prischera Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Přišla mi upoutávka na nové oblekovky od Omegy. Za mě velká paráda, jen cenovka mi přijde mimo terč, okolo 9000? je už konkurence pořádně tvrdá. Ale ten Co-Axial v ručním nátahu se mi líbí moc... zdroj: http://www.omegawatches.com/collection/de-ville/presentation/de-ville-tresor?utm_campaign=Minutes_9_En&utm_content=1053845072&utm_medium=email&utm_source=Emailvision Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Nádherné a ten strojek je klenot. Za mě velký palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 9.000 EUR za zlato mi přijde v pohodě, zlatý Primky stojí víc, ne? Strojek úžasnej. Jaká je rezerva chodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 fantazie v understatementovém, nenápadně oblekovém balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 A vypadá to, že mají krátký nožky, to by se mi na ruce líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 velka nadhera - cifernik i strojek. a ve zlate velka parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Z toho čiší až LeCoultrovské mistrovství. Bravo. Tohle fakt chci vidět naživo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Moc pěkný. Parádní vintage vzor na ciferníku. Vystouplý hrany safíru nahoře a lehce klenutý safír dole. Snad budou za rok i v oceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Zaregistroval som ich na stránkách Omegy už pred pár dňami. Za mňa určite palec hore, osobne by sa mi ale hodilo o pár milimetrov menší priemer :-). Konečne mám pocit, že sa Omega pomaly dostáva do pozície, kde bola v 60. rokoch. No a takisto dúfam, že za rok pribudnú v oceli - aj keď sa mi v ružovom Sedna zlate páčia ohromne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Moc povedený kousek po všech stránkách- kalibr peckovní, rozměr akorát, ciferník krásně strukturovanej, vystouplý safír já taky rád....no a v Sedna gold provedení jsou naprosto neodolatelný...už se těším až je uvidím naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Parádní záležitost. Dobrá velikost, uhlazenej a zajímavej design, hromada solidní in-house hodinařiny. Cenovka na první pohled vysoká, ale vlastně není důvod, aby nebyla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Vintage v geniálním moderním pojetí, vážně pecka s kalibrem k zulíbání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Ta profilovka je parádní, jistě nejen ta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Podle chodu vteřinovky v tom videu to vypadá na "pomaloběžky". To by byla paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Tady nějaké živé fotky... http://www.watchcollectinglifestyle.com/home/baselworld-2014-omega-de-ville-tresor-master-co-axial-calibre-8511-live-pictures-and-pricing http://www.acejewelers.com/en/blog/tag/caliber-8511/ http://www.hodinkee.com/blog/introducing-the-omega-de-ville-tresor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Jsou paradni, jen premyslim, ktreou stranou nahoru bych je nosil radeji. Se obavam, ze by zvitezilo dynko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 také strašne jednoduché, nenápadné...krásne... oblekovky ako dar k promócii, alebo životnému jubileu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyP Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Jsou dost usedlý, ale strojek super.Prostě nekřičí do světa co mají v sobě za nádheru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 jsou krásné. i když na těch živých fotkách vypadají dost páprdovitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se