sibirnaya Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 zvazuju osmidenni radia trirucky, ale o presnosti strojku slycham jen sama negativa na 1950 mam malou ruku, 392 mi nesednou, luminor sou gut, ale nevim, nevim. bych uz pak neunosil navitajmry-kery stejne skoro nenosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 V 28. 2. 2016 v 8:33, sibirnaya napsal: zvazuju osmidenni radia trirucky, ale o presnosti strojku slycham jen sama negativa na 1950 mam malou ruku, 392 mi nesednou, luminor sou gut, ale nevim, nevim. bych uz pak neunosil navitajmry-kery stejne skoro nenosim Se* na 609 a kup 610. Neznam nikoho, komu by sel p5000 s vterinofkou presne... Ty 610 jdou fajn, kdyz ta rucka chybi, Moty s 560 potvrdi taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 V 28. 2. 2016 v 8:44, LovecK napsal: Se* na 609 a kup 610. Neznam nikoho, komu by sel p5000 s vterinofkou presne... Ty 610 jdou fajn, kdyz ta rucka chybi, Moty s 560 potvrdi taky... U tvých původních 510 pozoruji po deseti dnech vlastnictví a víkendovém nošení zpřesnění chodu a minimální odchylku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 2 dabelM: Nechci ti kazit radost z novych hodinek, ale kdyz uz tak tleskas, tak doporucuji:- nechat hodinky zastavit, pak natahnout do plna a sledovat presnost v prubehu tydne po jednotlivych dnech.- zkusit odkladat do ruznych poloh pres noc a rano mrknout na presnost.Ten kalibr ma proste problem s prenosem sily z toho dlouheho pera. Napred utikaji dopredu a pak se zpozduji, to by asi delat moc nemelo. Zase jsou to ale levny hodinky, ze jo?Sry za offtopic a rlx zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 V 28. 2. 2016 v 8:33, sibirnaya napsal: zvazuju osmidenni radia trirucky, ale o presnosti strojku slycham jen sama negativa na 1950 mam malou ruku, 392 mi nesednou, luminor sou gut, ale nevim, nevim. bych uz pak neunosil navitajmry-kery stejne skoro nenosim A co v tom případku 323? Je fakt, že ta kulatá rezerva je divná... :-(Tohle by se mi líbilo v tý hnědý, ale zase tam je blbá korunka a další hypotéku už mi nedají. Jestli se teda vůbec někdy budou vyrábět...http://www.ablogtowatch.com/panerai-radiomir-1940-10-days-gmt-automatic-oro-rosso-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 V 27. 2. 2016 v 23:00, SCIFI napsal: to se neboj. Arabové mi rádi Rolexky jako my. Možná víc.To jo, jen nebudou vědět kde je zakopeš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 To vlevo nahoře jsou černé Milgy se zeleným sklem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 V 28. 2. 2016 v 13:04, Hasňa napsal: To vlevo nahoře jsou černé Milgy se zeleným sklem?To vypada na modre gv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Cerne gv. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 114060 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Černé gv jsou tvoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Taky bych řekl, že předseda má modrý Milgy...stejně se mi ale nejvíc líbí klasika, která už se nedělá...ale i to zelený sklo má něco do sebe, ne že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 ja mam cerny milgy a modry milgy. zeleny humberto cifr ja nerad. pro ten pripad mam extra zeleny sklo, kery muzu dat na cerny milgy. to uz sem kdysi mel a je to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Černé Milgy s bílým sklem a cerne Milgy se zeleným sklem nemají stejný ciferník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 V 28. 2. 2016 v 14:08, Hasňa napsal: Černé gv jsou tvoje? Jj, moje.. V 28. 2. 2016 v 15:21, Hasňa napsal: Černé Milgy s bílým sklem a cerne Milgy se zeleným sklem nemají stejný ciferník?Nemaj, 3,6,9 indexy maj gv oranžový a u indexu maj pidi čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Přesně tak, není černá jako černá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Aha. To jsou věci. No, pro mě by bylo zelené sklo kategorický imperativ, takže bych musel zvládnout ty oranžové indexy, i když ty na černých Milgách jsou asi přece jen trošku hezčí. No nic, prostě musím počkat na další model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 (upraveno) Já nedávám tu vteřinovku a ta byla, je a asi i bude, takže mě milgy nechávají chladným, ale samozřejmě nikdy neříkám nikdy.. :-) Upraveno 28. února 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Tak, my elektrikáři to máme jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 (upraveno) No, čumím na ten obrázek a už se mi asi líbí ty oranžové indexy. Možná i víc. Je to těžký. Ještě, že je zítra nemusím koupit, to bych měl dilema. Upraveno 28. února 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se