Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 23. 9. 2014 v 16:36, eXploiter napsal:

OK hotovo

bohužiaľ spôsob akým som to robil mi to nedovoli urobiť tak aby to nevyzeralo ako päsť na oko

čo sa symbolov týka, vychádzal som z tých ktoré sa tu už skôr objavovali ... a tie vyzerajú približne tak... ale nie je problém

attachicon.gifTernosLE17_0000.jpg

+ práve som zhruba dokončil military

attachicon.gifMilitary 1_0001.png

Pěkné, pěkné :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem si až teď prolít vlákno, no jo, symboly, mně tam vadí ta asymetrie, protože první věc co me napadla byla ta růžice...ale už mlčím, je to vaše limitka.

edit: i když, díky tomu, že jeden je prázdnej a druhej má v sobě jen ten bod, vadilo by moc, kdyby se natočily?

Upraveno uživatelem decebal
Odkaz ke komentáři

V 24. 9. 2014 v 13:52, parnistroj napsal:

Ja jsem uz kdysi navrhoval, aby symboly byly podlozeny koleckem, sedmihvezdou nebo necim podobnym.

eh toto si nejako neviem predstaviť... tie symboly sú celkom veľké pokiaľ by sa tam dal ešte podklad tak by to už zaberalo asi veľa na ciferníku

V 23. 9. 2014 v 21:03, cosmo napsal:

Skvele!!!...jen mi prijde ze tech hranatych elementu je tam vic nez dost, pro vetsi vyzdvizeni tech 4 elementu bych pro hodinove indexy volil klasicky kruh nez carku...

okrúhle indexy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V 24. 9. 2014 v 15:38, eXploiter napsal:

eh toto si nejako neviem predstaviť... tie symboly sú celkom veľké pokiaľ by sa tam dal ešte podklad tak by to už zaberalo asi veľa na ciferníku

okrúhle indexy

attachicon.gifTernosLE18_0000.jpg

kulate indexy jsou vporadku...tedy za me...no a ty elementy by se mely rovnomerne zmensit jsou dost velke...vis co by bylo fajn, kdyby si sem postnul nahled ve velikosti 1:1, takto ho davas prilis velky, dej sem nahled skutecneho prumeru, at vidime jak jednotlive veci sedi ci nesedi v realu...

diky moc, skvela prace...

Odkaz ke komentáři

V 24. 9. 2014 v 15:46, Kostra napsal:

Kulaté indexy nebrat! :-D

Jo a ačkoliv jsem fanda ternos, jsem upřímně zvědavý na to military pouzdro, budu se těšit na první nástřel.

military som trochu prerábal, zajtra to tam napasujem.... ale ako ? len tam prelepiť celý ciferník ? alebo nechať tam veci z military ? indexy, ručičky,... ?

V 24. 9. 2014 v 16:24, cosmo napsal:

kulate indexy jsou vporadku...tedy za me...no a ty elementy by se mely rovnomerne zmensit jsou dost velke...vis co by bylo fajn, kdyby si sem postnul nahled ve velikosti 1:1, takto ho davas prilis velky, dej sem nahled skutecneho prumeru, at vidime jak jednotlive veci sedi ci nesedi v realu...

diky moc, skvela prace...

naschvál to teraz dávam väčšie aby bolo poriadne vidieť čo ako vypadá... ale tak keď to poupravujem tak to tu hodím menšie... najradšej by som to púzdro dokončil celé (korunka aj nožičky) ale teraz nemám moc čas sa ešte aj s tým zaoberať

V 24. 9. 2014 v 15:45, Sphinxx napsal:

Já nevím, ale mě se ty trojúhelníky zdají už příliš velký ... :( ...

som ich zväčšoval na niekoho žiadosť, predtým boli menšie :)

Odkaz ke komentáři

Proporcne hrubka strieborneho ramovania v kombinacii s lumi. Videl by som to takto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Osobne si myslim, ze najvhodnejsi tvar indexu by bol ako je na tych sumo na 9.hodine.

Suhlasim, ze trojuholniky su velke, ale je to kvoli tomu, aby sa datumovka zmestila do indexu. Ak to zmensime musime dat datum inde.

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři

Jenom dotaz.

Jste si skutečně jistí, že něco tak filosofického a alchymistického jako jsou čtyři živly, chcete na tom cifru spojit s něčím tak přízemním, jako je mapový podklad? Proč?

Máte jedinečnou možnost propojit symboliku živlů s časem; každá z těchto dvou přírodních veličin je obrovská, jedinečná, samonosná, tak to neproserte lacinou mapkou, jen proto, že je líbivá. Kde je nějaká spojnice...

Pokud cítíte trable s prázdným místem na cifru, nezapomeňte na "nic".

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Bandi skus prosim pridat nejaky ilustracny obrazok, co mas na mysli. Kazda rada, tip, navrch je vitany.

"Nic" nie je vitane, lebo potrebujeme na cifernik nieco vygilosovat.

Ja si viem predstavit aj nieco taketo, samozrejme CB

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři

Úplně zatím netuším jak ty živly a čas dostat do jedné linie. Jenom mě napadlo "tyjo to je pecka to nějak spojit".

Už ale ty poslední návrhy živlů jsou super.

Pročetl jsem si to vlákno, viděl jsem ten potenciál a ta mapa mi tam prostě nepasuje. Jako by tam byla jen ze strachu před prázdným prostorem.

Mapy dělali mořeplavci, živly studovali filosofové a alchymisti. Je toho trochu moc najednou, jabka, hrušky. To byl můj úplně první dojem z poslední vizualizace.

Ale nechci do toho kecat, je to vaše vize a práce, jen jsem si říkal, jestli třeba můj pohled bez té "provozní" slepoty nebude trochu platný.

Ale třeba už jste si tím prošli a při konvenčním zobrazení času třema ručkama to prostě jinak kreativně uchopit nejde. Chápu, nestaví to De Bethune.

Tak pokud to má být v rovině symboliky, tak nepřekombinovat. By úplně stačilo, kdyby se ten cifr z lesklého kraje dovnitř zmatňoval... Éter...

Ale musel bych nastudovat, jestli to tak může být, jestli ty živly, které do sebe přechází, mohou mít "nic" uprostřed.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...