mAra_ Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 No nejde mi ta fotka nahrát... Prostě moje černé milgy :-D Sorry
Moty Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) Díky moc kluci, máme radost:-), poprvý sem spal s hodinkama na ruce, pohltilo mě to:-))))) Svítí Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem Moty
petr_cha Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Nevim cim to, ale rolexky jsou prvni hodinky se kteryma vydrzim i pres noc na ruce... Dosud vse ostatni muselo dolu... Zajimave :-)
patprom Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Díky moc kluci, máme radost:-), poprvý sem spal s hodinkama na ruce, pohltilo mě to:-))))) Svítí Jak já ti dobře rozumím! Moje první Rolex byly taky GMT II, ale černé. Časem mě ale okouzlily BLNR, které nosím doteď. Vzpomínám, jak jsem byl paf z "drobnosti" jakou je easy link.Když si mám dneska vzít hodinky, které tuhle vychytávku nemají, cítím se nesvůj, třebaže jsou to klasiky jako Moony nebo Bondovky.A počkej, až si ještě přikoupíš Suby. Glide lock je ještě větší pecka. My, kterým se obvod zápěstí mění během dne několikkrát, víme :-)
spiderer Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Pořád stejně, není potřeba to měnit
mAra_ Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Tak já bych sem dal tu ranní fotku.... Nevydržel jsem to a šel si dnes pro nový mobil ;-) tak snad už to bude fungovat.
Maxel Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 v blázinci na Times Sqare Užij(te) si shopping! Příští víkend zas Písek, kdybys chtěl dát to kafe.
moco Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Jak já ti dobře rozumím! Moje první Rolex byly taky GMT II, ale černé. Časem mě ale okouzlily BLNR, které nosím doteď. Vzpomínám, jak jsem byl paf z "drobnosti" jakou je easy link.Když si mám dneska vzít hodinky, které tuhle vychytávku nemají, cítím se nesvůj, třebaže jsou to klasiky jako Moony nebo Bondovky.A počkej, až si ještě přikoupíš Suby. Glide lock je ještě větší pecka. My, kterým se obvod zápěstí mění během dne několikkrát, víme :-)Glide lock velmi rád využívám především na spaní...super pocit, povolíš - spíš. Někdo si hodinky na noc odkládá, já jen povoluji :-)
moco Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 (upraveno) Dnes výšlap Kouty n.D. ----> Dlouhé straně. Jede se vlakem, na trati výluka...to budu mít zase nervy, alespoň se můžu ožrat. #nodatenostress Upraveno 12. srpna 2017 uživatelem moco
sidetone Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Pomalu nastava cas se rozhodnout, nou dejty nebo blnr..
patprom Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Nechat se vozit jako pán, to je moje :-)
tkol Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Pomalu nastava cas se rozhodnout, nou dejty nebo blnr.. Snapseed.jpgBLNR jsou jasna volba... noudejty te nebudou uspokojovat...
bros Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Užij(te) si shopping! Příští víkend zas Písek, kdybys chtěl dát to kafe.no jsem jednoznačně pro
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se