M-72 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 No je to tak..... kdyz jsem je kdysi videl poprve pocital jsem s tim, ze mala je vterinovka.... Provedeni cifru paradadni, ale absence vterinovky mne proste trochu vadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Tady máš něco pěkného. http://aukro.cz/iwc-mark-ix-cal-83-1941-spezialuhr-fur-flieger-i4700846266.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Ahoj, šel bych to toho s vámi, ta navrhovaná velikost je idealní, jen si nejsem jist tím věnováním konkrétní pruti např 310. Buď všeobecně českým letcům, nebo vyjmenovat všechny perutě, protože od nás zase pocházejí letci z 311 a 312. Davide pokud by sis chtěl něco přečíst, tak tu vyšlo několik knih na tohle téma věnované letcům viz odkaz a všechny je mám doma. http://history.virtualfighters.cz/odboj/kniha12.htm popřípadě bych ti je donesl na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Ahojte prosim Vas o radu pri kupe pilotiek.Neviem sa rozhodnut medzi LACO a STOWA. Aby mali prehladne viečko, automaty, a priemer od 44mm hore. Tie Stowi neviem ci su takehoto priemeru. A LACO zasa som nevidel naspodku sklicko.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanes123 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 ahoj,nedavno som riesil pilotkovu dilemu, tak odpoviem . Klasicke pilotky Stowa Classic sa robia len v priemeroch 40 (automat. natah), resp. 41mm (rucny natah), takze tvoju poziadavku priemeru nesplnaju. Z modernejsich Stowa hodiniek sa da vybrat TO1, ta je tusim 45mm, su to automaty a maju aj priehlad . Laco robi vacsinu modelov nad 42mm bez priehladu (az na model Flieger Mini Replica, tie su 45mm, ale mechanicky natah). Skus pozriet info na fore, je tu k pilotkam vela informacii, mozno najdes inspiraciu. Pripadne pozri este dalsie znacky, napr. Archimede Pilot XLA, alebo Steinhart Nav B/Uhr 44/47. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 uběhl nějaký čas a otázku pilotek považuju za vyřešenou :-)za mě veliká spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 uběhl nějaký čas a otázku pilotek považuju za vyřešenou :-)za mě veliká spokojenost DSCN8808.JPGTak kam poletíme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 teď často lítám po D1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Jsou pěkné, moc pěkné. Nemáš nějakou porovnávačku jak působí třeba vedle Orlíků LE50? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 teď často lítám po D1Na to ti prdím, nevezmeme rodiny do Mexika nebo někam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 (upraveno) teď často lítám po D1Koupils letadlo? :-) Po D1 se jinak nedá /obvykle/. David má dobrý vkus,gratuluju k výběru. Upraveno 17. května 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Gratuluju, moc pěkné hodinky, prostě klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Koupils letadlo? :-) Po D1 se jinak nedá /obvykle/. David má dobrý vkus,gratuluju k výběru.když mě stavěli minule, říkali že jedu moc rychle, nebo letím moc nízko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Na to ti prdím, nevezmeme rodiny do Mexika nebo někam?letos max na maltu (s malým m)Hubu mám opálenou jak od moře, často se mě ptaj, kde jsem byl na dovči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 super volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se