Exiztence Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Open 26 kind of day Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Rolex boys.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 U mna sa na Everest dostal GMT Majster nie Explorer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Exp2 na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Čéče,na tý gumě nevypadají vůbec špatně ,hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Čéče,na tý gumě nevypadají vůbec špatně ,hmm No já mám RubberB s tím oranžovým proužkem, takže to fakt sedí K DeepSea nosím Everest, tam je to taky fajnový, k Exp je to na originál překlápěcí sponu, měl jsem z toho trochu obavy, ale je to fajn. Mimochodem, ty tvoje jsou od Dr.Sfinxe, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auster Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Trochu OT, ale nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno. Nedávno jsem si všiml, že mi luneta u Subů okusuje rukáv košile. Děje se to taky někomu jinému? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 (upraveno) Vyměním černý Suby a zelenej svetr za zelený Suby a černej svetr... just kidding.. Upraveno 27. února 2019 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Vyměním černý Suby a zelenej svetr za zelený Suby a černej svetr... just kidding.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Trochu OT, ale nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno. Nedávno jsem si všiml, že mi luneta u Subů okusuje rukáv košile. Děje se to taky někomu jinému?To se ti lepí k fóliím, co jsi zapomněl slepit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Trochu OT, ale nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno. Nedávno jsem si všiml, že mi luneta u Subů okusuje rukáv košile. Děje se to taky někomu jinému?Musis je nosit na manzete, jak te vubec napadlo je nosit pod rukavem, tak drahy hodinky musi byt preci videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Suby jsou mrchy hladový... Patřej do moře a ne pod košili! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 No já mám RubberB s tím oranžovým proužkem, takže to fakt sedí K DeepSea nosím Everest, tam je to taky fajnový, k Exp je to na originál překlápěcí sponu, měl jsem z toho trochu obavy, ale je to fajn. Mimochodem, ty tvoje jsou od Dr.Sfinxe, ne ?RubberB (se zeleným proužkem) jsem loni prodal,sakra.Jinak od dr.sphinxe nejsou,ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Tak nějak už jsem si na ně zvykl...asi je zařadím do trvalého depozitáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 RubberB (se zeleným proužkem) jsem loni prodal,sakra.Jinak od dr.sphinxe nejsou,ne.No zelenej byl ale 20mm a EXP jsou 21mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 No já mám RubberB s tím oranžovým proužkem, takže to fakt sedí K DeepSea nosím Everest, tam je to taky fajnový, k Exp je to na originál překlápěcí sponu, měl jsem z toho trochu obavy, ale je to fajn. Mimochodem, ty tvoje jsou od Dr.Sfinxe, ne ?Ne, to nejsou ty od dr. Sfinxe :-). Ty jsou na jiné adrese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Exp2 na gumě IMG_1197.jpgFakt dobré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Ne, to nejsou ty od dr. Sfinxe :-). Ty jsou na jiné adrese.Já jsem mu je prodal ... nabízel mi je zpět ... nechtěl jsem ... a po roce koupil další :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 No zelenej byl ale 20mm a EXP jsou 21mm Nj,asi joo,já ten RubberB tehdá koupil na suby ND. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se