Fifek Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Na ruce vypadají líp jak na fotce samotné. Černá je elegantní - Modrá efektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Dalsi fotky v WUS. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Clovece, ty jsou pekne, kdy to bude v prodeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Tak ty GMT se žlutou ručičkou jsou asi první oblekovky Orient, co se mi opravdu líbí. Na lepším řemenu budou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Náhodou som natrafil na túto limitku z 2014: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Na uhrforu jsou pěkné fotky té GMT limitky zdroj: http://uhrforum.de/orient-star-wz0081dj-gmt-limited-edition-t194380 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 (upraveno) K 50. výročí prvních King Diverů, vyjde na prvního máje jejich reedice.Za cenu 40000 jenů by měly být k dispozici tři modely: WV0011AA (šedý cifr), WV0021AA (černý cifr) a WV0031AA (námořnická modř).Rozměry: 42,1x 47x14,2 mm. Bližší info zde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. dubna 2015 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Je v te specifikaci typ skla? Ty vlastnis 40. vyroci? Dej jsem prosim fotku pro srovnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Je v te specifikaci typ skla?Ty vlastnis 40. vyroci? Dej jsem prosim fotku pro srovnani.Já mám limitku KD, ale je to k 40. výročí kalibru 469. Toto by měla být reedice těch původní z r. 1965, sklo by mělo být snad safír a měly by mít i prosklené dýnko, asi z nějakého tvrzenějšího minerálu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Vychazeji zrejme z modelu az z konce 60. let:http://timekeeper.co.nz/viewtopic.php?f=7&t=760 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Čekal bych trošku větší modernizace, tohle vypadá spíš jako facelift původního modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Jak píše lucid, je to reedice - věrně kopíruje předlohu.Na stránkách výrobce je dále uvedeno: automat s ručním nátahem (40 h rezerva), hacking, sférické minerální sklo, průhled na dýnku, vodotěsnost 100 m (bez info o korunkách). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 (upraveno) Dnes jsem narazil na tuto novou řadu http://orientwatchusa.com/collections/mens-watches/executive/er2j004s Je sice ze základní kategorie a težko soudit bez živých fotek, ale mě se líbí. Pravda průměr 43 by byl asi na mě už moc... Upraveno 22. května 2015 uživatelem zarkow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Pro USA je tu upravená verze Mako http://orientwatchusa.com/em6500gw Zajímalo by, zda půjde sehnat i na východě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Podle specifikace napravují hlavní nedostatky verze předchozí, takže safír, lumi a plné koncovky jsou super. Snad to půjde sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Ač mě zatím potápky moc neoslovují, začínám o nic uvažovat, protože bych takové univerzální volnočasovky uživil a měl bych tím pádem fajn Orientí kombo. Cena se zdá býti příznivá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 U zakladnich potapek znacna konkurencni vyhoda proti Seiko 5 Sports. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Překvapuje mě, že u téhle nové US verze je cenovka 225 USD, kdežto za mako nebo ray bez safíru a bez plných koncovek si účtujou skoro 300 USD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Možná to nějak souvisí s tou předobjednávkou, jinak je ta cena divná vzhledem k ostatním cenám normálních Mako modelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se