clockyclock Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 chcanec celej den.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 ;-)Nádhera! Já jednu klasickou volantovku ze zácpy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nastycrew52 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Neblazni, to nejsou hodinky do vody! chcanec celej den..
MaxT Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Včera mi někdo před nosem vyfoukl v inzerci ocelové, tak jsem to snad vyřešil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Odesláno 10. července 2018 Jakoze daytonas neni muj salek kafee, tak tyhle sou mega krasny! Cifr dokonalej!
tedwine Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Včera mi někdo před nosem vyfoukl v inzerci ocelové, tak jsem to snad vyřešil.IMG_0162.jpgJežiiiiiiiš Dobry upgrade vs steel, gratulacia!!!!
monika1910 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Včera mi někdo před nosem vyfoukl v inzerci ocelové, tak jsem to snad vyřešil.IMG_0162.jpg Gratulujem, sú nádherné!!! Vôbec Ti nemusí byť ľúto za tými z inzercie... ;-)
mrakodrap Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Fajne den přeji všem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaxT Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 (upraveno) Fajne den přeji všem.Takže, to jsi byl Ty, Brute? PS: díky všem za gratulace. Upraveno 11. července 2018 uživatelem MaxT
jacob Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Tady na té straně keramické Daytona působí jako docela běžné hodinky :-). Máte to krásný chlapi.
mrakodrap Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Takže, to jsi byl Ty, Brute? PS: díky všem za gratulace. No jo, byl jsem to já. Bylo to obrovské štěstí, že jsem zrovna koukal do monitoru, když ten inzerát vyskočil. Snažil jsem se je sehnat asi rok, ale u AD jsou neprůstřelný pořadníky s nesmyslným a neurčitým termínem.
MaxT Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 No jo, byl jsem to já. Bylo to obrovské štěstí, že jsem zrovna koukal do monitoru, když ten inzerát vyskočil. Snažil jsem se je sehnat asi rok, ale u AD jsou neprůstřelný pořadníky s nesmyslným a neurčitým termínem. Tak to Ti gratuluji. Já psal asi po 10 minutách. Stál jsi mě cca. 300K, tak si to při eventuálním dalším z našich obchodů pamatuj.
kdojinej Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Noudejty takze nikdo nepozná ze je to vcerejsi fotka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 DJ a taky to nikdo nepozna;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Pěkné, tak nebudu trhat partu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Maxi, ja byl pet minut pred tebou holt to tak ale asi melo bejt.. Vitezi slava, porazenym cest
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se