Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si udělal radost a objednal mesh. Po nějakém jsem pokukoval už dříve, ale teď jsem na eBay zahlídl jeden, co mě zaujal, a za 258,- Kč (včetně poštovnýho) jsem ho tam nemohl nechat :-)

Dnes, po 22 dnech, dorazil. Měl jsem trochu obavu, jak se s ním popasuju, jestli ho budu muset stříhat a jestli mi do něj vlezou tlusté stěžejky.

Podle údajů na eBay měl mít asi 16cm. Když jsem jej přiložil k presidentovi, tak jsem viděl, že je o něco delší. Ale kupodivu stačilo posunout stěžejku na mikroregulaci na sponě a je to ok. President je trochu jiná konstrukce a navíc se svažuje k 18mm u spony, takže se na ruce chová jinak. Tento mesh je po celé délce v šíři 22mm a i když je o něco delší než president, tak na mojí ruce sedí výborně. Chtěl jsem původně udělat srovnávací foto, ale už se mi to nechtělo zase sundávat...

Podle obrázků jsem čekal klasický mesh s kulatými dráty, ale přišel tah s broušenými (nebo lisovanými?) hranami. Líbí se mi. Typově mi evokuje mesh, co je na Breitling SOH. I když, jak jsem později kontroloval na netu, ten je úplně jinej. Ale s těma plochýma hranama působí trochu uhlazeněji než klasický mesh s kulatými dráty.

Viděl jsem nějaké meshe tady na fóru, kde se musely oka přihýbat k sobě, aby tah pasoval k pouzdru. Tady to nebylo potřeba. Tah pasuje přesně mezi nožky pouzdra a do boku tam není žádná přebytečná vůle. Měl jsem trochu obavu, jak bude to napojení vypadat, jak moc velká tam bude mezera mezi tahem a pouzdrem, ale myslím, že na škále 1 až 10 bych tomu dal tak 8. Opět lepší než jsem čekal.

Co se týče stěžejek, tak tlusté stěžejky do něj nevejdou. Prodejce spolu s tahem dodal "gift" v podobě čtyř stěžejek. Stejný typ, jaký obvykle přikládají k NATO strapům. Tenčí už se snad nevyrábí...prostě šunt, který bych měl strach použít. Naštěstí jsem doma měl jedny stěžejky, který byly tloušťkou akorát, tak jsem použil je. Snad vydrží.

Celkový dojem z meshe je dobrý, zpracování bezvadné. Hrany ok (z boku) jsou taky zpracovány dobře, ale umím si představit, že by se tam mohl zachytit třeba svetr, kdyby se chtělo... Spona je stejná jako bývá na silikonových strapech, nic novýho.

No, snad jsem napsal vše podstatné, tak už jen odkaz na eBay a pár fotek z různých úhlů.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Mohl bys, prosím, nafotit jen sponu? Předpokládám, že v téhle cenové bude plechová. Díky.

Edit: Otevřel jsem si Tvůj link a tam je spona vcelku slušně nafocená, sorry za zbytečnou reakci.

Upraveno uživatelem Americkej
Odesláno

Fakt dost dobry, me se opravdu libi.

Odesláno

Tak jsem ho dnes vzal na procházku a zatím dobrý :-) Jen poznámka na okraj, mesh je určitě těžší než president. Aspoň mě to napadlo hned, jak jsem bral obálku ze schránky. Já váze nepřikládám žádný význam, jen kdyby někdo chtěl vědět... Momentáně jsem přesedlal z NATO strapu, tak přímý pocitový srovnání nemám, ale zdá se být o něco těžší. Časem je zvážím.

Ještě jsem na eBay nechal černej mesh...tak snad zas někdy příště .-)

Odesláno

Veledůležitý update!

