Hasňa Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Bedjasson: To bys mě naštval. Kdybys to nedopsal. Přece musíš být od různých Horáčků a Pažoutů, které jsi míval ve třídách a kterým jsi to musel v klidu a racionálně vysvětlit stokrát a oni to stejně nakonec napsali blbě, vycvicenej. Nenech si zkazit náladu a nadhled. Sepiš to, hoď to sem, proto tu jsme. Ne proto, abychom se nechávali otrávit iracionálními výkřiky plnými zloby. Navíc až na jednu všeobecně známou výjimku tu všichni diskutují vlastně docela normálně k věci a zdravě popichují. My s Aldou jsme si zase s gustem smlsli na inhauzu od Bremontu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Já sem po půl roce vlezu a hned pecka mezi blesky,a to si říkají kamarádi Kua vy jste exoti,oba dva!Vás by musel člověk poslat oba do řiti aby měl člověk klid. Jdu spat,brzo vstávám jedu s děckama do plavání. edit:Doufám že sem zitra vlezu a Instant na mě bafne s novýma Damaskama na tahu ...To bych se hodil do Moravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 ...mám prosbu, zkuste si zítra v klidu své přípěvky po sobě přečíst, je to často smutné, zvláště pokud jste byli při psaní střízliví...na recenzi kašlu...jdu se modlit.Prečo modliť? Radšej opiť a dopísať recenziu. Veď sa nič nedeje, trochu tu vlčáci po sebe bafajú. Objaví sa mačka a pôjdu spolu po nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 zabava sa zacne az ukazes ty svojho ale ja to fakt beriem cele ako fun, pozeram ze niektori sa rozohnili za posledne tri hodiny.. uhhh.. ako spomenul shag - desim sa toho co bude na vianoce? kratky ale hruby, vraj je to dnes v mode? ja som sem dosiel po 2 dnoch a uz sa to neda ani citat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 hovoril som ze sa zasmejeme ja uz moc necitam, len pozeram obrazky. Bender je bouchac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 One,.... a nebola na tych damaskach len usadena hrdza? Ja mam napriiklad v praci nerezovu konvicu, ktora je cela hrdzava, ale ked hrdzu otrie clovek hubkou, je povrch zase v pohode, dost ma to zaujalo a bavil som sa s odbornikmi a bolo mi vysvetlene, ze niektore druhy nerezu maju schopnost nechat na sebe akoby "vyzrazat" hrdzu z vody, ale same o sebe pri tom nehrdzaveju. Mozno je majitel tych hrdzavych damask topenar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 One,.... a nebola na tych damaskach len usadena hrdza? Ja mam napriiklad v praci nerezovu konvicu, ktora je cela hrdzava, ale ked hrdzu otrie clovek hubkou, je povrch zase v pohode, dost ma to zaujalo a bavil som sa s odbornikmi a bolo mi vysvetlene, ze niektore druhy nerezu maju schopnost nechat na sebe akoby "vyzrazat" hrdzu z vody, ale same o sebe pri tom nehrdzaveju. Mozno je majitel tych hrdzavych damask topenar Počkej počkej, tak my už si tady pomalu zvykáme na fakt, že půlka Damasek je rezavejch jak liška a ty tady zase s takovoudle pochybnou teorií? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Ak je to nahodou tak a na funkciu to nema vplyv, tak by to podla mna mohli rozvinut a spravit z bugu featuru (ako kazda spravna moderna firma). Taka samostatna limitovana rada "Damasko-Rust" pre vyznavacov extremnej patiny by si isto svojich kupcov nasla. Ved nakoniec niektore firmy dnes robia hodinky z mosadze, patina je v kurze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Ze by Konradova kara? Treba se mu zacal libit rat style a zkousi to i na hodinkach. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Miluju, když nahá pravda vyhřezne v celé kráse do veřejného prostoru !! Damasko jsou prokazatelně ještě větší lovci bláhových hejlů ( tady už jde napsat jen ........), než prim. Čekal jsem dloooouuuhoooo, než se někdo takový najde !!! Neexistuje smajlík, kterej by vyjádřil moji škodolibou rozjařenost ! Vítejte v EU. Aldo, co to prosímtě blouzníš vo mejd in malajzija, hardlexu atd... zoči voči tomu rezatýmu šmejdu, ( pardon - kdoví vod kud tam uvízla ta rez :D, asi z niklovaných knoflíků na manžetách pilotní kombinézy ... , vono halt ve vejškách ta kondenzace, značně slanější pot profesionálních pilotů .... ) co má dle webových stránek Damasko být podstatně odolnější, výrazně korozivdornější, patentovaně legovaný, zázračně zušlechtěný ....... a já nevím, co všechno. Zbývá jediná otázka - je geografická blízkost ukecaných marketérů Damasko a Prim náhoda ?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Cigi, nechces zustat u toho designu? Docela rad te ctu.Za to tenhle prispevek, je opak, vyblitek jak se patri. Promin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Ze by Konradova kara? Treba se mu zacal libit rat style a zkousi to i na hodinkach.Ciwe ten sud tam. To je tubus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Miluju, ...,Damasko a Prim náhoda ?????? Väčšinu tvojich príspevkov chápem štandardným využitím dostupnej mozgovej kapacity, tu mi to nejak uniká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Jé, promiň aldo, já nepostřehl to logické a korektní vysvětlení - dodávka vadné oceli od našeho prověřeného vyzkoušeného seriozního dodavatele, vždyť se tím čestně chvástáme na webu už roky ( měl jsem pocit, že to patentově pévedéčkujou a legují inhouse) ... - mně se nedostává smajlíků, prim fakt hadr ...... Chtěl bych vidět tu strojovnu otevřenou ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 No a zase vsechno spatne. Co uz s tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 No, on to nikdo z hodinkářů asi moc nevyhledává, alspoň mu ta jeho obyčejná konzumní koupená nepatentovaná nelegovaná nerez nerezne. Nezabředávejte do toho rádoby odbornou diskuzí, přiznejte si pravdu, zachovejte si důstojnost obalamucených a už nemlžte. Mně je líto Hasni, ale útěchou mu může být, že ty jeho s mimostředkou mají inhouse a jsou opravdu krásný i mimo rámec D. A nějaká ta případná ledabylá ryšavá patina zvedne neformální eleganci ..... bez smajlíku, myslím to upřímně, Hasni .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 ...Nezabředávejte do toho rádoby odbornou diskuzí, přiznejte si pravdu, zachovejte si důstojnost obalamucených a už nemlžte. ...Aneb "...žádná diskuze či zjišťování faktů není potřeba, stejně všichni víme, jak to ve skutečnosti je...". Argument na úrovni návštěvníků novinek.cz a konspiračních teoretiků, který takhle snadno smáznou všechnu relevantní argumentaci, jež odporuje jejich světonázoru, a zachovaj si svou iluzorní pravdu aspoň sami před sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 cigi: Radeji uz nic nepis, bo ze sebe delas leda blba a stavis se na uroven F.B. a jemu podobnych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Tak si teda namlouvejte, že to není rez, nebo, že se nechá oddiskutovat, nebo, že nezrezly ty hodinky, nebo, že to nejsou damasko, ale fejk, nebo, že za stejných podmínek by zrezly všechny ostatní hodinky ( a dřív !!), nebo, že ostatní damasko hodinky už nezreznou, vy objektivní diskutéři. Ale já bych nezabředával, alspoň né takhle veřejně ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.