tkol Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Jedna podvečerní... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ADIkov Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Už se mi po nich stejskalo. Měl jsem je vzít na dofču.
Maxel Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Děkuji pane! Ty tvé nové GP mě taktéž nenechávají chladným. Parádní kousek!Držím palce s tahem, který je posouvá (v mých očích) ještě o několik levelů dál.
tmoris Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Pecka, Tmoris Diky, jsou asi me nejoblibenejsi
Tomak Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Moc pěkný polárky.Ani se ti vlastně nedivím, že si jim tak věrnej.Díky, jsou to nejlepší hodinky, který jsem kdy měl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StefanM Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 (upraveno) Taky gmt Upraveno 2. září 2019 uživatelem LovecK
Dokusan Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Čekání na batmany Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Též GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
monika1910 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Na dovo hodinky nikdy neťahám, ale áno, už mi chýbali... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sarka Farka Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 gmt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Večer na plech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se