Exiztence Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Tak na tyto hodinky jsem se dlouho těšil a nakonec jsem se taky dočkal, velikost perfektní, barevné schéma ještě lepší a ten ciferník prostě super. Nejvíce mě překvapil "nato" strap který je úplně jiná liga a je krásně pohodlný, moc se mi libí jak Tudor vyřešil sponu jak na "natu" tak na klasickém řemenu, kde zakomponovaní loga štítu je geniální. Zkusil jsem udělat pár fotek, které snad nikoho neurazí (klíčové slovo zkusil), přitelkyně mě překvapila kresbou hodinek tak jsem ji také zakomponoval: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walter Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Vodní fotky jsou parádní, k hodinkám samozřejmě gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 He, moc pekna kresba, ze bych si taky nechal nejake kukacky nakreslit ?:-) jinak gratulace!Umím zprostředkovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Super,jedny z mála hodinek krom rlx a pam,který mě opravdu hodně berou...ty zlatý ručky jsou vymazlený,gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Konečně jsou doma, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maccin Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Gratulace! Jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Gratuluju, musíš mít oprávněně obrovskou radost, když hned mažeš do studený vody je fotit - aby doma nežárlili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Ode mě asi nemůžeš čekat nic jinýho, než velkou gratulaci. A rozhodně není důvod fotky podávat takhle skromně, jsou moc pěkný, kromě těch vodních jsou parádní i ty s detaily cifru, který opravdu stojí za to (o korunce nemluvě). Předpokládám, že je vezmeš na sraz, snad mi vyjde tam dorazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Jojo na srazu budou určitě, možná tedy na kůži ale budou Ještě nějaké cvaky z dneška: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Super, na ruke ti dokonale sedia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Hele, tohle je prostě paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 (upraveno) Gratuluju, jsou super Nemůžu se dočkat svých Upraveno 18. září 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Vidim ze sa hodinkam tesis a nevies sa na ne vynadivat :-) gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Jelikož jsem přezul na řemen, nemohu si neodpustit detaily překlápěčky, hodinky jsem zkoušel jak na tahu tak na řemenu, ale na tahu už jsou moc těžké a hlavně tah začíná jako 22mm a na mé skoro dámské pracce působil nepatřičně, což ale vůbec nevadí, jelikož překlápěčka Tudor je kapitola sama pro sebe, nedávno jsem četl na TZ foru porovnání s PP překlápěčkou a dle autora Tudor vyhrál, to já nemohu posoudit, co mohu posoudit je že je překrásně udělaná a designér i konstruktér si na ní dali záležet. Uchycení řemenu je přes klasickou stěžejku u kratší strany a trn u delší, pro zajištění funkčnosti, je překlápěčka vybavena keramickými ložisky která se předpokládám hned tak neopotřebují a tudíž budou zajišťovat bezpečné uchycení delší dobu než kdyby na jejich místě byl obyčejný ocelový trn. Samotný vzhled je pak v logu Tudoru, tedy štítu, to možná úplně neladí se zbytkem hodinek na kterých je staré logo Tudorské růže, ale mně to vůbec nevadí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 To jsou nádherný hodinky. Hrozně se mi na nich líbí, krom jiného, korunka, to si vyloženě říká o použití u nějakého modelu s ručním nátahem. Ne nadarmo na jejich půvabu parazituje Seiko black bay mod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyfox Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 fantasticke, srdecne gratulujem, ja som ich skoro kupil (jakoze keby Bechyne prijima 50K zalohu na dny Marianne, tak uz ich mam....)ale nakoniec miesto nich vyhrali Omegy (speedmaster moon), snad este niekedy poriditm si Tudora, tieto su prekrasne (ta zlata farba dodava fantasticke ciaro tym hodinkam).bohuzial komu som ukazal fotky, sa prilis nepacili, takze aj preto som si bral Omegy. Neviem, ty ake mas skusenosti s nimi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Moc pěkný, všechno, hodinky fotky a obrázek od přítelkyně je taky super, jak dělala ty zuby na lunetě? Ve vodě i na suchu paráda, moc gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 S dovolením bych i já rád pogratuloval k překrásným hodinkám. Celkem dlouho jsem po nich koukal, ale pořád jsem si nebyl jistý tou červenou (pardon, burgundy...). Teď ale vidím, že bych je klidně mohl střídat se svými modrými. Třeba se Baker hecne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Svojho casu som ich zavrhol, lebo nemaju datum. Ale ked vidim a citam co pises, zase som zacal o nich rozmyslat lebo su fakt nadherne a k tomu aj INE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 (upraveno) fantasticke, srdecne gratulujem, ja som ich skoro kupil (jakoze keby Bechyne prijima 50K zalohu na dny Marianne, tak uz ich mam....)ale nakoniec miesto nich vyhrali Omegy (speedmaster moon), snad este niekedy poriditm si Tudora, tieto su prekrasne (ta zlata farba dodava fantasticke ciaro tym hodinkam).bohuzial komu som ukazal fotky, sa prilis nepacili, takze aj preto som si bral Omegy. Neviem, ty ake mas skusenosti s nimi...Tomu moc nerozumim, komu jsi je ukazal, tak se nelibily. Tak se ridis nazory druhych? Snad je budes nosit Ty a ne ostatni. ___ Kubo, gratulace, nemit Seiko MM, tyhle by je nahradily! Upraveno 20. září 2014 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se