Kasper Odesláno 22. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Prosím, tu je vlákno s poradovníkom. Napíšte sa tam znova. Ak by bol problém s tým posledným číslom do aukcie - budem to akceptovať http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75482-davosa-chronomag-le-poradovn%C3%ADk/
nickolas Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Technicka: az ten poradnik prehodite do jineho vlakna, tak se piste rovnou na cislo ktere chcete. To ze tam je ted deset policek je nepodstatne. Minimalni pocet je 30 ne? Tak je myslim blbost napsat se na 6 a dopsat chci 22...napis rovnou 22. Minimalne do 30 to nemuze byt problem... Edit: a o pozice bych se handrkoval v SZ...A uz mlcim Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem nickolas
Tittus Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Má omluva, spletl jsem si to Pokud si ji přeješ, patří Ti právem a vezmu si onu pozici 9. Děkuji, pokud bych odstoupil, napíšu pak na č. 6 rovnou tebe.
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Pánové už to ve vlákně s pořadovníkem zase hapruje, dejte si čas, ať nepřispíváte dva v jeden okamžik, pak je to k ničemu. To vlákno tu bude dlouho Je na začátku a už tam jsou chyby. Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem Daemonultimate
warann Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Pánové už to ve vlákně s pořadovníkem zase hapruje, dejte si čas, ať nepřispíváte dva v jeden okamžik, pak je to k ničemu. To vlákno tu bude dlouho Je na začátku a už tam jsou chyby.Jo a prosím nepoužívejte citace, ale prostý kopírovanání seznamu.
financ Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Můžete mi někdo vysvětlit k čemu je zas ten pořadník, nemám šanci přelouskat 7 stránek oničem. Na hodinky který neexistují, nebo už se něco dohodlo?
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Můžete mi někdo vysvětlit k čemu je zas ten pořadník, nemám šanci přelouskat 7 stránek oničem. Na hodinky který neexistují, nebo už se něco dohodlo?Ten pořadník slouží k předběžnému zaznamenání zájemců o tuto limitku, bude otevřen po celou dobu, od začátku až do jejího konce, momentálně bude sloužit k rozhodnutí o tématu, většina to vidí jako správnou cestu, než aby hlasovali i ti kolegové, kteří nemají o limitku zájem.
People Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Ked chces HLASOVAT, pripis sa na PORADOVNIK. Ak vyhra napr raf tema, tak sa vyskrneme atd. hlasujuci mimo poradovnika nebudu brani do uvahy. Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem People
Jörg8X Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Krásné, čisté, reprezentativní téma, které by mě na hodinkách bavilo a ve kterém by jistě i Davosa spatřila čest se na něm podílet.Díky za dočtení až sem i za neunáhlené reakce ( to píše ten pravej...chybama se člověk učí )Super, to by se mi líbilo
neus Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Co se mne týče, tak téma 313. perutě se mi líbí velice a určitě je v mých očích v poměru s živelným tématem v hrdých 50:50. Otázka ovšem je, jestli je Trailamaster a nebo jakékoliv jiné pouzdro v nabídce vyloženě hodno takové asociace? Proč sakra nepoužít rovnou stylový model PILOT, když už děláme "pilotky"? Pokud budeme tradiční hodnoty a symboly cpát do čistě outdoorových pouzder či potápek, tak nám nevzejde nic jiného, než kýčový kočkopes a to se mi nejeví, jako nejlepší výsledek veškerého snažení. Pokud téma 313. perutě a chceme-li tedy pilotky, tak lidi zlatí stavme prosím na pilotkách, jako takových viz. odkaz. Tolik můj skromný pohled. Že pouzdro není v nabídce neberu za argument. http://www.davosa.com/index.php?id=34&cid=3&fid=9&wid=47&L=1 Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem neus
Jörg8X Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Ale na cifr už nic moc asi nedáš, nebo jak si to představuješ? A jak se hlavně zbavit toho IWClooku...
People Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Zisti si cenu toho puzdra a bude jasne, ze si mimo.
neus Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Mimo ano, dobře vím, ale tématicky je to nejvíce možné z možných... Jinými slovy přece nebudeme vzdávat hold zasloužilým hrdinům z 313. perutě potápkami, to když to hodně přeženu...Teď mne asi ukamenujete, ale máme krásná a vznešená témata, ale "blbá" pouzdra Nic ve zlém Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem neus
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Chrona fakt ne, to rovnou oslovim Longines a bude to autentický se všim všudy. Fajtl je měl. Psal jsem tam potom, že to je jen nástřel typu pouzdra a mimo to, fakt se mi zdá tahle debata jako předčasná a momentálně odvádějící pozornost od podstatného...výběru o čem to vůbec bude
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Honzo prosímTě ... já jsem asi natvrdlej nebo mi něco uteklo, ale ten pořadník vedle se týká jakých hodinek? Hlasování zapadlo, teď je tady pořadník a já už v tom mám krapet bordel. Je to celý zmatečný. Děkuji za vysvětlení.
neus Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Rozumím Daemone Jen jsem chtěl lehce nakousnout holý fakt, který se ukáže, když zvolíme RAF téma za vítěze. Hmm, Longines bych si dal líbit, ale to jsme úplně v pohádce a vraťme se na zem, chápu a uznávám Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem neus
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Pořadníku tady ve vlákně si už nevšímej, aktuálně jede v tom novym lákně jen s pořadníkem od Kaspera. Hlasování je jasný - v anketě.
People Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Raf by sme si mali nechat na horsie casy a vytiahnut to u limitky od ineho vyrobcu. Napr puzdra novej generiacie od eltonu.
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Trochu se to s pořadníkem v tomto vlákně vyzmatkovalo, ale v momentě co jsem žádal Kaspera o vlákno s pořadníkem byli kolegové rychlejší už tady, tak to berte jen jako plevel a udržujte aktuální pořadník zájemců v samostatném vlákně.
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Tohle všechno je ok, ale na co je ten pořadník, na který model? V tom jsem se tady trošičku ztratil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se