AdaMoss Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 ...Tak dlouho jsem koukal na inzerát s těma pěknýma 114210 a seděl si na rukách ...až byly fuč. Přiznejte se, kdo mi vyfoukl ty malý Expy? O ničem nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 IMG_0954.jpg To je prostě bomba!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 To je prostě bomba!!! Je, kym neskusis plechace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Royale Blue je super, O tom není pochyb!! Subjektivně jsou mi ale o dost pohodlnější keramiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Tady kluci rozjedete zlatou horečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Tak jsem je poprvé vytáhl do společnosti. Fólie dole. Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Super a super sladeny! Happy mandej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Je potřeba to modrý vlákno roseknout jinou barvou... HULK!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Tak ja to tu rozseknem 2 farbami od soboty majitel BLNR po 32 dnoch od objednania volali z viedne ze blnr tam mam pripravene na odber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Pěkné kousky hoši, já dnes něco né moc barevnýho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Tak ja to tu rozseknem 2 farbami od soboty majitel BLNR po 32 dnoch od objednania volali z viedne ze blnr tam mam pripravene na odber Gratuluji k batmanům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 (upraveno) Proč se vůbec říká BLNR "Batman"? On byl Batman modročernej? Na pohádky nekoukám, tak nevim. Když už jsme u toho, zkratky barevných provedení jsou z italštiny, je to tak? Proč, co má Rolex s itálií? Pokud tedy správně chápu NeRo, ROsso, LunetteVerde atd. Děkuji za osvětu místním guru Upraveno 5. února 2019 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 (upraveno) Já bych to tipoval spíš na francouzštinu než italštinu, to dává i větší smysl vzhledem k tomu Švýcarsku..... edit- a ještě k tomu Batmanovi- jeho kreslená podoba je víceméně černo-modro-šedá, takže to tak nějak sedí...já teda celkem nejsem pro tyhle přezdívky, ale zase tak mimo mi to nepřijde Upraveno 5. února 2019 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Je to francouzsky, bleu-noir (modro-černá). A myslím, že to je taky z těch starých komixů kdy byl batman šedivomodrej s černou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Uš Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 IMG_20190127_152307-01-1720x2293.jpegNechápu joudy, co tvrděj, že bicolory jsou kolotočářský. Kulový! Nádhera to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Nechápu joudy, co tvrděj, že bicolory jsou kolotočářský. Kulový! Nádhera to je.Já jsem z nich uplně hotovej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Nechápu joudy, co tvrděj, že bicolory jsou kolotočářský. Kulový! Nádhera to je.No, minimálně koule na ně mít musíš :-). Je ale pravda, že se mi též libej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Jsou nádherný! Akorát bych prostě neveděl jestli modrý bicolor suby nebo černý bicolor gmt. Věčná otázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se