patprom Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Ta červená datumovka jim sedne!! Moc hezky!! Dík, taky si myslím. Dlouze jsem nad ní uvažoval a pa jsem se hecnul :-) Ostatně, původní černá se tam dá vrátit vždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Tak nejak.... Sent from my iPhone using Tapatalk Prosím, otoč ruku...rád bych viděl cifr a lunetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Pěkná fotka až se mi z ní trochu točí hlava :-)Díkes! Na mobilu ani ne, ale jak na to koukam z tabletu, máš recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Rolex DeepSea na cestách .... sopečný ostrov Rangitoto, NewZealand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Suchdol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Dnes take s korunkou :-) P.S. Maxel, gratuluji k novemu prirustku :-), GMT jsem mel take moc rad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Sice nejsou na ruce..ale jsou na pracovním stole a přišli mi tak sexy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Dnes take s korunkou :-)P.S. Maxel, gratuluji k novemu prirustku :-), GMT jsem mel take moc rad :-)Díky! Suby jsou věčná klasika, na tom se nedá nic zkazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Sice nejsou na ruce..ale jsou na pracovním stole a přišli mi tak sexy :-)Nesekaj se ti ty podzvukovky? Ty naboje za Subama normalne nosis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Dneska poprvé Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 (upraveno) Sice ani jedna ruka není moje,a fotka je strašná, ale tohle se nám sešlo na pracovní konferenci - holky mají na hodinky vkus Upraveno 22. ledna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Zřejmě slušnej oddíl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Himbajz, v který branži děláš? Finance/farma/...? Tohle není normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Dostal jsem se do fáze, kdy se vracím k hodinkám, které jsem již dříve nosil, pak pustil dál. Explorery II jsou tomu pro mě příkladem. Ideální nenápadný Rolby, v poměru cena / výkon jedny z nejdostupnějších, zejména, když se bez datumu neobejdete a chcete sportovní model. Na rozdíl od těch nových 42 mm na ruce skoro ani necítíte. Doporučuji každému, kdo si chce s Rolex začít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Zřejmě slušnej oddíl... Himbajz, v který branži děláš? Finance/farma/...? Tohle není normální Holky jsou z vyššího managementu - Sales & Marketing mezinárodní firmy . Ale jinak tam R moc videt neni, spise Omegy, TH apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Himbajz, v který branži děláš? Finance/farma/...? Tohle není normální Asi to bude firma STS Chvojkovice Brod GmbH... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Nesekaj se ti ty podzvukovky? Ty naboje za Subama normalne nosis? Ano subsoniky jsou nachylnejsi na zaseknuti, ale pokud clovek dava pozor na drzeni zbrane, tak neni ceho se obavat...K druhe otazce ohledne JHP se vyjadrovat s dovolenim nebudu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 (upraveno) Dnes bylo ideální počasí na polárky Upraveno 22. ledna 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Stále moje definitívne hodinky. SubC ND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Na parádu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se