Rodkopf Odesláno 15. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 A ještě jedna z dnešního odpoledne: Super. Krasny cifr a to pouzdro je dost brutalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Ještě jedny ladičky ke mně doputovaly, i když vím, že se tu už objevily. Mimochodem mají jiný tón, hlubší - než Universaly. Takový čmelák proti včelce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Podařilo se mi dokoupit další dílky tahu, tak se teď více dostanou na ruku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Podařilo se mi dokoupit další dílky tahu, tak se teď více dostanou na ruku :-)Tak ty jsou ovšem v dost hezkém stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Tuning fork Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Tissonic, dnes dorazily z Itálie - nádherné, skoro jako nenošené na originál tahu, 39mm bez korunky, čistě černý ciferníček přechází na světle do ocelově modré... a jejich zvuk je tu i "namalovaný". Chvilka radosti po týdenním těšení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 5. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Tissonic, dnes dorazily z Itálie - nádherné, skoro jako nenošené na originál tahu, 39mm bez korunky, čistě černý ciferníček přechází na světle do ocelově modré... a jejich zvuk je tu i "namalovaný". Chvilka radosti po týdenním těšení... Ty cifry jsou na zivo super! Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Díky moc. Ještě si troufnu přidat dvě večerní fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Dnes pracovně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Nějak to tady usnulo a dlouho se "nebzučelo" (-:Tak to oživím s Eterna Sonic Kontiki ve světlé verzi ciferníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 no ty jsou skvělé ovšem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 no ty jsou skvělé ovšem. Díky Karle. Vždy jsem chtěl ty s oranžovým cifrem, ale tyhle ty zase nejsou tak rozšířené (-:Jo, jsou super a to bzučení mi už chybělo (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 já žeru tohle viceroy doxa sub a pod. pouzdro,bomba Pavle, fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 já žeru tohle viceroy doxa sub a pod. pouzdro,bomba Pavle, fakt. To víš, my co nemáme na všechny ty Heuery a taky se nám líbí tento typ pouzdra/lunety musíme koukat po "low-end" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 to není low-end , low end jsou primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 máš je fakt moc krásné, jen je dnes 15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 tyjo ty jsou peckovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Nějak to tady usnulo a dlouho se "nebzučelo" (-:Tak to oživím s Eterna Sonic Kontiki ve světlé verzi ciferníkuTak to je nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Luneta s červenými indexy je boží (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Hmm, tak ty jsou vážně fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se