Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Standardní počet kyvů je dnes 28.800/hod. Býval 18.000, 19.800, 21.600 ale je i 36.000.

Chtěl bych se Vás zeptat, co je Vám příjemnější? Vnímáte rychlost frekvence hodinového strojku? Byla pomalejší frekvence lepší než současná rychlá?

Odesláno

Řekl bych, že to vůbec není o pocitech, ale o lepší seřizovatelnosti kalibru spolu s rostoucími BPH, případně servisní náročnosti a trvanlivosti...

Odesláno

v tom průhledu je za Antoine Martin napsáno 1Hz

Těch 7500 je asi překlep. Je to 1Hz, tzn. 7200. A když si trochu našpicuji uši, tak v té hudbě slyším, jak to každou půl sekundu "tikne" - nebo je tak záměrně udělaná ta hudba, těžko říct. Je to pozorovatelné při tom záběru na vteřinovku.

A jinak stroj je to parádní, tak obrovskou setrvačku a přímo pod dýnkem jsem ještě neviděl :)

Odesláno

Byl jsem odkojen frekvencí Primek. Jako kluk jsem usínal s hodinkami přitisknutými k uchu. Když jsem si po mnoha a mnoha letech kupoval svoje první automaty s ETou 2824-2 překvapil mě jejich o hodně rychlejší ale zároveň tišší chod. Svoje první Primky jsem si před nedávnem koupil zpátky a už se moc těším, až se mi vrátí od hodináře. To se to bude usínat. Ale na běžné užívání jsem rád za ETu. Při její frekvenci vykazuje odchylku max +1,5s/d. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...