Micey Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Zdravím, pár slov k novýmu přírůstku, novýmu (2014) modelu levnejch Seiko z retro řady. Na produktovej renderech nic moc, nicméně na těch pár živejch fotkách mě dostaly. Místní Seiko guru poradil kde sehnat (dík!), ve středu objednávka, v úterý na ruce i s celníkama. Jinak se jich asi moc nevyrábí, páč se jich takhle na netu povaluje celkem málo, zdá se. Technický údaje - 44 x 11mm, 24mm mezi nožkama, 7s26 mašinka, 50m vodotěsnost, hardlex, AR asi ne. Po rozbalení mě překvapilo, jak působěj velký, což souvisí s tvarem pouzdra - k tomu retro vzhledu by se, dle mě, hodil skromější diametr. Ale asi věděli, proč to dělaj takhle. Mně to nevadí páč jsem na větší hodinky zvyklej, ale doporučuju to promyslet. Cifr je krásnej, za ty prachy až nepravděpodobně. Hází různý prasátka, chvílema vypadá jako sunburst, chvílema normálka lakovanej.. to se povedlo. "Zlato" se k tomu cifru taky hodí. Lumi není žádná, což mě vůbec netrápí, naopak. Normálně je tahle verze na tahu, ten se mi k nim ani zbla nehodí, tak jsem je ihned přezul na nějakej levnej pseudobuvol - ještě ten řemen budu řešit, nějak. Je podle mě zbytečný vymýšlet cokoli výraznýho, ty hodinky to utáhnou samy - takže nějaká obyč kráva, asi. Jinak ten tah neni úplně špatnej, plnej (až na koncovky), pěkná spona. Nosej se krásně, pohodlně - jsou placatý, lehký, krátký nožky.. Přes stesky na velikost je to úplně v pohodě. Co se týče toho strojku, je to levná 72s6 - takže bude asi citlivá na polohu. Mně udělaly za poslední tři dny asi 10 - 15 vteřin do plusu, takže absolutní spokojenost. Druhá verze datovýho věnce mimo angličtiny je dosti.. zvláštní, u tohodle strojku asi normálka. Celkově mi přijdou moc hezky zpracovaný, subjektivně líp, než obyč pětky - což si ale možná namlouvám. Taky to bude tim, že je to pouzdro celkem neobvyklý. Ale brus kolem cifru je povedenej, leštěný plochy se lesknou jako manželka po deseti minutách v sauně, takže dobrý. Chtěl jsem zakončit plusama a mínusama, ale když o tom tak přemýšlím.. za ty peníze to nemá smysl, protože mi prostě dělaj radost a nějaký šťourání je úplně zbytečný. Jo a jsou fakt nápadný Dost keců, kdyby vás něco zajímalo tak napište a posílám pár fotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
ondra.palas Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Ty indexy na dně bazénu pod vnitřní lunetou jsou nádherný. Co popřát, tak snad ať tě aspoň chvilku baví
ondra.palas Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 velkost ok, skoda toho strojceka. Co je na tom strojku blbě?
misoo Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Trochu mi vadia sarx rucicky, hodilo by sa mi tam nieco hranate. A tiez aj veľkosť by mohla byt 42. Inac nemam vyhrady, velmi podarene retrace
Micey Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Diky panove. Rucky me ani nenapadly, zda se mi, ze tam nazivo celkem sednou..
lub Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 pěkný text, fotky i hodinky.taky mě překvapuje, že tam nedali novej strojek.
Trebus Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Zajímalo by mě, kde a za kolik se dají koupit, vypadají fakt parádně.
Georgeisin Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Ten cifr, ten je božskej. Kdyby byly ve 40 mm, už bych objednával.
Micey Odesláno 20. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Trebus: Psal jsem to ve vlakne o novinkach Seiko 2014, koukni..
Daemonultimate Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 (upraveno) Ve skutečnosti jsem neviděl, ale jestli je ten cifr i v reálu tak krásnej, barevně i tvarově, tak jako na tvejch fotkách tak to je paráda. Kombinace lesku a brusu taky moc pěkná.Zapomněl jsem : gratuluju k pěknýmu kousku Upraveno 20. září 2014 uživatelem Daemonultimate
Jeronimo Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Mě se líbí tak jak jsou. Možná bych jim zkusil hnědou kožku. Určitě by šla k ručičkám a indexům.
wizard-ov Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Kua to mi nedělejte.... jsem si dal čtrnáctidenní kůru, že nebudu čumět na sekci Prodám a teď tohle. Objednáno...
Micey Odesláno 22. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Diky chlapi a wizarde, sorry:) Jojo, nejakou hnedou kravu vymyslim.
Micey Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2014 (upraveno) Vzal jsem na milost tah a zjistil, ze to neni zas tak uplne blby. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. září 2014 uživatelem Micey
Micey Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2014 (upraveno) Double, sorry. Upraveno 28. září 2014 uživatelem Micey
Vladimír P. Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 já si jich všiml ve vlákně - co máte dnes na ruce a myslel jsem, že jsou ze 70tých let, to teda hledím, že jsou nové. Na tom kovu jsou naopak pěkné, asi si je také pořídím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se