neuromancer Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 V tomto topicu i jinde, kde se řešila Omega, proběhla několikrát nabídka na možnost sehnání Omega Seamaster za zajímavou cenu (Jeremy a další?). Můžu si koupit Seamastery bondovky 2220.80.00 v duty-free na letišti v Zurichu za 3364 CHF. Když od toho odečtu 7,5%, tak se dostanu na cenu cca 54000-55000. Je už to slušná cena, nebo by se to dalo někde pořídit ještě levněji? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 Neuromancer - me se to zda dost. Jeremy nabizel Bondovky levneji. A myslim, ze i nove pres ebay se daji koupit levneji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 Neuromancer - me se to zda dost. Jeremy nabizel Bondovky levneji. A myslim, ze i nove pres ebay se daji koupit levneji. Obávám se, že já se níž o moc nedostanu - ty nové s co-axem, o kterých je řeč, seženu za 1900 EUR (cena stará měsíc, ale snad nepodražily) plus poštovné a moje irská provize. Ceny na Západě jsou asi dost podobné. Levnější byla ta předchozí verze bez co-axu, za cca 1300 EUR, ale ty už neseženu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabos Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 V Praze jsou za 68-72K. Tak ze 54-55K, je za to, ze si je osaham, prohlednu a koupim, myslim docela dobre. Na WWW urcite levneji, ale urcitym zpusobem zajic v pytli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 Obávám se, že já se níž o moc nedostanu - ty nové s co-axem, o kterých je řeč, seženu za 1900 EUR (cena stará měsíc, ale snad nepodražily) plus poštovné a moje irská provize. Ceny na Západě jsou asi dost podobné. Levnější byla ta předchozí verze bez co-axu, za cca 1300 EUR, ale ty už neseženu. Jojo. Myslel jsem tu predchozi verzi. 1300 EUR byla krasna cena. Je skoda, ze se uz dost spatne shani a na ebay pry vyskocily ceny dost nahoru. Jeste, ze jsem je koupil o neco drive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 vy mi s tema fotkama seamasteru, ale davate :-) nechcete nekdo prihodit nejake krasne foto speedmasteru? takhle jsem porad vic a vic pro bondovky bondovky rulez ! ale uprava seamasteru planet ocean chrono je srdcova zalezitost musim posetrit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 4. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2007 bondovky rulez ! ale uprava seamasteru planet ocean chrono je srdcova zalezitost musim posetrit Tak to budeš opravdu muset... Přece jen cena není zrovna lidová... I když pro někoho může být úplně normální či dokonce nízká. Pro mě je však velmi vysoká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 5. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2007 Tak se mi zdá, že paní z prodejny hodinek na Václaváku (viz několik stran výše) měla pravdu s Co-Axialem. Ach jo. Tvrdila, že skoro všechny hodinky musela reklamovat a nechávat opravit. Prý se hodně předbíhají. A bojím se, bojím, že se mi to také stalo. Moje současné Aqua Terra se začaly předbíhat o opravdu hodně. Za několik málo hodin (asi 4 hodiny) o skoro 10 sekund, přičemž ještě do nedávna šly se zpožděním cca. 0,5 sekundy za den. Rozhodně jsem s nimi neudělal něco nekalého, jakože náraz a podobně. Nosím je tak nějak stejně. Zkusil jsem je manuálně natáhnout a znovu seřídil čas a uvidíme. Máte s tím někdo podobnou zkušenost? A jak funguje oficiální Omega servis v ČR? Vím, že je u Dušáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 6. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2007 Tak se mi zdá, že paní z prodejny hodinek na Václaváku (viz několik stran výše) měla pravdu s Co-Axialem. Ach jo. Tvrdila, že skoro všechny hodinky musela reklamovat a nechávat opravit. Prý se hodně předbíhají. A bojím se, bojím, že se mi to také stalo. Moje současné Aqua Terra se začaly předbíhat o opravdu hodně. Za několik málo hodin (asi 4 hodiny) o skoro 10 sekund, přičemž ještě do nedávna šly se zpožděním cca. 0,5 sekundy za den. Rozhodně jsem s nimi neudělal něco nekalého, jakože náraz a podobně. Nosím je tak nějak stejně. Zkusil jsem je manuálně natáhnout a znovu seřídil čas a uvidíme. Máte s tím někdo podobnou zkušenost? A jak funguje oficiální Omega servis v ČR? Vím, že je u Dušáka. No u me Co-Ax zatim dobry 1-2s denne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 5. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2007 Tak som nasiel jeden i-obchod v USA, kde este maju nove 2531.80 za 1322,- USD - gumenny remienok a s ocelovym tahom za 1480,- USD. Len ako ich dostat domov a vyhnut sa clu a DPH... