macomaco Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Expy na pivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Rozumím. Bral jsem první, které do Brna dorazily. Objednal jsem je, hned jak je v Ženevě představili. Návykové hodinky, všechno ostatní se válí v bance. Sent from my iPhone using TapatalkNo uvažoval jsem že u nich změním prioritu na waitinglistu, ale zůstal jsem při pepsinách a tyhle až poté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Jednoduché a velmi pohodlné 40 mm je rozměr tak akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Velmi kvalitní první příspěvek zde na fóru, vítej a užívej vitamínu R, je to super rauš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Vyvetral som Daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 před 12 hodinami, Jemi napsal: Jednoduché a velmi pohodlné 40 mm je rozměr tak akorát Tak už to lítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 V 11. 8. 2023 v 22:03, bluman napsal: super foto , expy vo svojom zivle Živel exploreru je... rozhledna..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 On 8/11/2023 at 7:59 PM, AKUC said: sú skvelé, padnú ti dikes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Polárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 V 14. 8. 2023 v 9:11, Jemi napsal: Jednoduché a velmi pohodlné 40 mm je rozměr tak akorát Tyhle mě moc lákají, rád bych je zkusil.. já bigger white brother;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Citovat Krásné jsou, podle mně nedoceněné. Škoda že je stáhli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Rolex a Mercedes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Citovat uz tady dlouho zadny milgausy nebyly a pritom jsou to fajn hodinky.. Hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 On 8/14/2023 at 10:08 PM, kdojinej said: Živel exploreru je... rozhledna..? Ja som myslel, ze je v balone . Ale ved aj rozhladna by sla zahrnut pod pojem "Explore", ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 před 37 minutami, bluman napsal: Ja som myslel, ze je v balone . Ale ved aj rozhladna by sla zahrnut pod pojem "Explore", ci? Nesla. Zivel exploreru je spis neco takovyho: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 (upraveno) 6 minutes ago, kdojinej said: Nesla. Zivel exploreru je spis neco takovyho: Protože to řekl kdojinej od klávesnice? Každý si tvoří svůj příběh dobrodruha, jestli se omezuješ na extrémní situace, zbytečně jsi podlehl rolexímu marketingu. A nakonec - na Everestu byly stejně první OP Upraveno 16. srpna 2023 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Nepodcenuj kohojinyho Jestli povazujes vystup na rozhlednu za vrchol dobrodruzstvi, tak gratuluju k tvemu osvicenectvi, kterak jsi nepodlehl marketingu. A nakonec - na Everestu byli stejne prvni Mallory & Irvine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 No jo, ale nahoru to je jen pul cesty... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 Z hor se mi dělá zle, takže pro mě je vrchol dobrodružství bazén na druhém konci světa A expy to zvládnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se