Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

|Navíc plnohodnotný GMT, povytáhne se korunka, vteřinovka dál pluje, malá ručka se v hodinovým kroku posune na nový čas, zamačkne se korunka a bez ztráty přesnosti se jede dál.

Mám to stejně, mění se i datum při posunu dopředu nebo dozadu přes půlnoc. Je to snad nejrychlejší a nejjednodušší nastavení.

post-147-0-90883900-1413198496_thumb.jpg

U Explorerů to bylo komplikovanější, co si pamatuju.

post-147-0-00216200-1413198738_thumb.jpg

Jak to mají ostatní, nechcete se rozepsat?

Odesláno

Mám to stejně, mění se i datum při posunu dopředu nebo dozadu přes půlnoc. Je to snad nejrychlejší a nejjednodušší nastavení.

attachicon.gifSeiko_SUN003P1.jpg

attachicon.gifRolexIMG_0232.jpg

Seiko má toto očividně vymazlené, já to měl na těch svých přesně také tak a pro jednoduchost nastavování je to naprostá bomba.

Odesláno

U novějšího 3186 už je to jednoduché, jak popisuješ u seiko. 

Straší 3185 viz tvé "ex expy" to myslím měli složitější, ale nevím, byť jsem je měl, nezkoušel jsem :) 

Odesláno

U GMT Masteru II je to stejne... v prvni poloze korunky preskakuje hlavni hodinovka po hodinach a pres pulnoc preskakuje datum. V druhy poloze se zastavy vterinovka a hejbou se vsechny rucky.

Jinak tuhle skvelou funkci, akorat bez gmt rucky, maji i kalibry rodiny 8500 od Omegy...

Odesláno

Snad tu jeste nebyly tyhle Landmastery s pouzdrem z jednoho kusu titanu (zrovna nedavno jsem na ne koukal, tak me napadlo ze tu chybi):

SBDW005 (Kinetic)

post-17375-0-49104200-1413232295_thumb.jpg

post-17375-0-48127600-1413232374_thumb.jpg

Odesláno

Moje Seika to mají jinak, ručička GMT je fixní a samostatně se s ní hýbat nedá, takže se druhou korunkou ovládá jenom rotace mezikruží na kterým je 24 h stupnice. Sice se mi ještě nestalo, že bych do tý spodní korunky nějak šťouchl (bohužel není šroubovací) a čas se mi posunul, ale ta vaše varianta zní o něco líp :)

• po měsících...
Odesláno

Trošku to tu opráším, včera jsem totiž viděl tento kousek od Hamiltonu a vypadá opravdu velice dobře

post-25778-0-71544900-1424082265_thumb.jpg

Odesláno

Pánové, nenapadá vás nějaký kousek do 38mm včetně, na tahu a s vodotěsností aspoň 10ATM? Bílý kov, světlý cifr, čím jednodušší tím lepší. Ne římské číslice. Díky za každý tip :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...