azeppelin Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Taky si můžeš koupit gshocky do lesa a za zbytek sportovní chrono Certina/Tissot.
rucicka Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 keby tie gshock neboli tak ..., to ze su funkcne je super, len...inoxy na zivo su vypadaju skvelo, som vyriesil
Radimk Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Jako čerstvý nový majitel si samozřejmě gratuluji, jako i všem ostatním vlastníkům.jsou opravdu skvělé. Bytelné, výborně zpracované, promyšlené, ještě jsem na nich nenašel slabinku.Zeptám se na konstrukci pouzdra:Zdá se mi to, nebo je lunetová část vsazena v pontonu pouzdra? Z boku je vidět mezera, cca 0,5mm a při pohledu od řemene je vidět vlásečnice,jako by luneta svou spodní válcovitou částí byla vlisovaná.Mluvím o modelu původním, čili s pevnou a hladkou lunetou. A jinak bych tohle vlákno rád oživil, prosím sypte sem postřehy, poznatky a fotky k modelúm řady I.N.O.X.
AndyAaron Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Tak to se mi libi. Co v tom je? Eta 2824?
Návštěvník Kamil Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Je tam 2824 a cena by se mela dostat pod tisic ?.
Návštěvník Kamil Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Mělo by být stejný a ve všech čtyřech barvách.
daje Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2018 ahoj, mam prosbu a zaroven se omlouvam za blby dotaz:-) Ale nemate nekdo realnou zkusenost jestli se vejdou pod rukav kosile..? Chtel bych si je koupit jako letni tooly, ale z pracovnich duvodu musim dost casto v kosili a nechce se mi to furt prehazovat automaty do prace a tak..Jedna se mi o diver verzi. Díky moc za pripadne postrehy.DaJe
Jiří Štencek Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 V 17. 8. 2018 v 8:38, daje napsal: ahoj, mam prosbu a zaroven se omlouvam za blby dotaz:-) Ale nemate nekdo realnou zkusenost jestli se vejdou pod rukav kosile..? Chtel bych si je koupit jako letni tooly, ale z pracovnich duvodu musim dost casto v kosili a nechce se mi to furt prehazovat automaty do prace a tak..Jedna se mi o diver verzi. Díky moc za pripadne postrehy. DaJe Bez bumberu je tam dáš. Teda záleží na tom, jak volnou máš manžetu košile. Já jsem je ale pod košilí nosil. Případně vem košili a zastav se k nám Můžeš to vyzkoušet.
hern Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Nějak jsem nemohl odolat té 50% slevě.....
Geodet Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Já mám slabost pro modrou, ale ty černý jsou taky super. Hlavně na tý tvý první fotce. Jinak moje kombo.
hern Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 V 4. 2. 2019 v 20:04, Geodet napsal: Já mám slabost pro modrou, ale ty černý jsou taky super. Hlavně na tý tvý první fotce.Jinak moje kombo.Po těch modrých jsem také pošilhával, ale čím jsem starší,tím jsem větší "konzerva" - volba byla jasná.Příště přidám taky nějaké to kombo.Jako dlouholetý fanda Vinoxů to nebude problém si vybírat............
Rakoss Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 potvrzuji, že INOXI se slevou 50% % v klenotách Aurum stále mají. Dnes jsem si udělal radost a
AndyAaron Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 (upraveno) ...a koukam, ze ti sekundovka skace mezi indexy...Na innoxy jsem koukal, jsou super, ale proste tohle je peklo... Upraveno 29. března 2019 uživatelem AndyAaron
Rakoss Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Odesláno 30. března 2019 jo souhlasím tohle se moc nepovedlo.
stalker Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Odesláno 30. března 2019 Asi jsem měl štěstí,ale sekundovka lícuje na indexy výtečně.
VojtaJ Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2019 V 29. 3. 2019 v 23:47, AndyAaron napsal: ...a koukam, ze ti sekundovka skace mezi indexy...Na innoxy jsem koukal, jsou super, ale proste tohle je peklo...No jo, no. Když je v tom Ronda za 400,-Kč a ne Euro... Mám Inoxy už pár let a taky mi to chodí mezi vteřinama. Je to jediná věc, která mě na nich štve. Jinak se jim povedly...
AndyAaron Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2019 Povest se povedly. Ja mam takhle meziindexni Timexy uz asi 17 let a stejne je mam rad
speKtis Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2019 Nevíte někdo, kde a zda vůbec se dají zakoupit originální řemínky, případně kovové tahy Victorinox? Za boha to nemohu najít, někdo tu uváděl i ceny, ovšem to bylo už nějakou dobu zpět. Hodinky se stále prodávají, tak doufám, že se dá sehnat i náhradní originální řemen. Mám je na gume, ta se časem odporouci a rád bych zůstal u originálu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se