tkol Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Myslim že v tomhle případě jsou oba vítězové a poražení jsme my slintalové...
spiderer Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Ja byl bohuzel asi 6 min od vystaveni a taky pozde, cekal jsem kdo se ukaze, ale pred Maxem jsem mel taky naskok vyraznej
tommasini Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Ty brdo samy daytony tady. Mate to pekny chlapci. Ja tedy skromne, ale mam je moc rad ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
baza Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Dnes Batman Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 to je sranda koukat kolik lidi psalo během 20 minut, já co jsem inzerát objevil asi po 45 minutách, jsem to ani nezkoušel tak se v úterý jen optám u AD, jestli jsem se nějak posunul ve frontě :-)))
MíraMíra Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Baví mě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Vzdyt clovek ani nic jinyho fakt nepotrebuje;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sarka Farka Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 jj, presne tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Nepotřebuje, ale chce. +1 a je velice smutnej, když je nemá ( vlastní zkušenost ) a vymýšlí hlouposti ( též ).
tikzot Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 No jako je to tak, neklid je neklid ale to se neda nic delat;-)
tkol Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Jasne ze potrebuje, chybi ti datum!!!!!! :D
Andrew Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 (upraveno) Dnes na chvilku tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. července 2018 uživatelem Andrew
tkol Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Sluší jim to spolu... (pacifisti prominou) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Takze clovek se chce trochu dat do pohody, zejo, jako ze obyc suby a staci a nee to je hned zase nálož pár excellence, tak nic noo;-) ale hezky to je, moc hezký;-)
MíraMíra Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Sem je lepší nechodit. To by člověk musel prodat všechny orgány a furt by to bylo málo.Máte to pěkný všici.Já skromně Suby. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Já dnes celej den na cestách s 16710Pepsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Sluší jim to spolu... (pacifisti prominou)To je nějaká úprava pro leváky?
M3maniac Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Krásné kompozice ..., v tomto aute jsem dnes jel, doma zaparkoval, ale o dve hodiny pozdeji uz jsem neodjel .... No pátek 13. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se