MíraMíra Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Myslim, že nebude libi se mi, jak je ten cifr čistý a symetrickýMoje řeč. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Původně jsem si šel pro pepsi Tudory ... ale když na mě zbyly Rolexky, dám jim šanci :D IMG_6248.jpgTohle jsem přehlídl. Taky velká gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 No já je vlastně zatím jen zkusil opatrně doma pod svíčkou ... Dojmy jsou fajnový, tah je pohodlný, ale festovní, žádný chlupytrh ... barva lunety perfektní, temně modrá a ostře červená, z toho jsem měl největší vichr. Jinak klasika, pohodlný hodinky na EDC Další várka v podobě jednoho kusu dorazila na předměstí Brna, tedy do Práglu Tak to je dobrá zpráva, z předměstí to je do centra šalinou už jen kosek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 No já je vlastně zatím jen zkusil opatrně doma pod svíčkou ... Dojmy jsou fajnový, tah je pohodlný, ale festovní, žádný chlupytrh ... barva lunety perfektní, temně modrá a ostře červená, z toho jsem měl největší vichr. Jinak klasika, pohodlný hodinky na EDC Další várka v podobě jednoho kusu dorazila na předměstí Brna, tedy do Práglu Nejlepsi rlx jsi uz stejne prodal, takze temahle to uz nedozenes :-). Samozrejmne pokus o vtip, ty pepsi jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Hovno. Mel si vzit ty Tudory! () Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Pouštění žilou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Najlepši dovolenkovy partak na zapastie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Polárky mě stále baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Jedna ze včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Jedny křiklavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 2 spajdy: za ty prachy dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Jj za ty prachy dobry, ale porad starej nudnej Rolex.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Rulády.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Jedny křiklavý Jedny z mala RLX, ktorym neviem prist na chut... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Taky mě ty Air - Kingy moc neberou, hlavně kvůli zvláštnímu rozložení lumi, která je na cifru jen na dvanáctce. Ale při zdejší "oblibě" mých přerostlých expů do toho asi nemám co kecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Jedny křiklavý Kdyby na Expy dali takhle decentě zelenou, tak by to snad i přestaly bejt ty nejdnudnější hodinky a šel bych do nich. U Airkingů mi chybí víc lumi, i na ty čísla bych si asi zvykl...každopádně jsou to zajímavý hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Ony ty Rolady jsou nidny vsechny, tady je to aspon barevny, to by mohlo par hodin bavit Jinak sashator souhlas 100%, Expy by si nejakej detail zaslouzili a pak by mohly byt dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Ony ty Rolady jsou nidny vsechny, tady je to aspon barevny, to by mohlo par hodin bavit Jinak sashator souhlas 100%, Expy by si nejakej detail zaslouzili a pak by mohly byt dobry No, u tebe jsem zvědav, co si představuješ pod pojmem - pár hodin . Ale přeju, ať ti nějakej ten měsíc vydržej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 No, u tebe jsem zvědav, co si představuješ pod pojmem - pár hodin . Ale přeju, ať ti nějakej ten měsíc vydržej.?Nejakej ten mesic? tak ten byl dobrej :D Rolex je nuda, tyhle jsou posledni a pak jedu zase mimo mainstream Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se