filo-boxer Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Jasná páka. Při přípravě obědu zase spolehlivě ukazovaly čas grilování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Tak to má být filo.Jinak já to teda nechci zakřiknout, ale jsem fakt spokojenej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Kde máš datum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 V mobilu. Ne, vážně. Já datumu na hodinkách nevěřím, protože ho často zapomenu přehodit a pokud o něco jde, tak si ho stejně kontroluju na telefonu, tak proč kazit tu parádní vyváženost. Protože se znám, tak nebudu tvrdit, že se to nemůže změnit, ale teď mi to tak prostě fakt vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 MíroMíro...Rolexky bez kyklopa jsou jako ... no, teď mě nic nenapadá. Ne sranda, chápu tvůj náhled na věc, já datum chci a musím mít. A tak je fajn, že si každý může vybrat, co mu vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 (upraveno) Jj, mas recht, libereckej sraz v jablonci to byl Ale pizza byla na 100% syrova. Jsem totiz konzerva a jim vzdy jen salamovou nebo 4syry. Cibulovou jsem v zivote nemel. To leda ve Francii ten jejich cibulovej kolac s ancovickama navrchu (co ted nevim, jak se jmenuje).Srazy u vas na severu byly tehda velka pohoda. Bylo mi potesenim panove ;-)Herdek, tak to byl kupa54, s tou cibulovkou. Ale nastopro jsi měl bruschettu, to nezapřeš Upraveno 14. července 2018 uživatelem vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 (upraveno) Jinak já to teda nechci zakřiknout, ale jsem fakt spokojenej! Paráda.Gratulace k ND. Upraveno 14. července 2018 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 MíroMíro...Rolexky bez kyklopa jsou jako ... no, teď mě nic nenapadá. Ne sranda, chápu tvůj náhled na věc, já datum chci a musím mít. A tak je fajn, že si každý může vybrat, co mu vyhovuje.Nemůžu než souhlasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Já jsem bez data marný. Chybí mi snad jen na oblekových vitážkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Občas mrknu na toto Rlx vlákno a ty máš Míro zase novej kus..fakt jedeš teda.. ale obměna dle mého k lepšímu, jsou dokonalý, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Díky, tady už na čas přibrzdím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Jediná výhoda "noudejtů" je v tom, že do vláka "Co máte právě na ruce" se nechá dát fotka klidně tejden stará a netluče to do očí. Taky mám sice bez datumu, ale hledat ho jinde mně docela vadí - i když to je třeba jen v rohu na monitoru místo na hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Nedelni rano na venkove-pohoda...jestli neni na case z toho mesta vypadnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 a už zase sněží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Herdek, tak to byl kupa54, s tou cibulovkou. Ale nastopro jsi měl bruschettu, to nezapřeš Tak to fakt nedavam, co a zda vubec neco, jsem mel tehda jako predkrm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 (upraveno) Nedelni rano na venkove-pohoda...jestli neni na case z toho mesta vypadnout Máš recht. Zdravím z Vysočiny. a už zase sněžíJsem čekal, kdy už se pochlubíš.Jsou parádní. Upraveno 15. července 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Máš recht. Zdravím z Vysočiny. Jsem čekal, kdy už se pochlubíš.Jsou parádní.Díky, užívám si je ;-)Posílám ještě aktuální foto ze sledování MS 2018 s Perišičem v kyklopovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bros Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 tak jedna rychlá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 a už zase sněžíSi to vymenil za nodate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Páteční akvizice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se