vraby Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Neo 70 to sklo je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Printscreen ze Skywatches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 (upraveno) Trosku to tu ozivim. Orient v tichosti (nebo aspon v tichosti pro me) predstavil dalsi verzi potapek. Kdo z vas si pamatuje na radu RA-EL000X aneb Triton, tak to vypada, ze ve stejnem pouzdre predstavili podobne potapky, akorat bez power reserve. Velikost 43,4mm, safir Takze mame cerne RA-AC0K01B: https://www.orient-watch.com/Collections/ORIENT/Sports/ORIENT-Mechanical-Sports-Watch/p/RA-AC0K01B Dale pepsi RA-AC0K03L: https://www.orient-watch.com/Collections/ORIENT/Sports/ORIENT-Mechanical-Sports-Watch/p/RA-AC0K03L Zalesacke RA-AC0K02E: https://www.orient-watch.com/Collections/ORIENT/Sports/ORIENT-Mechanical-Sports-Watch/p/RA-AC0K02E Verze pro Iry RA-AC0K04E: https://www.orient-watch.com/Collections/ORIENT/Sports/ORIENT-Mechanical-Sports-Watch/p/RA-AC0K04E Verze pro kuraky doutniku RN-AC0K05G, na tu jsem narazil na ebay. Tritoni pro srovnani zde: Upraveno 26. srpna 2020 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 díky za info, velmi sympatický design - již bez stírače z V3S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Zrovna ten stěrač z V3S se mi tam líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Takze tim padem si vybere kazdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 stěrač je děsnej, to mě vždy ušetřilo prachy, připadal bych si jako na Doupově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Pěkné divery, škoda plechových koncovek za tu cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 orient se slusne seikoizuje, co jsou spolu v grupe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Toto tu už bolo? Celkom vydarené, až na tú prerastenú ochranu korunky. RA-AC0L01B RA-AC0L02R RA-AC0L03B RA-AC0L04L RA-AC0L05G (70th anniversary 1,600 limited editions) Zdroj https://masterhorologer.com/2020/10/20/orient-m-force-new-generation-automatic-diving-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 tak celkově je to pěkné a docela vyvážené i ve své sympatické masivnosti ochrana korunky ovšem opravdu vypadá jako opěrka pro hodinkářovo páčidlo, kdyby snad korunka zarezla v poloze "zasunuto" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Ahoj všem Máte už někdo? Docela jsem se zakoukal,jen zvolit tu echt barevnou kombinaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Já mám ty šedé, jsou nejblíž originálu, novinka to už úplně není...ale nenosím je, mám ťuklého kyklopa a nemůžu se na to dívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 (upraveno) Jojo vím,že to není ouplně novinka. Snekofone máš nějaké foto? Šedá/modrá ? Upraveno 16. listopadu 2020 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Ty nove mforce jsou bez rezervy natahu polovicni hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 (upraveno) Ze všech novinek Orientu mě nejvíc zaujala tato řada Orient Star SPORT, na živo by to mohlo být moc pěkné, nejvíc se mně líbí ta bílá, nebo ocelová varianta, jak to nazveme... jen mám pochybnosti o čitelnosti takto se na fotkách ty ručky na pozadí dost utápí...a je jedno jaká je to barevná varianta...na druhou strana ta vrstevnatost ciferníku je tak bohatá, že se člověk rád déle zadívá na hodinky, a trochu si tam pohledem ty ručky "zaloví"... Edit: ještě přidám link va video a Upraveno 16. listopadu 2020 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Jak skeletony rad nemam, tak na tohle se koukam uz nejakej tyden. Fakt se mi to libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 (upraveno) Akorát za 870 USD (GNOMON) + clo, DPH, jsme někde nad 1000 USD - a tam už Orient pro mě nemá kouzlo, v této cenovce už bych si asi hledal jinou příležitost, (Ch.Ward, atd.), škoda. U Orientu mám vnitřní hranici kolem 600 USD, bez ohledu jak kvalitní ty hodinky jsou ve srovnání s obdobnou, nebo dražší konkurencí, přes to se neumím přehoupnout... EDIT: u těchto skeletonů bych asi kousnul i 800 USD, ale to už je Orienťácký strop Upraveno 16. listopadu 2020 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 před 4 hodinami, ggrand napsal: Ty nove mforce jsou bez rezervy natahu polovicni hodinky souhlas, rezerva nátahu je super - a na žádných hodinkách ji nemám ;o( v podstatě nejdůležitější informace, taky by mne víc zajímalo, za jak dlouho chcípnu, než jak jsem aktuálně starý ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 před 1 hodinou, Snekofon napsal: Akorát za 870 USD (GNOMON) + clo, DPH, jsme někde nad 1000 USD - a tam už Orient pro mě nemá kouzlo, v této cenovce už bych si asi hledal jinou příležitost, (Ch.Ward, atd.), škoda. U Orientu mám vnitřní hranici kolem 600 USD, bez ohledu jak kvalitní ty hodinky jsou ve srovnání s obdobnou, nebo dražší konkurencí, přes to se neumím přehoupnout... EDIT: u těchto skeletonů bych asi kousnul i 800 USD, ale to už je Orienťácký strop Tak zas je potreba si rict, ze to jsou Orient Star a ne obycejne Orienty (hledej analogii v Seiko a GS). Nerikam, ze to neni malo penez, ale zase vyhledove pujdou sehnat treba i jete a tam ta cena jde dolu vic. Tech +- 600 USD by mohla byt pak realita. Ja ted na ne nemam, ale nekdy bych je rad vyzkousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se