Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Čéče,na tý gumě nevypadají vůbec špatně ,hmm :eek:

No já mám RubberB s tím oranžovým proužkem, takže to fakt sedí :) K DeepSea nosím Everest, tam je to taky fajnový, k Exp je to na originál překlápěcí sponu, měl jsem z toho trochu obavy, ale je to fajn. Mimochodem, ty tvoje jsou od Dr.Sfinxe, ne ?

Odesláno (upraveno)

Vyměním černý Suby a zelenej svetr za zelený Suby a černej svetr... :)

just kidding..

post-2894-0-22059700-1551262093_thumb.jpg

Upraveno uživatelem dawe009
Odesláno

Trochu OT, ale nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno. Nedávno jsem si všiml, že mi luneta u Subů okusuje rukáv košile. Děje se to taky někomu jinému?

To se ti lepí k fóliím, co jsi zapomněl slepit :D

Odesláno

Trochu OT, ale nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno. Nedávno jsem si všiml, že mi luneta u Subů okusuje rukáv košile. Děje se to taky někomu jinému?

Musis je nosit na manzete, jak te vubec napadlo je nosit pod rukavem, tak drahy hodinky musi byt preci videt :D

Odesláno

No já mám RubberB s tím oranžovým proužkem, takže to fakt sedí :) K DeepSea nosím Everest, tam je to taky fajnový, k Exp je to na originál překlápěcí sponu, měl jsem z toho trochu obavy, ale je to fajn. Mimochodem, ty tvoje jsou od Dr.Sfinxe, ne ?

RubberB (se zeleným proužkem) jsem loni prodal,sakra.Jinak od dr.sphinxe nejsou,ne.

Odesláno

Ne, to nejsou ty od dr. Sfinxe :-). Ty jsou na jiné adrese.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...