Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Omega plays golf!Nejen Jaermann-Stübi má hodinky na golf. Tyhle Omegy jsou vedle Aqua Terra > 15,000 gauss, které mám na první místě kvůli souhrnu parádního designu s bezvadným strojkem a nevšedním parametrem na prvním místě, velmi v oblibě. Známé Omega Seamaster Aqua Terra ?Golf? Ref. 231.10.42.21.01.004 Omega Seamaster Aqua Terra ?Golf? Ref. 231.12.42.21.01.003 Omega Seamaster Aqua Terra ?Golf? Ryder Cup? Ref. 231.10.42.21.02.004 zdroj - watch-insider? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 No tak to je praštěný! Když ten jejich slavnej co-ax nevydrží ránu z brokovnice, kterej blázen by si to bral na golf? Když to ještě, na rozdíl od Stubi, nic neumí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Ja myslim ze ranu z brokovnice vydrzia asi maloktore hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 No tak to je praštěný! Když ten jejich slavnej co-ax nevydrží ránu z brokovnice, kterej blázen by si to bral na golf? Když to ještě, na rozdíl od Stubi, nic neumí?Ted jsem si na to vzpomel a musel jsem se smat. Co asi udela coax po par drivech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Ja myslim ze ranu z brokovnice vydrzia asi maloktore hodinky Ránu z brokovnice s hodinkama na ruce, samozejmě. Ne před laufem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Moc pěkný, bral bych je všemi deseti. Každopádně hru by přečkaly v bagu v cestovním pouzdře. A po odehrání poslední jamky pěkně na zápěstí :-) Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Strelbu z cohokolvek s hodinkami na ruke(teda taku co neposkodzuje ruku) musia slusne mechaniky ustat ako nic. Alebo su v tomto smere s coaxom nejak zvlast spatne skusenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Jo, odešly mi bondovky s co-axem měsíc po záruce. Ve 12:00 jsem začal střílet z brokovnice a na konci, po hodině, hodinky stály a ukazovaly 12:25. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 A co se zjistilo při servisu? To s tím co-axialem mě celkem zajímá, protože o nějakých takových Omegách uvažuju. Klidně mě odkažte na link, kde se tohle řešilo. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Jo, odešly mi bondovky s co-axem měsíc po záruce. Ve 12:00 jsem začal střílet z brokovnice a na konci, po hodině, hodinky stály a ukazovaly 12:25.To chce mít hodně odvahy,na takovou aktivitu tahat mechanický hodinky.V podstatě nevím,čemu se divíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Designově se mi tyto AT líbí (především Ryder Cup edition), ale trošku se divím, že raději neudělali jeden model s vymakaným quartzem, kvůli váze v titanu (podobně jako u Tagů), zkrátka všechno přizpůsobit pro hru (osobně tedy nevím jak moc je 8500 nárazuvzdorný, ale asi bych to nepokoušel)..takto mi to vychází jenom jako marketingovej tah, že když už nám ambasadory dělaj Rory, Sergio apod., tak prostě musíme udělat i golfový hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Tak ono Omega má golfové hodinky už v pôvodnej rade AT 8500. A mne prídu aj podarenejšie - ak sa už dokážem preniesť cez leštený stredný diel ťahu, tak už mám problém s vynechaním ohraničenia okienka dátumovky. A už vôbec sa neviem preniesť cez maľované sekundové ručičky, nehovoriac o tom, že Ryder Cup edition mi príde ako hotový kolotoč. Ale ľudia majú rôzne chute a som si istý, že svojich záujemcov si tieto hodinky nájdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 To chce mít hodně odvahy,na takovou aktivitu tahat mechanický hodinky.V podstatě nevím,čemu se divíš.Jasně, po bitvě je každý generálem. Nicméně všechny ostatní hodinky tuhle (a podobné) aktivitu přežily, jen co-ax umřel. Střílím 15 let, z různých věcí a co-ax byl jedinej strojek, kterej to nepřežil.Takže abys věděl, čemu jsem se tehdy divil: bylo to tomu (a věřím, že i jiní by se divili), jak je možné, že věhlasná Omega s neuvěřitelným přesným a odolným co-axem, ve stáří 2,1 roku od koupě, to nepřežila. Dneska se tomu už taky nedivím, co-ax nemám a nechci. A tuplem ne jako hodinky na golf nebo třeba na rychlou chůzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 A co se zjistilo při servisu? To s tím co-axialem mě celkem zajímá, protože o nějakých takových Omegách uvažuju. Klidně mě odkažte na link, kde se tohle řešilo. Díky! Odkaz hledat nebudu (je tu někde), ale co čekáš, že Ti u Dušáka řeknou, i když jim předem výslovně řekneš, že chceš vědět, kde byl problém? Nic neřeknou. Pokrčí rameny a: "Máte je hotové, jako nové, 7 tisíc korun, budete platit kartou?