Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Díky moc kluci, máme radost:-), poprvý sem spal s hodinkama na ruce, pohltilo mě to:-)))))

Svítí

50286010d391a243fd1ecf993a87cfff.jpg

Upraveno uživatelem Moty
Odesláno

Díky moc kluci, máme radost:-), poprvý sem spal s hodinkama na ruce, pohltilo mě to:-)))))

Svítí

Jak já ti dobře rozumím! Moje první Rolex byly taky GMT II, ale černé. Časem mě ale okouzlily BLNR, které nosím doteď. Vzpomínám, jak jsem byl paf z "drobnosti" jakou je  easy link.

Když si mám dneska vzít hodinky, které tuhle vychytávku nemají, cítím se nesvůj, třebaže jsou to klasiky jako Moony nebo Bondovky.

A počkej, až si ještě přikoupíš Suby. Glide lock je ještě větší pecka. My, kterým se obvod zápěstí mění během dne několikkrát, víme :-)

post-16652-0-77657500-1502443992_thumb.jpg

Odesláno

Jak já ti dobře rozumím! Moje první Rolex byly taky GMT II, ale černé. Časem mě ale okouzlily BLNR, které nosím doteď. Vzpomínám, jak jsem byl paf z "drobnosti" jakou je  easy link.

Když si mám dneska vzít hodinky, které tuhle vychytávku nemají, cítím se nesvůj, třebaže jsou to klasiky jako Moony nebo Bondovky.

A počkej, až si ještě přikoupíš Suby. Glide lock je ještě větší pecka. My, kterým se obvod zápěstí mění během dne několikkrát, víme :-)

Glide lock velmi rád využívám především na spaní...super pocit, povolíš - spíš. Někdo si hodinky na noc odkládá, já jen povoluji :-)
Odesláno (upraveno)

Dnes výšlap Kouty n.D. ----> Dlouhé straně. Jede se vlakem, na trati výluka...to budu mít zase nervy, alespoň se můžu ožrat.

#nodatenostress

post-23865-0-03470800-1502516487_thumb.jpg

Upraveno uživatelem moco

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...