El Nano Odesláno 17. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 konečně se mi je o víkendu podařilo cvaknout aspoň mobilem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Nepomaha nic, ty oris parada. Vratislavie asi brzo koupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Orisky mi sedí na ruce jako ulité, to jejich pouzdro je skvělé a po celkovce v K&M přesně šlapou jak švýcarské hodinky Vratislavie jsem měl na ruce za 2 měsíce co je mám tak 3x ... kdyžtak se pak ozvi, třeba něco vymyslíme. Už jsem ve fázi, že nosím jedny, max dvoje a zbytkem se jen kochám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Nové Archimede Pilot 42 Handauzug a Pilot 42 D ... pár fotek si odložím i do svého vlákna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Moc pekny duet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 zapomněl jsem zmínit, že na fotkách jsou ještě Pilot 45 Handaufzug a tady je krátké povídání https://blog.chronoshop.cz/?p=2528 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Moc pekne fotky. Mel jsem na ruce Marcusovy 45mm a byly mi velike. Ty 42mm nevypadaji takto o moc mensi. Jake je porovnani lug to lug, prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Díky na mě jsou 45mm taky velké, takže za menší handaufzug jsem rád. Lug to lug je u 45 mm 53 mm a u 42 mm 51 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Diky za odpoved. To zas takovy velky rozdil neni. 51mm l2l uz je pomerne dost. Chtelo by to vyzkouset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 Ale ale ty se začínáš pěkně rozjíždět, přišlo mi, že jsi takový relativně klidný a opak je pravdou, pěkné to máš. Pilotky Archimede jsou vážně podařené hodinky, ty ti musím pochválit. Sám jsem měl před časem ve výběru XLH TOP, ale nějak na ně nakonec nedošlo, což je zpětně možná i škoda, vypadali vážně skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 XLH Top jsem měl, a byly to jedny z nej pilotek co jsem zkusil, Ty 42mm vypadají skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 @Bells: zdání klame, jen jsem je fotil v chronoshopu můj poslední přírůstek jsou ty Orisky na předchozí straně ... jedny nové hodinky měsíčně stačí. No, když nad tím tak přemýšlím, tak ty čtyricetdvojky bych taky unosil @Ondrej71: XLH jsou skvělé, akorát na mě je 45 mm už moc, takže 42 mm ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 Mají ty 42 taky oboustranný AR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 (upraveno) bohužel ne, ale slušel by jim Upraveno 24. října 2016 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 27. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Ocean One Vintage Chronograph Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Jsi nový ambasador Chronoshopu,Honzo? Ty Archimedy s mimostřednou vteřinovkou jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 V 29. 10. 2016 v 13:15, mlsoun1 napsal: Jsi nový ambasador Chronoshopu,Honzo? Ty Archimedy s mimostřednou vteřinovkou jsou super. spíš bych řekl součást týmu Marceli jj, jsou mě se taky líbí a ta velikost je pro mě a mnohé další lepší než 45 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 14. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Dneska jsem se prošel přes Letnou a cvakl pár mobilovek nevalné kvality těhle tegimentem tvrzených, Ar technologií chráněných a magnetickému poli odolných krásek. Plus jeden včerejší wristshot. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Hoodně povedené hodinky. Sinn mám moc rád, dvoje jsem už měl a teď mám třetí a všechny byly fajn. S tegimentem zatím nic, ale toto je super inspirace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Supr fotky a hodinky s takovou tu radsi prestanu chodit :-D . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se