Přejít na obsah

Novinky Orient

instant

Doporučené příspěvky

V 12. 4. 2023 v 19:34, Chronopetr napsal:

Souhlasím. Dva subdialy jsou z mého pohledu na jemné společenské hodinky moc. Čtyřku jako IIII taky nechápu. Ale za mě to nejrušivější je bílé datumové okénko. Samotná barva ale velmi zajímavá a v kombinace se zlatými indexy a ručkami je to exkluzivní kombinace. Bez těch tří (podle mě) nedostatků, by byly k sežrání.

V 12. 4. 2023 v 21:19, Pavel87 napsal:

Tyhle subdialy se hodí tak na ty Defendery co tahám, ale na Bambina teda moc ne. A souhlas, ta datumovka je tam jako pěst na oko. 

Chápu, taky nejsem zastáncem mnoha (a někdy docela zbytečných) subcifrů :D Ale ta barevná kombinace mne fakt oslovila a bylo by fajn, kdyby se rozšířila i do dalších verzí.
No a datumovka? Hodinkám v podobné cenovce bych ji i odpustila, smutné je, že s datem si často moc nevyhrají ani mnohem dražší značky, takže se člověk běžně setká s rušivým kontrastním podkladem věnce, nebo ne moc dobře vypadající "hlubokou dírou" 🤷

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...

Když jsem na ně koukal na videu, tak jsem zjistil, že nemají na lunetě v tom počátečním trojúhelníku lumi bod, ale "jen" bod tvořený vynechanou barvou, tedy kov. To mě dost štve, jinak bych do nich nejspíš šel. Uvidíme, jestli to dokážu zpracovat nebo to bude nepřekonatelný. Je to asi blbost, ale znáte to sami, někdy prostě padne závora...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...