patprom Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června (upraveno) Jsou tak pěkné, že jsem jim musel ustlat na sušené levanduli Upraveno 18. června uživatelem patprom 5 5
Vit Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 20 minutami, patprom napsal: Jsou tak pěkné, že jsem jim musel ustlat na sušené levanduli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je sezóna, vyraz i za čerstvou. 1
mlsoun1 Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 2 hodinami, patprom napsal: Jsou tak pěkné, že jsem jim musel ustlat na sušené levanduli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou nádhernéPředstavoval bych si je v růžové 1
patprom Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Je sezóna, vyraz i za čerstvou.To je jasný 1
patprom Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Jsou nádhernéPředstavoval bych si je v růžovéDěkuji, v růžové barvě se dělají taky, ale i když se barev nebojím, bylo by to na mě už asi trochu moc 2
mlsoun1 Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 31 minutami, patprom napsal: Děkuji, v růžové barvě se dělají taky, ale i když se barev nebojím, bylo by to na mě už asi trochu moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To si nejsem jist,ale mám ty barvičky rádPohladí to po duši.Ale sluší Ti 2 1
Popelec Hadimrška Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: To si nejsem jist,ale mám ty barvičky rádPohladí to po duši.Ale sluší Ti Taky bych si je uměl představit na svý pracce 1
Popelec Hadimrška Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 8 hodinami, patprom napsal: Jsou tak pěkné, že jsem jim musel ustlat na sušené levanduli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nádhera s letní atmosférou jak vyšitou
Locky Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 8 hodinami, patprom napsal: Jsou tak pěkné, že jsem jim musel ustlat na sušené levanduli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak se nosí v porovnání s těmi béžovými? Kdyby sis musel vybrat jen jedny z nich, tak které a proč? 1
patprom Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Jak se nosí v porovnání s těmi béžovými? Kdyby sis musel vybrat jen jedny z nich, tak které a proč?Ahoj, kdybych si měl vybrat jen jedny, které si nechat, byly by to stoprocentně béžové. Subjektivně mi připadají takové nejvyváženější, elegantní a nejvíc se mi na nich líbí přirozený kontrast mezi barvou ciferníku a indexy. Takže tak 2
vwtyp11 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
laroaz Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Filip eM Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Na Páteční mecheché Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Tenglis Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Murphy97 Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Dolce Vita Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Povidláček Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
skalis Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Byl jsem zkoušet: překvapivě mi 40 mm sedly líp než 36 mm a jsou libový. Parádní hodinky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Expy dvojky jsou fakt dobrý - černá je vizuálně menší než bílá, ale pořád se mi zdají moc velký. Kdyby aspoň náramekměl 20 mm… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Vit Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června (upraveno) před 1 hodinou, skalis napsal: Byl jsem zkoušet: překvapivě mi 40 mm sedly líp než 36 mm a jsou libový. Parádní hodinky! Expy dvojky jsou fakt dobrý - černá je vizuálně menší než bílá, ale pořád se mi zdají moc velký. Kdyby aspoň náramekměl 20 mm… Co jsi nakonec koupil (objednal / na co jsi se zapsal do pořadníku) ? Upraveno 21. června uživatelem Vit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se