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSe Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Tak se mi zdá, že paní z prodejny hodinek na Václaváku (viz několik stran výše) měla pravdu s Co-Axialem. Ach jo. Tvrdila, že skoro všechny hodinky musela reklamovat a nechávat opravit. Prý se hodně předbíhají. A bojím se, bojím, že se mi to také stalo. Moje současné Aqua Terra se začaly předbíhat o opravdu hodně. Za několik málo hodin (asi 4 hodiny) o skoro 10 sekund, přičemž ještě do nedávna šly se zpožděním cca. 0,5 sekundy za den. Rozhodně jsem s nimi neudělal něco nekalého, jakože náraz a podobně. Nosím je tak nějak stejně. Zkusil jsem je manuálně natáhnout a znovu seřídil čas a uvidíme. Máte s tím někdo podobnou zkušenost? A jak funguje oficiální Omega servis v ČR? Vím, že je u Dušáka. Mám bondovky s Co-Ax třičtvrtě roku a zatím se nepředbíhají. Když jsem je měl nové, zpožďovaly se tak o sekundu denně, dneska se zpožďují tak o 3-5 s za týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Tak se mi zdá, že paní z prodejny hodinek na Václaváku (viz několik stran výše) měla pravdu s Co-Axialem. Ach jo. Tvrdila, že skoro všechny hodinky musela reklamovat a nechávat opravit. Prý se hodně předbíhají. A bojím se, bojím, že se mi to také stalo. Moje současné Aqua Terra se začaly předbíhat o opravdu hodně. Za několik málo hodin (asi 4 hodiny) o skoro 10 sekund, přičemž ještě do nedávna šly se zpožděním cca. 0,5 sekundy za den. Rozhodně jsem s nimi neudělal něco nekalého, jakože náraz a podobně. Nosím je tak nějak stejně. Zkusil jsem je manuálně natáhnout a znovu seřídil čas a uvidíme. Máte s tím někdo podobnou zkušenost? A jak funguje oficiální Omega servis v ČR? Vím, že je u Dušáka. dusak v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Ahoj vespolek, před pár dny mi dorazily hodinky Omega Aqua Terra. Protože se mi opravdu moc líbí, tak se asi stanu Omega fandou. Jenže Aqua Terra jsou více méně (spíše více) společenské hodinky. Hodí se jen ke slušnějšímu oblečení. Jenže já v práci nemusím (a nechodím) v obleku ani v košili s kravatou. Takže bych chtěl nějaké trošku více sportovnější hodinky a připadají v úvahu jen dva typy. Oba jsou Seamastery (sorry, ale Speedmastery se mi nelíbí, ani MoonWatch ne). 1. Seamaster Bondovky Co-Axial, Ref No. 2220.80 (takže modrý ciferník), případně ještě ta stejná verze s GMT komplikací, neboli Ref. No. 2535.80.00 2. anebo Planet Ocean s oranžovou lunetou a kovovým tahem, takže Ref. No. 2209.50 (případně jen černé s červenými číslicemi na pozici 6, 9 a 12, což je 2201.51). Teď odkazy na obrázky: 1. Seamaster Bondovky Klasické Bondovky - 2220.80 http://www.omega.ch/index.php?id=286&d...&no_cache=1 Klasické Bondovky s GMT komplikací - 2535.80 http://www.omega.ch/index.php?id=288&d...&no_cache=1 2. Seamaster Planet Ocean Oranžová luneta - 2209.50 http://www.omega.ch/index.php?id=557&d...&no_cache=1 Černá luneta, červené (skoro oranžové) číslice na ciferníku - 2201.51 http://www.omega.ch/index.php?id=557&d...&no_cache=1 Proč Bondovky - jsou lehčí, tenčí a jsou zase tak trošku více univerzální (více sport, trošku méně společenskost). Proč ne Bondovky - jsou velmi, ale velmi profláknuté a všude hodně inzerované. Proč Planet Ocean - jsou to opravdu pořádné hodnky do nepohody a mám pocit, že vydrží skoro vše a nejsou tak profláknuté. Proč ne Planet Ocean - jsou možná až moc veliké (i verze 42 mm), jsou hodně těžké a jsou snad jen sportovní (nerad bych měl na zápěstí něco, co vypadá jako pěst na oko). Tak a teď "Babo raď!", tedy ne babo, ale kolegové z tohoto fóra. Co byste si vybrali a proč? idealne je to riesit live priamo v predajni - tam mozes prist k rozhodnutiu aj srdcom! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 (upraveno) já sem blázen do Planet Ocean Chronograf oranžový ka kovu mít ty peníze tak bych asi nesměl domu protože nevím jak bych to vysvětlil no řekl bych že je nutně potřebuji Upraveno 8. srpna 2007 uživatelem l3stat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 Tak se mi zdá, že paní z prodejny hodinek na Václaváku (viz několik stran výše) měla pravdu s Co-Axialem. Ach jo. Tvrdila, že skoro všechny hodinky musela reklamovat a nechávat opravit. Prý se hodně předbíhají. A bojím se, bojím, že se mi to také stalo. Moje současné Aqua Terra se začaly předbíhat o opravdu hodně. Za několik málo hodin (asi 4 hodiny) o skoro 10 sekund, přičemž ještě do nedávna šly se zpožděním cca. 0,5 sekundy za den. Rozhodně jsem s nimi neudělal něco nekalého, jakože náraz a podobně. Nosím je tak nějak stejně. Zkusil jsem je manuálně natáhnout a znovu seřídil čas a uvidíme. Máte