jo v tomhle s Tebou musím souhlasit. V tomhle je Kubson třída a sakra rychlík, naposledy jsem se při zakoupení Seiko 5 nestačil divit... :thumbsup_anim: Jen ty medvídky mi asi pošťáci vždycky sežerou :crying_anim: :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník milosklikar

Musím se také přidat. Přes Kubsona jsem kupoval již několikery hodinky a několik řemenů. Vždy naprosto rychlé a bezproblémové jednání. V dnešní době opravdu véééélmi světlá výjimka. Gratuluji ke "skoro samým" a také přidávám podtrženou 1.

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Zatím jsem u něho nic nekoupil, ale v kontaktu jsem byl a velice trpělivě, vstřícně odpovídal na mé dotazy, určitě s úsměvem díky tomu, že jsem začátečník :speak_cool: Touto cestou děkuji a věřím, že k nějakému obchůdku velmi brzo dojde.

Upraveno uživatelem fofrak
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...