Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno

2 mrakous: hele, v poho, ja s tim problem nemam a kazdyho vec...

2 dabel: tak to je, skoro jako keramicky daytony, a to celosvetove, lepsi prekupnici je uz maji a ceny holt po p...

///

jinak jsem nechtel vyvolat flame jen si tak brouzdam... ;)

• Odpovědi 26tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hoši říkejte si co chcete, ale správný poměr je 1 ze 3. Já je prodávat nebudu a M.S. věřím že taky ne. Jsou to pro mě úžasné hodinky, které mají pro mě daleko větší hodnotu, než za kolik chodí na chrono24 i díky příběhu který mají. Poctivě jsem byl v pořadníku a vůbec jsem nevěděl kolikátý jsem. Moje radost z hodinek je obrovská. Jsem sice obchodník, kam směřovali myslím vaše poznámky, ale zároveň jsem milovník hodinek a mám myslím dost kousků, které v mojí nabídce nenajdete. Chtěl jsem napsat nikdy nenajdete, ale slovo nikdy nikdy neříkej. Jsem hrozně moc rád, že mojí prací je můj koníček. Kéž by to tak měl každý.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

I já musím gratulovat, zatím co já jsem před pár dny konečně doběhl k cíli 16713, tak vy takto  :) vypadají moc pěkně a gratuluji. Na tom jubilee je to prostě pecka.

Odesláno

Hoši říkejte si co chcete, ale správný poměr je 1 ze 3. Já je prodávat nebudu a M.S. věřím že taky ne. Jsou to pro mě úžasné hodinky, které mají pro mě daleko větší hodnotu, než za kolik chodí na chrono24 i díky příběhu který mají. Poctivě jsem byl v pořadníku a vůbec jsem nevěděl kolikátý jsem. Moje radost z hodinek je obrovská. Jsem sice obchodník, kam směřovali myslím vaše poznámky, ale zároveň jsem milovník hodinek a mám myslím dost kousků, které v mojí nabídce nenajdete. Chtěl jsem napsat nikdy nenajdete, ale slovo nikdy nikdy neříkej. Jsem hrozně moc rád, že mojí prací je můj koníček. Kéž by to tak měl každý.

myslim že nutně potřebujeme jít na oběd :)

Odesláno

Velká paráda, gratuluji a netrpělivě čekám, kdy se dostanu na řadu :-)

Návštěvník dabelM
Odesláno

Je to prostě velká paráda  :notworthy:  :notworthy:

Snad se moje 16710 někdy dočkají mladšího brášky  :santa:

Odesláno

I?m back :)

Víme, víme... ;) staci cist inzeraty a hodnoceni prodejcu. Tyhle gmt2c mam rad a suší panofi!

Ja furt v dobe plechove, at jen neplkam...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...