Přejít na obsah

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

540 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Aho všem. Tohle hodnocení jsem objevil až dnes, jinak bych už napsal. Kubson mi sháněl Fortisy B 42 Pilot professional. Jednání s ním bylo příjemné, je ochotný, hodinky mi po velmi krátké dodací lhůtě přivezl až domů :-). Můžu ho jen doporučit a pokud bych ještě někdy něco kupoval, určitě se na něj zase obrátím:-)

Návštěvník YPO
Odesláno
  martin111 napsal:
Kubson mi sháněl Fortisy B 42 Pilot professional.

správná volba :)

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

K vysvědčení jsem u Kubsona pro syna koupil Trasery Super Sport Chrono.

1) Před prodejem perfektně poradil a promptně konzultoval a pomáhal vybírat.

2) Dodáno naprosto přesně ve slíbeném termínu a perfektně zabaleno (bez medvídků, ale to neva ;) ).

3) Synkova radost dnes byla převeliká ! Moc se mu líbily ! :thumbsup_anim:

Takže díky moc!

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Prednesl jsem pozadavek, dostal jsem nabidku, stanovil limit, za par dni byli hodinky doma.

Tomuhle ja rikam obchodnik A1. Dekuju Jakube :thumbsup_anim:

Odesláno

Přidám svoji chválu Kubsona, zatím dvoje hodinky, tím pádem dvojí maximální spokojenost :thumbsup_anim:

Přece jen mě napadá jedna drobná chybka - aktualizace zboží, které je / není skladem.

Jinak je ale fajn vědět (po přečtení fóra), že jeho služby nekončí odesláním zásilky a neomezují se pouze na jeho e-shop.

Díky :notworthy:

Odesláno

Něco jsem u Kubsona koupil, něco mám ještě objednané, naprostá spokojenost, chválím, na druhou stranu - aby nám nezpychnul :-))) - stejně kvalitních prodejců přibývá (nemyslím hodinek ale obecně). I když medvídci - to je originální. Ale jsem spokojen tak, že jsem ho doporučil kamarádovi a už má myslím objednané Super Sporty.

Odesláno

Opet dekuji. Tentokrat za vyrizeni nakupu hodinek Omega pro pritelkyni a dalsich Traseru pro me a kolegu.

Naprosta spokojenost, vzdy rychle a profesionalni jednani.

Dekuji

bob

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...