pebe Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 perfektní domluva, vše klaplo na výbornou, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luciasek Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 (upraveno) Rychlá domluva a odeslání, fajn jednání, pěkně zabaleno Upraveno 19. října 2016 uživatelem luciasek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozko Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Super obchod všetko prebehlo ako sme sa dohodli rýchle odoslanie aj rady čo ako s hodinkami Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 První obchod a vše na jedna hvězda. Moc díky. J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Diky za vstricnost a paradni hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Taky přidávám své doporučení - super domluva a rady, díky moc! Kuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayB Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Asi neni co dodat a jen se přidávám k ostatním spokojeným ... naprosto vstřícná a bezvadná komunikace, vše jak má být.Těším se na další transakci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Díky za bezproblémový obchod. Vše v naprostém pořádku, všem s klidným svědomím doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Super obchod a rychlost. Diky . Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Díky Richarde za super hodinky. Dohoda proběhla jako vždy velmi rychle a hodinky snad od Richarda odešly ještě dříve než má platba. Perfektně zabalené ve čtyřech obálkách které jsem "loupal" jako vrstvy cibule než jsem došel k jádru. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 S Richardem jsme provedli už druhý hodinkový obchod a všechno dopadlo dle domluvy. Takže za mě spokojenost, doporučuji ostatním, děkuji a budu se těšit někdy příště u dalších vintážních hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Můj první obchod s Richardem a velká spokojenost, jak s komunikací tak i s dodaným "zbožím"... Ještě jednou děkuju a přeju další dobré obchody! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Již několikátý nákup a Richarda a vše perfektně podle dohody a rychle. Navíc, částku jsem posílal nadvakrát a hodinky odesílal už po připsání první části, takže díky za obchod a za důvěru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 S Dzosem obchodne poprve a urcite ne naposled! Vse dle dohody a na 100%. Priste zas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Skvělá domluva a rychlé jednání, díky a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Od Dzose vždy super hodinky v báječném stavu. Super komunikace a ve škatuli mám další pěkné Seika. ***** prodávající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Druhý obchod s Richardem (ač opět jen na dálku), tentokrát však s puncem gentlemanství - Richard pro mě na e-bay hodinky koupil, zaplatil (nemám paypal) a po doručení mi je přeposlal. Upřímně oceňuju ochotu a vstřícnost a ještě jednou děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Můj první obchod s Richardem, rychlá domluva a rychlá pošta...hoďky perfektní a profi zabalené...prostě za 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Ako to uz bolo napisane. Perfektna komunikacia, rychla platba. Co povie to je dodrzane. Len odporucat mozem. Dakujem za obchod. Sent from my Q10 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir1979 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Určite doporučujem, všetko prebehlo podla dohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se