Přejít na obsah

DAMASKOROZE

Ohm-Aztec

Doporučené příspěvky

Nerozumiem preco taky rozruch.. Mne prisli DA36 s roznymi sirkami noziciek, bolo to vidiet volnym okom.. Poslal som naspat a Konrad bez vsetkeho vymenil za novy 100%ny kus a pridal aj mensi present za cakanie.. Odvtedy som spokojny a nestalo ma to ani cent..

To, že byla reklamace v takovémto případě přijata a bez výhrad došlo k nápravě, považuju za naprostou samozřejmost (stejně, jako v případě zrezlých pouzder). To, že se to stane a dokonce to projde QC, to už je trochu zarážející (v případě jakékoliv značky).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 355
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Alda

Aldo, to není žádná odpověď na nějaké výhrady vůči MM. Diskuse, která se rozvedla na základě WUS vlákna s nepodloženými informacemi formátu "jedna paní povídala"  se mě nijak nedotkla a v podobném duchu jsem ji i takto okomentoval. Jak jsem psal, na ty fotky jsem narazil přitom, co jsem se chtěl více dozvědět o Damasku. Přišlo mi to zajímavé a pro jistotu jsem se pokusil toto téma najít tady na chronomagu. Nenašel jsem, tak jsem vlákno založil. Tak trochu jsem (evidentně chybně) doufal, že to bude bráno jako takové přátelské popíchnutí, a že to vezmete s nadhledem.

DA36 je jeden (vlastně jediný) model od Damaska, který by mě mohl zajímat a Tvé fotky se mi moc líbí, takže se prostě o tyto hodinky zajímám. To ale neznamená, že budu nekriticky adorovat Damasko, případně zatajovat určité (a rozhodně spíše ojedinělé) negativní zkušenosti některých majitelů těchto hodinek.

V pohode. Negativnich zkusenosti se i u Damasko najde vic, nejen onen problem se spatnou oceli. Zalezi, jak se potom k tomu postavi.

Napr. moje DA36 jsou tusim z roku 2008 ? a jsou jako nove. A to se mnou nemaji jednoduchy zivot. X let jsem je nosil non stop, potil se s nema, koupal v mori, bazenu, jezdil na kole, lyzoval, pristavoval domek, prace kolem domu, opravoval auto atd. atd. Nemuzu na ne rict kriveho slova.

Protoze nosim rad nato strapy a vim, co dokaze s dynkem udelat nato ve spojeni s prachem a necistotou, nalepil jsem uz pred x lety na zadni dynkou obycejnou lepici pasku. :) Obcas ji odlepim a dam novou. Dynko je jako nove. 316ka uz by byla rezava jako liska :)

Odkaz ke komentáři

Pekné vlákno, prihodím si žetónik, nech mi nič neunikne  :clap:

Jehovisti obhajujú svoju vieru, tak to má byť, dúfam že sa tu dočkáme periel poriadneho kalibru :photo:

A aby ma niekto neobvinil z anti-damaskoizmu, tak doplním že všetky Damaska mi prídu sterilné, no tie DA36 čo fotíš Aldo, tie by som hádam azda možno snáď i vyskúšal. Na D-vieru však neprestúpim  :gunsmilie:

F.

Odkaz ke komentáři

No a viděli jste někdo na webu více příkladů té koroze ?

Seiko používá materiál který za určitých podmínek korodoval,koroduje,a bude korodovat.To tak bylo a to tak je.

Já nevím o čem dokola mudrovat,to je známá věc,žádný objev 09/2014.

Filipíny - je tam jak v prádelně a voda chutná jinak,je to ale místo s asi největší hustotou Seiko(i desítky let starých, funkčních - krásných diverů) na zeměkouli,proč asi :)

Tam nějakému šoférovi rikši který se obden čvachtá v moři je nějaká tabulka tvrdosti železa u zadku.

Ten jen potřebuje zjistit na spolehlivých a levných hodinkách kolik je hodin.

Odkaz ke komentáři

Ja Damasko sleduju; to se neda nesledovat, kdyz je tak malo firem, co delaji nositelny rozmery.

Ale zatim to mam tak, ze chci 'oramovany' rucky. A plasticky indexy, kdyz to jen trochu pujde. Ten tisk me moc nebere.

Tak v Damasku vyrid, ze se maji jeste trochu snazit, jo?

Aaaaaa, libe, uy jsem te dlouho necetl. Jsem rad, ze zrovna Damasko vlakno te probudilo :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

attachicon.gif 121212.jpg

Seiko používá materiál který za určitých podmínek korodoval,koroduje,a bude korodovat.To tak bylo a to tak je.

Já nevím o čem dokola mudrovat,to je známá věc,žádný objev 09/2014.

Filipíny - je tam jak v prádelně a voda chutná jinak,je to ale místo s asi největší hustotou Seiko(i desítky let starých, funkčních - krásných diverů) na zeměkouli,proč asi :)

Tam nějakému šoférovi rikši který se obden čvachtá v moři je nějaká tabulka tvrdosti železa u zadku.

Ten jen potřebuje zjistit na spolehlivých a levných hodinkách kolik je hodin.

Jeste chvilu a ja si je snad koupim :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

Ja Damasko sleduju; to se neda nesledovat, kdyz je tak malo firem, co delaji nositelny rozmery.

Ale zatim to mam tak, ze chci 'oramovany' rucky. A plasticky indexy, kdyz to jen trochu pujde. Ten tisk me moc nebere.

Tak v Damasku vyrid, ze se maji jeste trochu snazit, jo?

Ve Vidni beskydska bunka vyridi.
Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...