Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 28. 2. 2016 v 8:33, sibirnaya napsal:

zvazuju osmidenni radia trirucky, ale o presnosti strojku slycham jen sama negativa :( na 1950 mam malou ruku, 392 mi nesednou, luminor sou gut, ale nevim, nevim. bych uz pak neunosil navitajmry-kery stejne skoro nenosim :)

Se* na 609 a kup 610. Neznam nikoho, komu by sel p5000 s vterinofkou presne... Ty 610 jdou fajn, kdyz ta rucka chybi, Moty s 560 potvrdi taky... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dabelM
  V 28. 2. 2016 v 8:44, LovecK napsal:

Se* na 609 a kup 610. Neznam nikoho, komu by sel p5000 s vterinofkou presne... Ty 610 jdou fajn, kdyz ta rucka chybi, Moty s 560 potvrdi taky... ;)

U tvých původních 510 pozoruji po deseti dnech vlastnictví a víkendovém nošení zpřesnění chodu a minimální odchylku  :clap:

Odkaz ke komentáři

2 dabelM: Nechci ti kazit radost z novych hodinek, ale kdyz uz tak tleskas, tak doporucuji:

- nechat hodinky zastavit, pak natahnout do plna a sledovat presnost v prubehu tydne po jednotlivych dnech.

- zkusit odkladat do ruznych poloh pres noc a rano mrknout na presnost.

Ten kalibr ma proste problem s prenosem sily z toho dlouheho pera. Napred utikaji dopredu a pak se zpozduji, to by asi delat moc nemelo. Zase jsou to ale levny hodinky, ze jo?

Sry za offtopic a rlx zdar!

Odkaz ke komentáři

V 28. 2. 2016 v 8:33, sibirnaya napsal:

zvazuju osmidenni radia trirucky, ale o presnosti strojku slycham jen sama negativa :( na 1950 mam malou ruku, 392 mi nesednou, luminor sou gut, ale nevim, nevim. bych uz pak neunosil navitajmry-kery stejne skoro nenosim :)

A co v tom případku 323? Je fakt, že ta kulatá rezerva je divná... :-(

Tohle by se mi líbilo v tý hnědý, ale zase tam je blbá korunka a další hypotéku už mi nedají. Jestli se teda vůbec někdy budou vyrábět...

http://www.ablogtowatch.com/panerai-radiomir-1940-10-days-gmt-automatic-oro-rosso-watch/

Odkaz ke komentáři

V 28. 2. 2016 v 14:08, Hasňa napsal:

Černé gv jsou tvoje?

Jj, moje..

V 28. 2. 2016 v 15:21, Hasňa napsal:

Černé Milgy s bílým sklem a cerne Milgy se zeleným sklem nemají stejný ciferník?

Nemaj, 3,6,9 indexy maj  gv oranžový a u indexu maj pidi čísla.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...