Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

keby tie gshock neboli tak ..., to ze su funkcne je super, len...

inoxy na zivo su vypadaju skvelo, som vyriesil

• po měsících...
Odesláno

Jako čerstvý nový majitel si samozřejmě gratuluji, jako i všem ostatním vlastníkům.

jsou opravdu skvělé. Bytelné, výborně zpracované, promyšlené, ještě jsem na nich nenašel slabinku.

Zeptám se na konstrukci pouzdra:

Zdá se mi to, nebo je lunetová část vsazena v pontonu pouzdra? 

Z boku je vidět mezera, cca 0,5mm a při pohledu od řemene je vidět vlásečnice,jako by luneta svou spodní válcovitou částí byla vlisovaná.

Mluvím o modelu původním, čili s pevnou a hladkou lunetou.

A jinak bych tohle vlákno rád oživil, prosím sypte sem postřehy, poznatky a fotky k modelúm řady I.N.O.X. 

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

ahoj, mam prosbu a zaroven se omlouvam za blby dotaz:-) Ale nemate nekdo realnou zkusenost jestli se vejdou pod rukav kosile..? Chtel bych si je koupit jako letni tooly, ale z pracovnich duvodu musim dost casto v kosili a nechce se mi to furt prehazovat automaty do prace a tak..Jedna se mi o diver verzi.

Díky moc za pripadne postrehy.

DaJe

Odesláno
  V 17. 8. 2018 v 8:38, daje napsal:

ahoj, mam prosbu a zaroven se omlouvam za blby dotaz:-) Ale nemate nekdo realnou zkusenost jestli se vejdou pod rukav kosile..? Chtel bych si je koupit jako letni tooly, ale z pracovnich duvodu musim dost casto v kosili a nechce se mi to furt prehazovat automaty do prace a tak..Jedna se mi o diver verzi.

Díky moc za pripadne postrehy.

DaJe

Bez bumberu je tam dáš. Teda záleží na tom, jak volnou máš manžetu košile. Já jsem je ale pod košilí nosil. 

Případně vem košili a zastav se k nám ;) Můžeš to vyzkoušet. 

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno
  V 4. 2. 2019 v 20:04, Geodet napsal:

Já mám slabost pro modrou, ale ty černý jsou taky super. Hlavně na tý tvý první fotce.

Jinak moje kombo.

Po těch modrých jsem také pošilhával, ale čím jsem starší,tím jsem větší "konzerva" - volba byla jasná.

Příště přidám taky nějaké to kombo.Jako dlouholetý fanda Vinoxů to nebude problém si vybírat............ 

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

...a koukam, ze ti sekundovka skace mezi indexy...

Na innoxy jsem koukal, jsou super, ale proste tohle je peklo...

Upraveno uživatelem AndyAaron
  • po 3 týdnech...
Odesláno
  V 29. 3. 2019 v 23:47, AndyAaron napsal:

...a koukam, ze ti sekundovka skace mezi indexy...

Na innoxy jsem koukal, jsou super, ale proste tohle je peklo...

No jo, no. Když je v tom Ronda za 400,-Kč a ne Euro... Mám Inoxy už pár let a taky mi to chodí mezi vteřinama. Je to jediná věc, která mě na nich štve. Jinak se jim povedly...

• po měsících...
Odesláno

Nevíte někdo, kde a zda vůbec se dají zakoupit originální řemínky, případně kovové tahy Victorinox? Za boha to nemohu najít, někdo tu uváděl i ceny, ovšem to bylo už nějakou dobu zpět. Hodinky se stále prodávají, tak doufám, že se dá sehnat i náhradní originální řemen. Mám je na gume, ta se časem odporouci a rád bych zůstal u originálu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...