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michca Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Já párkrát hrál s co-ax Omegama na ruce a nemám vyloženě za to, že by golf byl nějak dramaticky hodinkám nebezpečný - odpal je v podstatě zhoupnutí bez nějakého dramatického nárazu, takže by se ještě mely i pořádně natáhnout, ne? Spíše jsem měl hrůzu z ťukance při manipulaci s holema v bagu. Ale vážně, cíleně si je na golf neberu, spíše vždy zůstaly nějak na zápěstí, když jsem tam vyrazil z práce. Stejně tak předmětné hodinky - mám za to, že jsou golfové jen stylem a v rámci casual nošení jen odkazují, k jakému sportu má uživatel kladný vztah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Já párkrát hrál s co-ax Omegama na ruce a nemám vyloženě za to, že by golf byl nějak dramaticky hodinkám nebezpečný - odpal je v podstatě zhoupnutí bez nějakého dramatického nárazu, takže by se ještě mely i pořádně natáhnout, ne? Spíše jsem měl hrůzu z ťukance při manipulaci s holema v bagu. Ale vážně, cíleně si je na golf neberu, spíše vždy zůstaly nějak na zápěstí, když jsem tam vyrazil z práce. Stejně tak předmětné hodinky - mám za to, že jsou golfové jen stylem a v rámci casual nošení jen odkazují, k jakému sportu má uživatel kladný vztah. Zkus si o tom neco precist a zkus se mrknout jake síly a jak pusobi pri svihu. Potom to porovnej se systemem automatickeho strojku a pohybu a uchyceni rotoru a ta rovnice trochu nevychazi. Respektive neni uplne bezpecna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Já párkrát hrál s co-ax Omegama na ruce...mám za to, že jsou golfové jen stylem a v rámci casual nošení jen odkazují, k jakému sportu má uživatel kladný vztah... Souhlasím s druhou půlkou. K první: měls kliku a radši je tam fakt neber. A v normálním životě moc nemávej rukou, na které je nosíš B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) Pokazit sa moze samozrejme cokolvek a ano drsnejsie zaobchadzanie tomu moze prispiet, ale vo vseobecnosti nic co ti neznici ruku by ti nemalo znicit ani dobre mechanicke hodinky vybavene tlmicom narazov na zotrvacke. Nehovoriac o tom ze pri strelbe to ruka dostava daleko viac nez hodinky lebo samotna ruka medzi hodinkami a zbranou posobi ako slusny tlmic narazov. Ja napriklad drahsie mechaniky na extremnejsie aktivity netaham ale napriklad vostoky, sport I, alebo OW (eta2824) co su vsetko oproti koaxu hodinky za smiesnu cenu strelbu z 44mag davaju ako nic. Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 A k čemu to je, když to nic nevydrží? Všechny ty tooly, antišoky, tlakovky, reklamní výzbroj spec. jednotek, záchranářů, ceny jak za auto a člověk si s tim nezahraje ani golf nebo nevypálí nějakou tu střelnici? A co po kostkách autem, dost to kodrcá, no snad to přežijou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Myslim ze neni treba propadat hysterii, neni mozne na zaklade 1 zkusenosti pronaset takoveto soudy. Fora jsou obecne exponovana a plna nas exhibicionistu, takze bych rekl, ze ta nachylnost na narazy bude prumerna. Ja delam s modernima hodikama vse, jedny s coaxem me spadly z metru na parkety a vse ok. Ale zavery ze jsou odolne z toho taky delat nebudu.Souhlasim, ze cesta kterou se Omega vydala jde od toolu cim dal tim vic k opulenci a panskemu sperku prostrednictvim technologii a materialu, ktere jsou sice spickove, ale nejak se vytraci puvodni smysl hodinek jakozto decent men best friend. Cim dal tim vic je to o snaze ohromit za kazdou cenu, od Jamese Bonda k C.Ronaldovi.... jsem uz asi starej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se