bluman Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května On 5/11/2025 at 2:59 PM, tikzot said: Krasne fotky
Vortex-Tempus Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Tak uvazujem ci toto vlastne nestaci… 4
moco Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května @Vortex-Tempus Chybí ti tam ještě komplikace GMT, v dnešní době je to sice komplikace , ale Polárky ji mají a navíc jsou dostupnější, nehledě na parádní ciferník, který by tvou kolekci uzavřel
Vortex-Tempus Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 22 minutami, moco napsal: @Vortex-Tempus Chybí ti tam ještě komplikace GMT, v dnešní době je to sice komplikace , ale Polárky ji mají a navíc jsou dostupnější, nehledě na parádní ciferník, který by tvou kolekci uzavřel Polarky som mal niekolko rokov. Paradne hodinky ale keeper to nebol. Mam este GMT II, a par dalsich… v poslednej dobe casto rozmyslam ci mi treba viac ako bico DJ a ND suby… podla mna dva moderne kusky ktore v sebe nesu takmer celu Rolex DNA. Lepsie by snad bolo len combo DD a ND 1 1
PetrSefl Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 4 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Tak uvazujem ci toto vlastne nestaci… Souhlas, akorát bych to mírně poupravil na Suby Date a k to u GMTII. Taky si to říkám že ideální kombo, mám jedny Datejusty navíc a chci je časem vyměnit za GMTII. Ale jinak jedu to stejné, jako hlavní kombo, akorát naopak, DJ bílé zlato a Suby bi-color. A k tomu občas UN na kaučuku, Monaca na kůži s plastem které jsou obojí krásně lehké a další hodinky jako Tudor BB apod, ale nejvíc jsem teď rok nosil 2x DJ / Suby.. takže souhlasím, ale bohužel ještě existují DD40 a dalších milion hodinek… 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se