PEtrS Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Co jiného na služebku do Švýcarska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Co jiného na služebku do Švýcarska? Já jsem buřič, vzal bych tam natruc Seiko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Situace je taková, že jsme rádi, že vůbec nějaké maskáče mámeKoukám že je to všude podobný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Jsem poprvé v životě v Blavě a moc se mi tady líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Já Blavu x krát projel , ale poprvé na výletě někdy předloni, oběd v UFU byl fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 A to si este nebol v Kosiciach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvarak Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Bunda Mammut s průhledem na hodinky. To se pozná Swiss made Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 A to si este nebol v Kosiciach To už je strašně daleko,téměř exotika:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 To už je strašně daleko,téměř exotika:-)Košice jsou hezké, ale ta štreka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Jj ja to chapem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Je to štreka ale stojí to za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 back to exp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Tak na Šrbským plesu sice žádná prodejna hodinek není, ale i tak to bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Přezuto na jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Jsem poprvé v životě v Blavě a moc se mi tady líbí.to som rad. A si si isty ze si fakt v BA ? Podla fotiek to tak sice vypada ale to "libi" ma zneistilo...aha chapem, bol si v Sherone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Se nakonec nedalo nic delat :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Gratulace chlape, tomu se říká akce kulový blesk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Gratulace chlape, tomu se říká akce kulový blesk :-)jj :-)Uz se mi to v sejfu nejak hromadi, budu se muset zacit drobet krotit. Ale na druhou stranu me uz nic nelaka momentalne, max cerny fullgoldy, ale tak velkej kluk jeste nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Neboj, den co den si říkám , ze se hodně blíží doba kdy ty papírky přestanou mit hodnotu.... Kéž bych se pletl a kéž by to bylo za dlouho.....ale islám mi děla vrásky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Super Jeremy, to byl fikot :-) Gratulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se