Akam Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Sinn 103 St Sa E - 300 ks limitka hattrick ps://www.chronoshop.cz/sinn-103/sinn-103-st-sa-ejasná kalendarofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 3. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 @Míra, @Akam: Díky pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 5. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Antracitové Perigraphy mají naprosto úchvatný sunburst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Nosit bych je asi nedokazal a je to vecna skoda, jsou to fakt sexy hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 (upraveno) já se k nim jednou dopracuju, strašně se mi libí. Nebo třeba ještě zelené Salthora Meta a modré Salthora Meta X. Dneska trošku z jiného soudku. Naprosto ultimátní tooly Sinn EZM 10 TESTAF Upraveno 7. června 2017 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 (upraveno) Až do teď mi chybělo něco s ručním nátahem, pak mechanický chronograf a nějaký vintažní kousek. Tady to mám 3 v 1 jsou parádní a řemen od Anely je naprosto špičkovej. Upraveno 15. června 2017 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Ať to tiká. Vypadají pořád dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Honzo, tez gratuluju, styska se mi po nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Díky pánové! Ty jsi je měl taky Martine? To mi nějak vypadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 #wristshotordie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Před objektivem jim to sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Pěkně si s tím hraješ, tyhle hodinky se nefotí uplně lehce. Jsem rád, že jsou u někoho kdo je občas po nosí a hezky blikne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Skvele fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasteckavesely Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 moc hezky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Vymazlený Tissotky a super fotky. Navíc ten řemen je posouvá o level výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Díky všem pánové, mám z nich fakt radost. Fotí se samy a ten řemen je parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Po delší odmlce se hlásím a to rovnou s nový článkem na blogu Před necelými dvěma týdny jsem se po dvou měsících vrátil z míst, kde letní teploty jen velmi zřídka klesají pod 30°C. Při pohledu na teploměr za oknem mě mrazí. Venkovní teplota 12°C a propršený víkend mi napovídá, že léto je již definitivně za námi a podzim klepe na dveře. Na můj vkus to je trochu depresivní počasí, které mi však poskytuje prostor pro rekapitulaci léta, které se neslo ve stylu našich hashtagů #wristshotordie a #natostrapmadness. Pokud nás sledujete na Instagramu, tak trochu tušíte, o čem je řeč a zároveň už dávno víte, jaké hodinky mě během léta doprovázely... První červencová neděle, 4:20 ráno, téměř 1300 km do cíle. Okamžik, na který jsem dlouho netrpělivě čekal, je tady. Již po několikáté vyrážíme do oblasti plné nádherných měst, malebných vesniček s úzkými uličkami plných koček a skvělého vína, do Toskánska. Cesta utekla rychle, i s přestávkami trvala zhruba patnáct cvaknutí. Ano, mé zápěstí zdobily hodinky s funkcí "jumping hour". Letošní novinka a zároveň první potápěčské hodinky značky MeisterSinger, model Salthora Meta X s označením SAMX902GR, o kterém jsme psali zde. První wrist shot přišel na řadu už někde mezi Brnem a Vídní, role fotografa se ujala má lepší polovička. Další wrist shot na odpočívadle v Rakousku; pomalu začínám objevovat krásu nových MeisterSingerů. Lago dell'Accesa Tarotová zahrada Pokračování ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 3. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Když už je ten #fliegerfriday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Jestli se mi po nějakých hodinkách občas zasteskne, tak to jsou moje bývalé 857 UTC. Tyhle 857 UTC TESTAF LH Cargo by ale byly dobrou náhradou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 (upraveno) Konečně k nám dorazily bronzové KonTiki! Upraveno 25. listopadu 2017 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se