Fajkus Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 super wristshot, já dneska suby po 3 týdnech sundal a zkouším něco jiného, ale když tady vidím ty fotky, tak si je asi večer vezmu znova Jojo, suby je těžké odložit. Jsou chytlavé a parádně se nosí. U mě bývá mezera max 4 dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Moc pěkné pane kolego.Teď jsme dva staří polárníci nedaleko Zlína. To bychom někdy mohli udělat i živý obraz.To klidne muzeme, predvanocni sraz Zlinsky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Na fotce se mi víc líbí ty bílé a musím říct, že bych je rád někdy viděl naživo. Párkrát už jsem po nich pokukoval, ale úplně přesvědčený zatím nejsem. Jaké mají lumi? Do zelena nebo do světlemodra?Lumi je stejná jako na GMT. Chromalight. IPhone to asi nepobere, ale aspoň zkouška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 včerejší Ježíšek ... radost veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 v banke im uz bolo smutno tak som ich trochu vyvetral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 včerejší Ježíšek ... radost velikáEhm, nepsal si tak někdy v březnu, že to jsou nudný hodinky? Každopádně gratuluju :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 v banke im uz bolo smutno tak som ich trochu vyvetral Já bych Ti vod nich pomoh, u mě jim smutno nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 (upraveno) Ehm, nepsal si tak někdy v březnu, že to jsou nudný hodinky? Každopádně gratuluju :-). jj možná, na tom se nic nemění ... veselejch mám doma dost :-) Upraveno 13. prosince 2018 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Já bych Ti vod nich pomoh, u mě jim smutno nebude sorry, its a keeper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 jj možná, na tom se nic nemění ... veselejch mám doma dost :-) Fajn, tak ať Ti slouží a máš z nich stále radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 pohodicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Příprava na Non plus ultra Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Sub c nd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Tak nějak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Polar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 GMT hezky 16760 kdes je sehnal? rucky vypadaj na nahradni luminova, je tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Trochu posunutý. Přesto. Šťastný a veselý!Za 4 dny do tepla. Konečně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Ajaj ,kam razíš za teplem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Polárky beru úplně všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Polárky beru úplně všudePěkný doupě. Kde to je?Hádám punkovej pub anebo zastávka autobusu někde na periferii:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se