Jak jsem si jej dnes po ránu prohlížel, tak jsem pojal jisté podezření, že ho ve fabrice smontovali obráceně, protože ty klasické kulaté dráty byly zespod! Tak jsem to prohodil, a teď (momentálně) ho mám na ruce zaoblenými oky ven. Možná ho tak nechám, protože při pohledu šikmo z boku jde teď lépe vidět struktura těch ok. Když to je nasazeno těmi broušenými (lisovanými) hranami ok ven, tak to při pohledu zboku dělá dojem, jako by byl tvořen z drobných plíšků místo ok. Každopádně to beru jako bonus, že je ten tah v podstatě oboustranej :-) Až bude chvilka, tak udělám srovnávací foto.

Když už jsem jej sundal, tak jsem jej zvážil. Má 58,2g.

Odesláno

Tak to ďakujem veľmi pekne za toto téma :o

Už dlhšiu dobu sa obzerám po slušnom meshi za dobrú cenu. Keď som videl fotky tvojich SKX0 na tom meshi, hneď som objednal 22 aj 24. 22 pôjde na môj FFF mod a 24 na jedny veľmi špeciálne hodinky, s ktorými som si urobil radosť na 40  :cool02:  Až dorazia, nahodím a postnem foto. No a posledný veledúležizý update stál fakt za to... Začínam uvažovať nad tým, že si k orange monstram objednám aj čierne a ďalší ten mesh. Ešte raz, díky. :o) :thumbsup_anim:

Odesláno

Veledůležitý update!

Jak jsem si jej dnes po ránu prohlížel, tak jsem pojal jisté podezření, že ho ve fabrice smontovali obráceně, protože ty klasické kulaté dráty byly zespod! Tak jsem to prohodil, a teď (momentálně) ho mám na ruce zaoblenými oky ven. Možná ho tak nechám, protože při pohledu šikmo z boku jde teď lépe vidět struktura těch ok. Když to je nasazeno těmi broušenými (lisovanými) hranami ok ven, tak to při pohledu zboku dělá dojem, jako by byl tvořen z drobných plíšků místo ok. Každopádně to beru jako bonus, že je ten tah v podstatě oboustranej :-) Až bude chvilka, tak udělám srovnávací foto.

Když už jsem jej sundal, tak jsem jej zvážil. Má 58,2g.

Také jsem mesh otočil broušenou stranou dovnitř. Vypadá líp.

Odesláno

Tak to ďakujem veľmi pekne za toto téma :o

Už dlhšiu dobu sa obzerám po slušnom meshi za dobrú cenu. Keď som videl fotky tvojich SKX0 na tom meshi, hneď som objednal 22 aj 24. 22 pôjde na môj FFF mod a 24 na jedny veľmi špeciálne hodinky, s ktorými som si urobil radosť na 40  :cool02:  Až dorazia, nahodím a postnem foto. No a posledný veledúležizý update stál fakt za to... Začínam uvažovať nad tým, že si k orange monstram objednám aj čierne a ďalší ten mesh. Ešte raz, díky. :o) :thumbsup_anim:

To jsem mohl prodejci napsat, že mu udělám reklamu a půjdem na procenta :-) A to jsi možná ještě neviděl moji sbírku nato strapů a presidenta :-D Ty jsou taky "must have". I když mám pocit, že mesh jen tak dolů z ruky nepůjde!

Taky jsem po meshi pokukoval delší dobu, ale dosud jsem viděl pouze meshe za cenu, jež převyšovala případné nedostatky (napojení tahu k pouzdru, spona, styl). Teď jsem si řekl, že za tu cenu to aspoň zkusím a dopadlo to dobře.

Odesláno

Volný jako na prodej - ne.

Volný jako že ne těsně na ruce - mám ho akorát, jak jsem zvyklej mívat hodinky. Kdyby byl o milimetr až dva delší, tak už bych asi musel odstranit jednu řadu ok a eventuálně posunout na jinou dírku na sponě.

BTW, nevím jak ostatní, ale já, kdybych už to musel stříhat, tak asi odstřihnu z té strany, která je ve sponě. A ta strana, kde jsou stěžejky u pouzdra, by zůstala originál. Stejně, jako když jsem zkracoval silikonové řemeny.

Odesláno

Pár nových fotek s tahem otočeným kulatými dráty ven. Už tak zůstane.

Odesláno

Fakt dost dobry, me se opravdu libi.

Edit:Parada!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...