Návštěvník Snow Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Union Glashütte Belisar Pilot Gangreserve zdroj - http://www.watchtime.net/nachrichten/union-glashuette-belisar-pilot-gangreserve/?utm_source=daily_nl&utm_medium=email&utm_campaign=17102014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Ta datumka je vyloženě mimo. Nesmyslně popírá jinak historizujici vzhled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Bez těch kravin okolo moc pěkný hodinky. Ukazatel rezervy, když je rezerva normál 40 hodin, nevidím jako něco k chlubení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Vse ok, mimo datumovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Pekny pouzdro,korunka,super rucky i font na cifru,ale ta datumovka je des,PW indikace je nejak v mode,tady taky uplne mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 ÓÓ, jak je těžké být "objektivní", co ?? Dopadne to tak strojeně milosrdně ......... Podle všech pravidel smíchaný humus, nic výstižnějšího mne nenapadá. Tím myslím, že i když komponujete podle pravidel, není zajištěn kvalitní výsledek - pozoruhodné....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaruna73 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Mám rád pilotky a vesměs mě vadí že nemají datum. Zde u těchto je právě datum co mi na nich vadí. Jinak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Ta datumka je fakt peklo. Sice chápu význam tripledata (snadný odečet data i v případě, že přes něj jde zrovna ručka), ale co bude podle mého názoru u tohoto modelu strašné: okamžik, kdy se na tripledatu objeví kombinace 8-9-10 nebo 18-19-20... rozdíln? roztažené číslice, defacto různé fonty na datovém věnci viditelné v jeden okamžik. Daň za snahu vyplnit celou šířku datového okénka deformovanou číslicí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Sám som odporcom týchto trojdátumoviek a hodinky som hneď podľa prvej fotky zavrhol ako nepodarok. Chyba lávky, rozpor foto vs. realita. Videl som ich nedávno v reále a sú to vydarené krásne hodinky, obzvlášť v hnedej antracitovej farbe s plastickým ciferníkom. U mňa aktuálne v pilotkách na prvom mieste. Zdroj foto:timeandwatches.ccomwww.uhren-wellmann.deweb Unionu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Ano pane McStinger, takto vypadaji jakoze velmi dobre! Koukam, ze maji lumi i na datumovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Fuj. Nic na nich nesedí a neni pekny. Datumka hrozná, font necitelnej. Vyosena rezerva taky hnusná. Korunka divná. Takze zpátky ke strojům a znova! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 To je snad poprvé, co vidím lumi datumovku. Po tom toužím už léta a nechápu, proč to dosud nikdo nepoužil. Doufám, že se to rozšíří i mezi další výrobce. Nebo někdo víte i o jiných hodnkách s lumi datumovkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 To je zajímací, ta lumi. No, našel jsem todle.. http://forums.watchuseek.com/f2/luminescent-date-wheel-1234378.html Moc toho tam neni. Ale ty Lange jsou hustý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 (upraveno) V 25. 11. 2015 v 13:46, Frantik napsal: Fuj. Nic na nich nesedí a neni pekny. Datumka hrozná, font necitelnej. Vyosena rezerva taky hnusná. Korunka divná. Takze zpátky ke strojům a znova!Tak korunka se mi náhodou docela líbí, je ovšem otázka, jaká bude pocitově v prstech... ale esteticky mi přijde v pohodě a přitom je docela zajímavá. Spíš přemýšlím o těch lesklých bocích pouzdra se šroubky, má je celá řada Belisar. Je to jen designová záležitost? Nebo je to praktická, snadno vym?nitelná ochrana boku pouzdra? Upraveno 25. listopadu 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se