Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 18. 9. 2014 v 16:00, tano napsal:

Ale,ale. Jiste, ze mas recht, ale snad to rovnat k fejkum, to je silna kava, ne? Nic ve zlem ))).

A v čem se tedy ještě liší od rolád ??? Jen v logu, tedy když nemám mikroskop, takže je to jasná napodobenina, co se z definice liší od fejku právě (jen) tím, že má vlastní logo.

Odesláno

No jestli chce potápky od Steinhart, tak bych trochu pošetřil a šel do Ocean two. Originální vzhled (žádná kopie), za mě velice hezký design...myslím, že nadělají parády až až

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 19. 9. 2014 v 11:12, cigi napsal:

A v čem se tedy ještě liší od rolád ??? Jen v logu, tedy když nemám mikroskop, takže je to jasná napodobenina, co se z definice liší od fejku právě (jen) tím, že má vlastní logo.

ALE FEJKY TO NEJSOU,capisto?

Odesláno (upraveno)

Nebrat. Tyhle napodobeniny jsou.... jen napodobeniny. I Steinhart má v portfoliu normální hodinky. Jo, a cigi má samozřejmě pravdu, tak bych radil na ten caps lock rychle zapomenout.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno
  V 20. 9. 2014 v 15:56, Micey napsal:

To je dobra reakce na to, kdyz cigi napise, ze to nejsou fejky:)

To je jasny))) a o to jde :).

Odesláno (upraveno)

Doufám, pánové, že jste stejně konzistentní i v případě značky Tudor ;)

Upraveno uživatelem Kex
Odesláno

Tak abych byl konstruktivní: Steinhart Ocean 1 jsou IMHO super hodinky, mimo jiné i díky ikonickému designu ;) Já bych je koupil hned, s keramickou lunetou.

A pánové, bez obav, mám nastudováno dostatečně - není mi jasné, v čem je to jiné. To, že je Tudor historicky svázán s Rolexem nic nemění na tom, že Tudor Submariner je podle zde prezentovaného klíče fejk...

Odesláno

Za prve, kde je tady napsano, ze jsou ty Steiny fake? A za druhe, fakt ti to neprijde trochu rozdilny, kdyz jeden design pouzivaj dve znacky pod jednou strechou (dcerinna firma se stejnym zakladatelem) a kdyz ho okopci nekdo jinej? Lec obavam se, ze diskuze bude zbytecna:)

Odesláno
  V 21. 9. 2014 v 12:07, Kex napsal:

Tak abych byl konstruktivní: Steinhart Ocean 1 jsou IMHO super hodinky, mimo jiné i díky ikonickému designu ;) Já bych je koupil hned, s keramickou lunetou.

A pánové, bez obav, mám nastudováno dostatečně - není mi jasné, v čem je to jiné. To, že je Tudor historicky svázán s Rolexem nic nemění na tom, že Tudor Submariner je podle zde prezentovaného klíče fejk...

Když mám firmu a něco vyrobím a to aplikuji i do jiných výrobků co vyrábím tak je to fejk :)))

Odesláno
  V 21. 9. 2014 v 12:20, Micey napsal:

A za druhe, fakt ti to neprijde trochu rozdilny, kdyz jeden design pouzivaj dve znacky pod jednou strechou (dcerinna firma se stejnym zakladatelem) a kdyz ho okopci nekdo jinej?

Takže dle této logiky, pokud by Steinharta koupil Rolex, tak rázem už je vše v naprostém pořádku? By mě zajímalo, čím to je, že např. na wus jsem takovédle žvásty nikdy nezahlédl...

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

ggrande, na wus panuje obecny presvedceni, ze okopirovanej design Steinu je to samy, jako Tudor? Aha, dej odkaz, prosimte. Ale predpokladam, zes chtel akorat zamachrovat, ze umis cist anglicky. Krutoprisny:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

ggrand +1

Tohle už tady bylo několikrát.Ať si každý koupí co se mu líbí ne?

Ty Tritony co doporučuje Honza,ale nejdou na každou pracku,počítám 1 z 10 tady si je může dovolit.

Odesláno
  V 21. 9. 2014 v 12:42, Micey napsal:

ggrande, na wus panuje obecny presvedceni, ze okopirovanej design Steinu je to samy, jako Tudor? Aha, dej odkaz, prosimte. Ale predpokladam, zes chtel akorat zamachrovat, ze umis cist anglicky. Krutoprisny:)

Ne, na wus to nikdo neřeší a mají radost z hodinek. Možná je to tím, že pro ně není R modla, páč je má kde kdo.

V 21. 9. 2014 v 12:46, Hasňa napsal:

ggrand: Do háje, po sto prvé, nikdo tu netvrdí, že Stein Oceán 1 je fejk!

Ano, stejně jako já. Zkus si přečíst v klidu, co jsem napsal.

Odesláno

Já bych na ty Ocean jedničky taky nepohlížel tak příkře. Tuším, že ani firma Steinhart sama nijak nepopírá připodobnění vzhledu Subům. Jako jediné podstatné vidím to, zdali existuje mezi firmami Rolex a Steinhart spor kvůli designu Ocean 1. Pokud ano a design byl ukraden, pak jsou tyto hodinky hodné zatracení. Pokud ovšem ne, pak není důvod se nad takovou podobností rozčilovat a už vůbec není důvod si Ocean 1 nekoupit. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...