clockyclock Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Good morning! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoroastro Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 @MaxT Paradni kousek, gratuluju. Taky jsem si je k 50ce slibil, uvidime jestli vydrzim Dneska 16750 naked... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Good morning!Kermity mňam;-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 @MaxT Paradni kousek, gratuluju. Taky jsem si je k 50ce slibil, uvidime jestli vydrzim Dneska 16750 naked...Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 @MaxT Paradni kousek, gratuluju. Taky jsem si je k 50ce slibil, uvidime jestli vydrzim Dneska 16750 naked...Best of the best Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 (upraveno) 2 roky jsem měl klid. Proč já jen lezl zpět! Upraveno 16. května 2018 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 A ještě jednou budu otravovat.Foto RLX family.Od shora: má dcera, má paní a já. Už mi zase fest hrabe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 5513 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Stylovejsi by asi bylo nechat je na jubilee a do scenerie zakomponovat sekyru, motorovku nebo alespon kuchynsky nuz. Jenze ja holt nejsem Patrick, ale hodnypan:Dparada ak by si ich chcel niekedy pustit tak sa hlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 To MaxTfamily a chudí příbuzní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Kermity mňam;-)!To je Hulk ne?Kermity nemají keramickou lunetu a mají černej cifr. Nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 parada ak by si ich chcel niekedy pustit tak sa hlasim Díky, zatím neplánuju. Spíš teda pokukuju pořídit k nim 16014 do komba:D Sháněl jsem je celkem dlouho, ale povedlo se v kompletním balení i s kopií původního účtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Tak tady to dnes zije , moc pekny kousky.Moje skromna nenapadna legenda ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 To je Hulk ne?Kermity nemají keramickou lunetu a mají černej cifr. Nebo?Ano, jsou to Hulky, tedy keramiky...predpokladam, ze se tikzot v zapalu emoci ze zelene barvy prekoukl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Taky se přidám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Ano, jsou to Hulky, tedy keramiky...predpokladam, ze se tikzot v zapalu emoci ze zelene barvy prekoukl... Ano, jsou to Hulky, tedy keramiky...predpokladam, ze se tikzot v zapalu emoci ze zelene barvy prekoukl... Tikzot je debil - zjistil to hned pri druhym kouknuti, chtel to postnout upraveny, ale az doted sedel v aute a to nepiše;-) takze mate hosi pravdu, jsou to zabaky a ne kermitaky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Tikzot je debil - zjistil to hned pri druhym kouknuti, chtel to postnout upraveny, ale az doted sedel v aute a to nepiše;-) takze mate hosi pravdu, jsou to zabaky a ne kermitaky;-)jj hulky, on ten dial docela nekdy klame (jak je zastineny mobilem) pri foceni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 jj hulky, on ten dial docela nekdy klame (jak je zastineny mobilem) pri foceni..No prave, letmej pohled napovidal na kermity, cifr fakt vypadal na černou barvu. Nic to nemeni na tom, že oboje zeleny hodinky jsou mooc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Hulk - Suby - Milgy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se