s tím někdo podobnou zkušenost? A jak funguje oficiální Omega servis v ČR? Vím, že je u Dušáka. no co já vím tak když se s co-axialem něco srane tak se nění celí krok a jenom tak o mechanice nemusí se vůbec mazat má stejné vlastnosti jak nenamazaný tak správně namazaný je hákliví na velké množství oleje a omega má už asi tak 3-4 typ co-axialu jestli sem něco napsal blbě tak se všem omlouvám servis dělá taky hanák v brně ted se tu řesila nějaká reklamace já mohu jenom doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 servis dělá taky hanák v brně ted se tu řesila nějaká reklamace já mohu jenom doporučit Po té peripetii, kterou tady řešil Foundryman se servisem Hanák, si asi děláš prdel, že máš ještě tu sílu ho zde na fóru doporučovat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 Po té peripetii, kterou tady řešil Foundryman se servisem Hanák, si asi děláš prdel, že máš ještě tu sílu ho zde na fóru doporučovat ! ano myslím to vážně to u hanáka trochu přehnali to sem taky uznal ale myslíš že takhle je tam vše jedny hodinky poserou ale dalších 1000 zase udělají dobře a myslíš že u dušáka bylo vždy vše v pořádku taky určitě něco pokazili ale ty to nevíš tak je podle tebe lepší jejich servis dušák dělají to jenom lidi tys nikdy nic nezkazil kdo nic nedělá ten nic nezkazí kdi nic nezkazí ten je povíšen kdo je povíšen ten nic nedělá asi tak nějak kdo dělá a něco kazí tak je rázem ten nejhorší to by mě zajmalo kolik lidí je pochválilo když byli spokojený moc určitě ne ale je tu jeden problém a hned je to nejhorší servis v čr to zase nemyslíš vážně ty nebo jsi tak dokonalí řídíš se snad tím příslovím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2007 (upraveno) ano myslím to vážně to u hanáka trochu přehnali to sem taky uznal ale myslíš že takhle je tam vše jedny hodinky poserou ale dalších 1000 zase udělají dobře a myslíš že u dušáka bylo vždy vše v pořádku taky určitě něco pokazili ale ty to nevíš tak je podle tebe lepší jejich servis dušák dělají to jenom lidi tys nikdy nic nezkazil kdo nic nedělá ten nic nezkazí kdi nic nezkazí ten je povíšen kdo je povíšen ten nic nedělá asi tak nějak kdo dělá a něco kazí tak je rázem ten nejhorší to by mě zajmalo kolik lidí je pochválilo když byli spokojený moc určitě ne ale je tu jeden problém a hned je to nejhorší servis v čr to zase nemyslíš vážně ty nebo jsi tak dokonalí řídíš se snad tím příslovím 1. nenapsal jsem, že je servis Hanák nejhorší v Čr, to bych si ani nedovolil, ale stačílo by mi to co zažil Foundryman, abych si návštěvu, čistě hypoteticky kdybych z Brna či okolí dobře rozmyslel 2. nezlob se, ale pravopis je Tvou velmi slabou stránkou, po Tobě něco číst je šílený Upraveno 8. srpna 2007 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 9. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2007 ano myslím to vážně to u hanáka trochu přehnali to sem taky uznal ale myslíš že takhle je tam vše jedny hodinky poserou ale dalších 1000 zase udělají dobře a myslíš že u dušáka bylo vždy vše v pořádku taky určitě něco pokazili ale ty to nevíš tak je podle tebe lepší jejich servis dušák dělají to jenom lidi tys nikdy nic nezkazil kdo nic nedělá ten nic nezkazí kdi nic nezkazí ten je povíšen kdo je povíšen ten nic nedělá asi tak nějak kdo dělá a něco kazí tak je rázem ten nejhorší to by mě zajmalo kolik lidí je pochválilo když byli spokojený moc určitě ne ale je tu jeden problém a hned je to nejhorší servis v čr to zase nemyslíš vážně ty nebo jsi tak dokonalí řídíš se snad tím příslovím Hele Hanaku, to je teda kulomet. Zkus nekdy pouzit carky a tecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 11. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2007 ano myslím to vážně to u hanáka trochu přehnali to sem taky uznal ale myslíš že takhle je tam vše jedny hodinky poserou ale dalších 1000 zase udělají dobře a myslíš že u dušáka bylo vždy vše v pořádku taky určitě něco pokazili ale ty to nevíš tak je podle tebe lepší jejich servis dušák dělají to jenom lidi tys nikdy nic nezkazil kdo nic nedělá ten nic nezkazí kdi nic nezkazí ten je povíšen kdo je povíšen ten nic nedělá asi tak nějak kdo dělá a něco kazí tak je rázem ten nejhorší to by mě zajmalo kolik lidí je pochválilo když byli spokojený moc určitě ne ale je tu jeden problém a hned je to nejhorší servis v čr to zase nemyslíš vážně ty nebo jsi tak dokonalí řídíš se snad tím příslovím Gramatika asi nebylo tvoje hobby, že? Interpunkce není jen na okrasu. Velmi často špatně položená čárka změní smysl věty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se