Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Rychlá domluva a odeslání, fajn jednání, pěkně zabaleno :clap:  

Upraveno uživatelem luciasek
Odesláno

Super obchod všetko prebehlo ako sme sa dohodli rýchle odoslanie aj rady čo ako s hodinkami :)

Ďakujem :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Asi neni co dodat a jen se přidávám k ostatním spokojeným ... naprosto vstřícná a bezvadná komunikace, vše jak má být.

Těším se na další transakci. :)

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Díky Richarde za super hodinky. Dohoda proběhla jako vždy velmi rychle a hodinky snad od Richarda odešly ještě dříve než má platba. Perfektně zabalené ve čtyřech obálkách které jsem "loupal" jako vrstvy cibule než jsem došel k jádru. Díky

• po měsíci...
Odesláno

S Richardem jsme provedli už druhý hodinkový obchod a všechno dopadlo dle domluvy. Takže za mě spokojenost, doporučuji ostatním, děkuji a budu se těšit někdy příště u dalších vintážních hodinek.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Můj první obchod s Richardem a velká spokojenost, jak s komunikací tak i s dodaným "zbožím"... :rolleyes: Ještě jednou děkuju a přeju další dobré obchody!

post-53456-0-27805300-1492538493_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Již několikátý nákup a Richarda a vše perfektně podle dohody a rychle. Navíc, částku jsem posílal nadvakrát a hodinky odesílal už po připsání první části, takže díky za obchod a za důvěru.

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Druhý obchod s Richardem (ač opět jen na dálku), tentokrát však s puncem gentlemanství - Richard pro mě na e-bay hodinky koupil, zaplatil (nemám paypal) a po doručení mi je přeposlal. Upřímně oceňuju ochotu a vstřícnost a ještě jednou děkuju! :notworthy:

• po 4 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...